|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
akapeet
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:38 pm Předmět: Uměle vyvolané omdlení |
|
|
Zdar lidi, dneska jsem si uvědomil že jsem udělal pí******, ale už s tím nic nenadělám. Nechal jsem se uměle uspat, což je podobné komatu (50s rychlého dýchání ve dřepu, pak zastevení dechu a zatlačení na solar), čtu že to je nebezpečené životu, takže mi je celkem blbě, když si uvědomím že jsem mohl být už na vozíku. Ale chci se zeptat když je v MMA škrcení (konkrétně jiu jitsu), je tam taky nějaké riziko u škrcení neboli je to stejně nebezpečné jako toto ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
s tvym iq bych ti stejne nerekl ze dozijes vic jak 30, to nech plavat
|
|
| nahoru |
|
 |
akapeet
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | s tvym iq bych ti stejne nerekl ze dozijes vic jak 30, to nech plavat |
Hele vzopeň si na svoje mládí.. když je člověk mladý, dělá věci co by jinak neudělal a zkouší snad všechno. Teď toho lituju, ale nic se s tím dělat nedá.
EDIT: Ale hlavně mě zajímá u toho MMA ?Je to to stejné ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
daj sa na mma,nazveme to project darwin theory _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | daj sa na mma,nazveme to project darwin theory |
a nasledne Darwinovej ceny
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 2:37 pm Předmět: Re: Uměle vyvolané omdlení |
|
|
| akapeet napsal: | | Zdar lidi, dneska jsem si uvědomil že jsem udělal pí******, ale už s tím nic nenadělám. Nechal jsem se uměle uspat, což je podobné komatu (50s rychlého dýchání ve dřepu, pak zastevení dechu a zatlačení na solar), čtu že to je nebezpečené životu, takže mi je celkem blbě, když si uvědomím že jsem mohl být už na vozíku. ... |
nekdy pred cca 30ti lety, jsme si toto delali jako maly haranti docela bezne ... nekdy se pulka tridy valela po zemi v limbu ... nevim jestli vsichni jeste dnes ziji, ale ja to zazil nescetne krat a obeslo se to bez nasledku ... asi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat... několikrát se mi stalo že po fitku jsem se u zrcadla nadechl a pořádně se napumpoval - vylezly žíly a celej jsem zčervenal a vypadal o dost lépe ale pak když jsem vydechl nějak se mi zatmělo před očima a stalo se to: Strašně zvláštní ale i příjemný brnivý pocit, jako bych nebyl ve svém těle a nemohl ho ani ovládat, nemohl jsem v tu chvíli přemýšlet ale viděl jsem že dělám nějaké píčoviny, vesměs se válel po zemi a něco plácal nebo se nějak divně drbal a xichtil se. Po pár vteřinách to přešlo. Když jsem se probral cítil jsem se jako totální idiot ale v tu chvíli mi to nepřišlo, jako bych byl ožralej na kaši a potom se zrestartoval jako když dostaneš KO a máš extra krátký sen. Je to nebezpečné? Myslím že to bude z nedostatku kyslíku, stalo se mi to asi už 10x.
Má někdo podobné zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
obycejnej holotrop. vyhledej si neco o holotropnim dychani _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem ve vesmiru bez kyslikove bomby, pak ssm videl tmu a probral se az doma...neumřu?:D
Ja se zas umim vypnout kdyz se poradne bouchnu do brnavky na loktu...:-) ale rozhodne bych cilene nezkousel kdy umřu a kdy ne...jde umřít jen jednou že...
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Stalo se mi něco podobnýho u poslední série mrtvýho tahu, tak před 4mi měsíci, ale hned jak se mi zatmělo před očima, tak jsem to položil, povolil si pásek, sedl si a pořádně se nadýchal, ale pocit to byl poměrně příjemnej, až mě to děsilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po únor 11, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Tak našel jsme nějaké šarlatánoviny o nějakém rychlém dýchání ve skupinové meditaci... což mi zrovna nepřipadá podobné tmu nadechnout se, odbouchat mrtvolu a potom téměř omdlít. Takže jsi si jistý že to bylo holotropní dýchání? Není to Valsalvův efekt spolu s nějakým extra okysličením mozku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|