|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: so únor 09, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | grogy napsal: | | guruhonza napsal: | | ber to z tý pozitivní stránky. Nemusels měnit váhovku ;) |
Však jsem čekal, že jestli moje lehký odvodňování nevyjde, tak ty budeš první kdo se bude tlemit (ale nebyl bys zdaleka poslední) |
:D takže stačilo zajít si na malou? to je ještě v pohodě. Příště, kdyby byl problém, tak máš v rezervě ještě velkou. |
Tak zas tak lehký to chlapče nebylo...představuješ si to jak hurvínek válku!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 09, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
:D já si doteď myslel, že máš tak 117kg maximálně, takže ten Hurvajs je pochopitelnej
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 09, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D já si doteď myslel, že máš tak 117kg maximálně, takže ten Hurvajs je pochopitelnej |
Tak tos myslel špatně, ale vzhledem k tomu jak často váhu měním (aniž bych třeba chtěl ) ti to odpouštím...nicméně, 117 jsem měl naposledy na podzim...přes zimu jsem měl okolo 119 a teď poslední cca 3 týdny tak 121-122 (lehce se to zvedlo asi tím že jsem přidal suplementaci) no na dnešek jsem shazoval něco mezi 1-2kg oproti klasickýmu rannímu stavu...takže dojít si jenom na záchod, by momentálně fakt nestačilo
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 09, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 8:37 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | guruhonza napsal: | | grogy napsal: | | guruhonza napsal: | | ber to z tý pozitivní stránky. Nemusels měnit váhovku ;) |
Však jsem čekal, že jestli moje lehký odvodňování nevyjde, tak ty budeš první kdo se bude tlemit (ale nebyl bys zdaleka poslední) |
:D takže stačilo zajít si na malou? to je ještě v pohodě. Příště, kdyby byl problém, tak máš v rezervě ještě velkou. |
Tak zas tak lehký to chlapče nebylo...představuješ si to jak hurvínek válku! |
... však sis taky na váze oddychl, až mi to odfouklo prezenčku :D
( s těmi, co měli 100, 150 g navíc, byla ale větší legrace )
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | grogy napsal: | | guruhonza napsal: | | grogy napsal: | | guruhonza napsal: | | ber to z tý pozitivní stránky. Nemusels měnit váhovku ;) |
Tak zas tak lehký to chlapče nebylo...představuješ si to jak hurvínek válku! |
... však sis taky na váze oddychl, až mi to odfouklo prezenčku :D
( s těmi, co měli 100, 150 g navíc, byla ale větší legrace ) |
To máš pravdu no...jestli jsem ti odfoukl prezentačku nevím, ale určitě jsem se tvářil spokojeně
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x50
3x90
3x130
3x170
3x170
3x170
3x170
3x170
Benč
5x50
5x70
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90
GM v sedě
7x50
7x90
7x90
7x90
Hrůza, vůbec se mi nechce. sem línej jak prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po únor 11, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | grogy napsal: | | sem línej jak prase.[/color] |
Používej odborný názvy - zažíváš období prokrastinace |
Vidíš, takhle to zní i docela hezky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st únor 13, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dotahy 9,5cm box
3x50
3x130
3x170
Dres
3x230
3x250
3x270
3x270
3x270
Benč
5x50
5x50
5x50
Rozpažky v předklonu
10x8
10x8
10x8
Pěkný. Dotahy fakt lehký, nevěřil jsem že tam je 270, s klidem 3-4 op. v rezervě.
V sobotu republika benč. Snad to bude alespoň o něco lepší než minulou sobotu. Ale iluze si nedělám, tam totiž budou lidi kterým benč jde, takže to jde mimo mě. (mám v kategorii týpka co má 230-267,5-230 to je docela hard core nepoměr )
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so únor 16, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
MČR Benč
1x170 OK
0x175 KO
1x175 OK
Váha: 120,0
5. Místo
Tak, dobojováno. Myslím že stojí za zmíňku něco okolo vážení, byla to docela sranda.
Ráno, před odjezdem, po vyprázdnění, jsem navážil přibližně 121,2, lehce jsem znervózněl Sice jsem bral v úvahu, že soutěžní váha váží přibližně o 0,5kg míň, stejně ale ještě dost přebejvalo, a pomalu nebylo kde ubírat.
Když jsme dojeli, několikrát jsem byl ještě na hajzlu, pomodlil se, a stoupl na váhu. Na ní problikávalo 120,1-120,2 já docela nasranej, šel pryč, že se vrátím znova. Snaha se znova vyprázdnit, vším co to šlo, flusal jsem do záchoda snad 20 minut, víc už to fakt nešlo
Znovu na váhu, otřel jsem si opocený čelo (- pár gramů) sundal si ještě ponožky a doufal. Nakonec to blikalo mezi 120,1 a 120,0. Po vyfouknutí veškerýho vzduchu z plic, a snaze vzlétnout se tam tak na 5 sekund bez přerušení ukázalo 120,0 takže mi to bylo nakonec uznáno a byl jsem do 120ti
Co se benče týče,
Triko bylo oblečený fakt pěkně (Tímto je Mira pasovanej na hlavního navlékače) už v rocvičovně jsem pěkně položil, vytlačil, pohoda. první pokus,170, byl pěknej a docela lehkej, ale poslední dobou v to nemám moc důvěru, takže jsem šel na 175. Bohužel jsem udělal technickou chybu, měl jsem položenou část boty na na noze od lavičky (blbě se to popisuje, kdo nechápe má smůlu). Takže mě nechal tak 5? sekund s činkou nad palicí, a potom mě nechal vrátit činku zpátky....už jsem to pochopil, takže mi činku znova podali, a už jsem mohl benčovat. Bohužel mě to docela rozhodilo, a unavilo, vyjel mi dres až na krk, takže nahoru jsem to nedostal. Třetít pokus byl technicky dobrej, a bylo to s pěknou rezervou.
Celkově smíšenej pocit. Na jednu stranu jsem chtěl dát víc, ale na druhou stranu víc že tam teď ta rezerva je, takže to můžu zkusit na republice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 16, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | Ještě jednou gratulace k tomu, že ses vešel do váhovky. |
Připojuji se ke gratulaci a zároveň děkuji za skvělej report k vážení.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: so únor 16, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Martina....to víš, zhubnout 2 kila pod váhovku, to svede každej, a zhubnout přesně na desetinu kila, aby mě zbetečně neopouštěla síla, to už je potřeba umět
Guru- Dík....Jo, takhle napsaný už to stejně není ono, ta atmosfera to tam dělala ještě vtipnější |
To chápu, znám to z praxe. Loni jsem taky byla úplně přesně a jednou deko pod... Mimochodem nejvtipněji (a snad i nejdůvěryhodněji) tu atmosféru stejně vylíčil otrok Mireček... _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|