kardio + cim merit tep?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kardio + cim merit tep?  Úvodní stránka -> Trénink -> kardio + cim merit tep?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TemnyMagic

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 11:25 pm    Předmět: kardio + cim merit tep? Odpovědět s citátem

Mel bych otazku, mozna to je blbost, ale...: Rad bych zacal pristi mesic s (prvnim) kardiem a jelikoz bych rekl, ze venku to jeste nebude uplne o.k. s pocasim, tak bych se chtel zeptat zda je nejaka alternativa, jak makat (docasne) kardio doma (pokud mozno neco skladnejsi nez rotoped)?

Druhou otazkou je cim merit tepovou frekvenci? Na netu jsem nasel urcite tepove rozmezi, ale uz jsem nenasel co bych si mel poridit na mereni a na netu je opravdu mraky pristroju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 12:11 am    Předmět: Re: kardio + cim merit tep? Odpovědět s citátem

TemnyMagic napsal:
Mel bych otazku, mozna to je blbost, ale...: Rad bych zacal pristi mesic s (prvnim) kardiem a jelikoz bych rekl, ze venku to jeste nebude uplne o.k. s pocasim, tak bych se chtel zeptat zda je nejaka alternativa, jak makat (docasne) kardio doma (pokud mozno neco skladnejsi nez rotoped)?

Druhou otazkou je cim merit tepovou frekvenci? Na netu jsem nasel urcite tepove rozmezi, ale uz jsem nenasel co bych si mel poridit na mereni a na netu je opravdu mraky pristroju

já mám od garmina forerunner 60 a jsem moc spokojenej ,ale toho už asi neseženeš .
Pokud chceš jenom tep tak ti v podstatě vystačí každej ,jen si ohlídej aby to mělo kódovanej přenos ,,aby ti to nerušili okolní přístroje,jinak co se týká rozmezí tepu tak to je podle druhu tréninku
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:00 am    Předmět: Re: kardio + cim merit tep? Odpovědět s citátem

TemnyMagic napsal:

Pokud můžeš dupat, ideální je třeba švihadlo.
Otázkou je proč si chceš měřit tep. Jestli chceš zvednout kondičku, prostě makej. Jestli chceš hubnout, jdi do HIIT a tam se myslím bez měření také obejdeš.
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 8:22 am    Předmět: Re: kardio + cim merit tep? Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Otázkou je proč si chceš měřit tep. Jestli chceš zvednout kondičku, prostě makej. Jestli chceš hubnout, jdi do HIIT a tam se myslím bez měření také obejdeš.

Proc ne rotoped? A proc porad vsem cpete HIIT? Zadnej zarak to neni,i kdyz teorie zni krasne :))) a pokud uz HIIT delat, tak v kombinaci s klasickou aerobkou. Navic on, jak pise, kardio nikdy nedelal, takze mu bude v pohode stacit ze vubec nejake delat bude.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 10:07 am    Předmět: Re: kardio + cim merit tep? Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mablung napsal:

Proc ne rotoped? A proc porad vsem cpete HIIT? Zadnej zarak to neni,i kdyz teorie zni krasne :))) a pokud uz HIIT delat, tak v kombinaci s klasickou aerobkou. Navic on, jak pise, kardio nikdy nedelal, takze mu bude v pohode stacit ze vubec nejake delat bude.

To je otázka pro něj, proč ne rotoped. Zadání znělo něco menšího než rotoped.
Proč HIIT? Je podle mě zábavnější než stabilní zátěž, ale rozhodně nepíšu že to je jediná varianta.
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zazrak to mozna neni, ale kdyz k tomu pristoupis poctive, tak to funguje hodne dobre.. navic sou lidi, ktery treba dlouhy kardio nebavi, nebo ho nedelaj z jinejch duvodu..
shooter

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám sporttester Polar, sice ten nejlevnější co je, ale splňuje mé požadavky.
www (polar-eshop.cz/2379-polar-ft4-panske)

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Spashett

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pouzivam Sigma PC 25.10.. cena kolem 1100,- a naprosto pohodicka na vetsinu funkci.
TemnyMagic

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkusil jsem heureku a na top 1 je tento: http://sporttestery-computery.heureka.cz/sigma-pc-15-11/specifikace/#section (Sigma PC 15.11 ) co na nej rikate?

Dupat muzu, ale nevim zda svihadlo postaci. Ikdyz jak rikam, je to jen alternativa, nez se dostanu ven. Kondicku ne, chci shodit trochu bricho a bylo mi doporucene kardio. Udajne po treninku i v den odpocinku (cvicim obden) alespon 30min. Bohuzel mam omezene moznosti kvuli mistu a radeji bych neco skladneho
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TemnyMagic napsal:
zkusil jsem heureku a na top 1 je tento: http://sporttestery-computery.heureka.cz/sigma-pc-15-11/specifikace/#section (Sigma PC 15.11 ) co na nej rikate?

Dupat muzu, ale nevim zda svihadlo postaci. Ikdyz jak rikam, je to jen alternativa, nez se dostanu ven. Kondicku ne, chci shodit trochu bricho a bylo mi doporucene kardio. Udajne po treninku i v den odpocinku (cvicim obden) alespon 30min. Bohuzel mam omezene moznosti kvuli mistu a radeji bych neco skladneho

Švihadlo by podle mě stačit mělo. Zkus si najít na netu cvičení se švihadlem. Dá se s tím naučit pár věcí a udělat si ten trénink pestřejší.
Jenda66

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TemnyMagic napsal:

Já vlastním PC 15.11 a nemůžu si ho vynachválit :) takže klidně do něho jdi :)
Jenda66

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mám PC 15.11 a nemůžu si ho vynachválit pokud chceš dobrý sporttester jdi do něj :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: