|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nedo
|
Zaslal: út únor 12, 2013 9:50 pm Předmět: Co nejkaloričtější potravina s dostatkem bílkovin? |
|
|
Potřeboval bych nějakou potravinu, která má alespoň 600 kcal na 100g, ale zároveň taky alespoň 10g bílkovin na 100g a je, pokud možno, lehce stravitelná. Čím více kalorií kalorií a bílkovin na 100g, tím lépe. Pokud mi někdo doporučí takovou potravinu, budu mu až do smrti neskonale vděčnej a zavázanej!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út únor 12, 2013 9:53 pm Předmět: Re: Co nejkaloričtější potravina s dostatkem bílkovin? |
|
|
| Nedo napsal: | | Potřeboval bych nějakou potravinu, která má alespoň 600 kcal na 100g, ale zároveň taky alespoň 10g bílkovin na 100g a je, pokud možno, lehce stravitelná. Čím více kalorií kalorií a bílkovin na 100g, tím lépe. Pokud mi někdo doporučí takovou potravinu, budu mu až do smrti neskonale vděčnej a zavázanej!! |
To má většinou kvalitní čokoláda:) nebo taky slunečnicový semínka _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Nedo
|
Zaslal: út únor 12, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
Poman: Jseš si tím jistej? Já myslim, že čokoláda právě nemá skoro žádný bílkoviny, a čím kvalitnější, tím míň bílkovin...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 12, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
tak chceš kalorie, nebo bílkoviny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nedo
|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
Priorita jsou kalorie, ale mělo by tam zároveň bejt víc, než stopový množství bílkovin (alespoň těch 10g na 100g)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:06 pm Předmět: Re: Co nejkaloričtější potravina s dostatkem bílkovin? |
|
|
| Nedo napsal: | | Potřeboval bych nějakou potravinu, která má alespoň 600 kcal na 100g, ale zároveň taky alespoň 10g bílkovin na 100g a je, pokud možno, lehce stravitelná. Čím více kalorií kalorií a bílkovin na 100g, tím lépe. Pokud mi někdo doporučí takovou potravinu, budu mu až do smrti neskonale vděčnej a zavázanej!! |
Arašídové (burákové) máslo. S tou stravitelností u něj ale netuším. Mimochodem, až ho budeš vybírat, tak se snaž, aby v něm bylo co nejméně cukru. Důvod je jednoduchý: cukr zvyšuje hladinu inzulinu v krvi, takže se daleko snáze ukládá tuk.
Příklad, co jse našel na netu (určitě se dají najít lepší s méně cukrem) je:
Máslo burákové (Peter Pan) na 100g - 591 kcal tuky 50 g, bílkoviny 25 g ,sacharidy 9.4 g
Naposledy upravil 8Shade dne út únor 12, 2013 10:10 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
Hořká čoko (81%) - 10g bílkovin / 100 g, 2276 kJ
Arašídové máslo - 22,8g bílkovin / 100g, 2494 kJ
A závidím, že můžeš. Já tohle můžu jen po troškách
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|