|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
4.2.
KT
5x DL 100kg
10x shyb BW
15x burpees
7 kol
3x15 AB roller
malo casu, takze kvalitni trening, hrozne se mi libilo, kdyz mi u mrtvoly kapal pot z vousu na osu cinky
mrtvola zacina byl lehka, jestli to tak pujde cely mesic, v breznu prihodim, jenom nevim jestli 5 nebo 10 kilo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
krosař
|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
Jo ideální je takový intenzivky když z člověka kape doma v kuchyni při dřepech a klikách a pak si do toho má lehnout na leh sedy...žůžo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 05, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
5.2.
60sec svihadlo
10 anglicaku (do limitu 60sec)
10 kol
svihadlo
6x archers pull ups
6x bradla
za prvnich 20 minut krece do stehen, tak moc jsme se snad za tak kratkou dobu jeste nezapotil
ale bylo to kratke, takze trening moc dobre nehodnotim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 06, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
6.2.
KT
3x trh s JC 36kg
10x BP s JC 32kg
11x hrazda
11x bradla
12x zvedani panve
7 kol
malo casu, hodne potu, ty trhy...nejak nevim, levou rukou mi to tam litalo samo, pravacka nejak nesla a musel jsme chodit do podrepu, a to jsme sni kazde kolo zacinal, snad se to zlepsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
7.2.
5km beh.......30minut
60sec svihadlo
10x knee to elbow
10 kol
beh vubec nesel, sel jsme to v tezkych botech a bylo to, jako bych jel se zatazenou rucni brzdou, vubec jsem se nemohl rozbehnout
svihadlo a bricho super, spousta potu a ke konci uz vycerpani brisaku
ze vcerejska boli po trzich hezky zada, takze dalsi kladny bod
uz ted se tesim, jak zitra zmastim nohy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Seva98 napsal: | | Jo přesně tak. Já to skoro cele odjel jako power clean + push press. |
dekuju
je to motivace, neprislo mi to tezke, ale nikdy jsem nejel vic nez 10 okavani v rade a vubec nemam poneti, kolik to veme casu
zitra mam v planu beh, ale jestli to pujde, tak se pak stavim v posilce aprubnu to |
zkoušels nebo ne?:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Seva98 napsal: | | Jo přesně tak. Já to skoro cele odjel jako power clean + push press. |
dekuju
je to motivace, neprislo mi to tezke, ale nikdy jsem nejel vic nez 10 opakovani v rade a vubec nemam poneti, kolik to veme casu
zitra mam v planu beh, ale jestli to pujde, tak se pak stavim v posilce aprubnu to |
zkoušels nebo ne?:P |
neslo to, nohy po vcerejsku bez sily, to jsme zjistil uz na behu a docela silne citim i zada
zitra nohy, vikend volny, pondeli utery nic, to jsme v praci v kuse, koncim ve stredu rano, mozna se nasypu a pujdu na mrtvolu
takze bych to prubnul ve stredu
muj cil bude pod 4 minuty, 5 beru jako hranicni limit, abych se nerozbrecel
A nesnasim, kdyz me nekdo sledu a pripomina "hrichy mladi" po 24 hodinach od spachani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
8.2.
svihadlo
10x10 drep s vyskokem (30sec starty)
10x30 air squats (60sec starty)
KT
drep 3x100kg
HSPU 10, 10, 10, 9, 9, 8
hrazda 11
bradla 16
obracena hyperextenze 10
6 kol
B/T 3x10/12xJC 14
po vcerejsku zatuhle nohy, ale po svihadle se to zdalo OK, tak jsme chtel na drepech zase pritahnout srouby
u devate serie drepu s vyskokem se ozvala bolest, ale v pohode, pak mala pauzicka a zacalo soukrome peklo
boelst od dvacateho opakovani, od treti serie krece, v sedme uz jsme musel delat prestavky, devata serie zabrala celou minutu, takze desata zacainala o 15 sec pozdeji, abych mel pauzu aspon nejakou
KT vicemene v pohode, prvni drepy neuveritelne tezke, v prvni serii jsme myslel ze tam zustanu, paradoxne v poslednich dvou seriich bych si troufal na dalsi opakovani s prehledem
HSPU se darilo, puvodne jsem chtel klesat co serie to opakovani dolu, ale nakonec jsem to drzel vcelku zdatne
shyby uzasne lehke, v 5. serii 15, v posledni dokonce 16 opakovani
bradla jenom pro formu, u bricha to bolelo, ale nijak zajimave
ruce jsem si povolil za odmenu
celkove to hodnotim pozitivne, uvidime, jak se budu citit zitra _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 11, 2013 7:59 am Předmět: |
|
|
11.2.
30xPC + PP 60 kg
Time:3;34
Sparing 3;25 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 13, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
11.2.
12.2.
13.2.
od pondelniho rana do ctvrtecniho 48 hodin v praci, jidlo bida, spanek jeste hur, nachoze kilometry a odnesene kila, ze i profesionalni mula by z toho chytla depku
KT
5x DL 100kg
10x BP JC 32kg
11x hrazda
15x burpees
7 (8?) kol
time: priserny
jak jsme psal vyse, po 48 hodinach v praci zadna chut do cviceni, a nepomohl ani hemorage, i kdyz posledni dve serie uz vypadali slusne, co se tyce tempa i provedeni
dostalo s emi upozorneni, ze mi u mrtvoly lita zadek, ale svadim to na unavu spodku, uvidime
cvicim s tim klukem pravidelne a driv nerikal nic
BP zvkadnutelny, shyby pro legraci, pristi mesic prihodim dalsi opakovani do serie
na anglicaky nulova chut a aky to podle toho vypadalo
zitra mel prijit beh, ale napadlo asi 15 cm cisel, tak musim vymyslet nahradni program
a patecni trening je v ohrozeni cely _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st únor 13, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Seva98 napsal: |
Crossfit #289
"Grace"
30 Clean and Jerks 60 kg
Time: 3:16 |
3.34
a myslel jsme ze me vynesou nohama napred |
Krasny cas, jde videt, ze ty tvoje kruhove treningy co jezdis posledni dobou opravdu funguji
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 13, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
14.2.
60sec rope jumps (60sec start)
12x bradla (60sec start)
10kol
10x hrazda (60sec start)
10kol
8x AB roller (60sec start)
10kol
10x5x60 PC + PP
B/T 4x10xstandart
vsechny cviky tezke, snad krom shybu, behem te prvni skakaci hodiny jsem intenzitou poceni pripominal solidne zajetou fontanu
a pisu si personalni rekord, poprve jsme musel menit triko behem treningu, bo mi z neho kapalo jako vodnikovi z fracku
premisteni a vyraz neskutecne tezke, nechapu, jak jsem se v pondeli mohl dostat na ten cas, protze ted mi kazda petka trvala snad minutu
ruce za odmenu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|