Pomoc v S. vlnach , cviceni 6x v tydnu.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomoc v S. vlnach , cviceni 6x v tydnu.  Úvodní stránka -> Trénink -> Pomoc v S. vlnach , cviceni 6x v tydnu.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hyppo

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 2:16 pm    Předmět: Pomoc v S. vlnach , cviceni 6x v tydnu. Odpovědět s citátem

Zdravim rad bych se zeptal jake hodnoty sacharidu zvolit na vlny pri vaze 88 kg 180 Cm. Drzel jsem vlny 50-100-150-200-250-300-350 , a shodil jsem 4 kg za 3 tydny pri kazdodennim treninku bez aerobky. Kamarad co drzel stejne vlny mesic shodil 10 kg.. pri cviceni i aerobce.
Muj dotaz zni.. mel bych pomenit hodnoty sacharidu v tydnu ? , a jak by to bylo idealni.. aerobku zaradim od jarnich prazdnin na koncu unora , a rad bych opet zacal s vlnama.. chtel bych se dostat na 80 kg , a pote jen zkvalitnovat , a drzet vahu.. vlny budu drzet na Ryzi , Raciu , Kureti na vode se zeleninou.. suplementace je calibrum , a nitrix pred cvicenim..
Cvicit budu: Pon - zada , prsa , tric Ut - bic , ramena Str: Bricho , Nohy.. ve ctvrtek odpocinek treninku , a 30 min aerobky ( kdyz uz bude zima zajdu behat v bunde) od patku opet zacinam treninkem z pondeli , a stale opakuju..
Dekuji za rady..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 2:25 pm    Předmět: Re: Pomoc v S. vlnach , cviceni 6x v tydnu. Odpovědět s citátem

Hyppo napsal:
Zdravim rad bych se zeptal jake hodnoty sacharidu zvolit na vlny pri vaze 88 kg 180 Cm. Drzel jsem vlny 50-100-150-200-250-300-350 , a shodil jsem 4 kg za 3 tydny pri kazdodennim treninku bez aerobky. Kamarad co drzel stejne vlny mesic shodil 10 kg.. pri cviceni i aerobce.
Muj dotaz zni.. mel bych pomenit hodnoty sacharidu v tydnu ? , a jak by to bylo idealni.. aerobku zaradim od jarnich prazdnin na koncu unora , a rad bych opet zacal s vlnama.. chtel bych se dostat na 80 kg , a pote jen zkvalitnovat , a drzet vahu.. vlny budu drzet na Ryzi , Raciu , Kureti na vode se zeleninou.. suplementace je calibrum , a nitrix pred cvicenim..
Cvicit budu: Pon - zada , prsa , tric Ut - bic , ramena Str: Bricho , Nohy.. ve ctvrtek odpocinek treninku , a 30 min aerobky ( kdyz uz bude zima zajdu behat v bunde) od patku opet zacinam treninkem z pondeli , a stale opakuju..
Dekuji za rady..

Čau, ty vlny bych nedělal jako týdenní cyklus ale jako 4denní, je to lepší a bude to i lépe fungovat. Klidně bych dal vlny takto: 100-200-300-400
Hyppo

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo to me jeste nenepadlo.. diky
Hyppo

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci se jeste zeptat.. lidi je ten trenink ok ? nevim celou dobu jestli vubec dobre cvicim..
MAST3R

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To cos napsal není trénink jen si vypsal partie. A když to chceš jet takhle tak si to dej aspň:
Prsa, triceps
Záda, biceps
Nohy, ramena (nohy první!)

A ty vlny zvyš, 50g je zbytečně málo.
Hyppo

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak diky.. ty vlny pojedu 100-200-300-400. , a ten trenink zni to proveditelne , ale cetl jsem nekde ze cvicit ramena+nohy neni spravny nebo co nebo je to nakej fail ?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hyppo napsal:
ale cetl jsem nekde ze cvicit ramena+nohy neni spravny nebo co nebo je to nakej fail ?

blud
..jen takle.

Rychle na stránku:

Přejdi na: