|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SFUCC

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Az prilis favorizujete toho Halla. Ja by som si tak isty nebol. |
Jistý není nic to je pravda, ale v UFC skončí ať jako TUF winner nebo ne. Dana pro něj začíná mít slabost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 06, 2013 7:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 06, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
edit...
nebo radši nic postovat nebudu
Naposledy upravil guruhonza dne st únor 06, 2013 1:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st únor 06, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
nabuduce poprosim spoil images alebo aj videa s obrazkom vitaza do linku nie embed, diky. Ani som nemal zaujem sa nato pozriet ale clovek ma periferne a videl som otocku ciernej postavy, tak hmmm super.
No, dopadlo podla ocakavani.. od Jonesa zakuril, Hall zhasol. Akurat si pozrite tie contrasty. Neviem ci som dobre zaznamenal ze Hall je z Jamajky ci z kade. Skromny, dobry chalan a tento Kevin Casey ci ako sa vola rozdrapeny amik, dufam ze dostane na prdel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: st únor 06, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
KO jak prase, chvili i kolem si asi mysleli, ze to bude jeste vaznejsi... _________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: st únor 13, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | edit...
nebo radši nic postovat nebudu |
sak kludne davaj, len namiesto ako image daj len napr do url.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st únor 20, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
EP 5 !SPOIL!
tak som pozrel dalsi zapas a tolko k tomu, ze dopadlo podla ocakavani a to ze buba padol na hubu, po jeho velkych reciach. Ale zapas to bol celkom hrozny, ako nedokazali ani jeden vyuzit sance. Tyto dvaja urcite nemaju na Halla ani z daleka.
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 27, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
jj, ale to je tak asi jediné, čo sa dá na tom uriahovi occeniť, lebo je to tiež pekný pošuk, škoda tora, no dobrá epizóda. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: st únor 27, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | je to tiež pekný pošuk |
je pravda, že poslení dobou jak se chová mu mohlo ztratit fanoušky, ale včas si uvědomuje, že show se dostává do stádia, kdy nebude existovat žádnej team Sonnen a team Jones...Tak mi přijde, že už má i psychologickou výhodu nad boys
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st únor 27, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
aa tak bol zapas kde som nechcel ani jedneho vidiet porazeneho.. skoda ze spravil chybu a este o to vacsiu ze aj bradu pekne nastrcil. No oproti predchadzajucemu zapasu to bola uplne ina liga. Nesledujem TUF dako extra a vobec nie predchadzajuce.. ako to tam funguje? Kolko ma 1 zapasnik zapasov? Ked pojde do finale bude to len jednotka proti jednotke?
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: st březen 13, 2013 11:01 am Předmět: ... |
|
|
EP 08 **SPOIL**
coaches challenge byla dobře napínavá a legrační  . Fight Zak vs. Dylan by mohl být fight of the season, kdyby Zak nebyl tak pasivní v guardu..když byli v postoji, tak to smrdělo KO od obou borců...a k wildcardu se vyjadřim jen že ani jeden borec podle mě nemá na finále, ale vypadá to že Bubba vyhraje. Soudim jen podle toho jak byla nastříhaná upoutávka na díl s Hallovým KO - kde byl černoch v ambulanci a to jak Chael s kouči pospíchají do klece po ukončení zápasu, ne v přílíš vítezném rozpoložení.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 13, 2013 11:08 am Předmět: Re: ... |
|
|
Chael mě zklamal tou volbou divoké karty.Vlastně vybral jediného, který si to nezasloužil. Taky jsem čekal, že víc ovlivní Jonese, aby si vybral toho druhého, který je jakožto boxer ideální soupeř pro jeho tým. No nedá se nic dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st březen 13, 2013 12:01 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| guruhonza napsal: | | Chael mě zklamal tou volbou divoké karty.Vlastně vybral jediného, který si to nezasloužil. Taky jsem čekal, že víc ovlivní Jonese, aby si vybral toho druhého, který je jakožto boxer ideální soupeř pro jeho tým. No nedá se nic dělat. |
též mě nasral ten výběr...bubbovi ani caseymu jsem to nepřál _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|