|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cashew
|
Zaslal: st únor 13, 2013 3:43 pm Předmět: neustaly neskutecny hlad |
|
|
Ahoj,
poslední měsíce dost cvičím, cca 5-6x týdne různé kombinace funkčního a kulturistického tréninku + prvky kalisteniky a pilates, a je to na mě docela vidět :-) mám z toho výborný pocit, ale štve mě jedna věc - musím pořád žrat. Dám si standardní porci jídla (klasické meníčko) už za dvě hodiny mám zase hlad... musím jíst každé 2-3 hodiny jinak je to fakt nepříjemné. Nejen že je to nepraktické, ale taky si myslím že taková spotřeba jídla a především masa není vůbec zdravá... není pro mne problém takto sníst i více než půl kila masa denně. Nemáte někdo nějaké tipy co s tím udělat abych nemusel tolik žrat a neměl hlad? Podotýkám, že vážím 80kg a jsem celkem vyrýsovaný, něco mezi mezo a ektomorfem - do tuků to nejde, nevím kam to všechno jídlo mizí :-) díky za tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: st únor 13, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
Ja tak jim jiz nekolik let, masa snim i kg denne.
To co uvadis neni nic zvlastniho.
Ale muzes zkusit treba vic zeleniny.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 13, 2013 5:02 pm Předmět: Re: neustaly neskutecny hlad |
|
|
a komplexních sacharidů a tuků sníš za den kolik?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st únor 13, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
Půl kila masa za den nic není, to je nějakých 100 gramů bílkovin. Klidně můžeš snít dvakrát tolik a nic se nestane.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 13, 2013 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Půl kila masa za den nic není, to je nějakých 100 gramů bílkovin. Klidně můžeš snít dvakrát tolik a nic se nestane. |
Klasická otázka. Máš v pořádku štítnou žlázu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st únor 13, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 5:44 am Předmět: |
|
|
Jíst 2-3hodiny není vůbec problém, spíš bych řekl, že je to naprosto normální, je lepší si rozdělit dávky do menších porcích a jíst to pravidelně právě po těch krátkých intervalech jako jsou 2 hodiny. Při svých 107kg nemám problém sníst cokoliv, kdykoliv...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
mam cca 75kg a pri treningu 5x tydne davam kilo masa _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
| 7eVen napsal: | | Jíst 2-3hodiny není vůbec problém, spíš bych řekl, že je to naprosto normální, je lepší si rozdělit dávky do menších porcích a jíst to pravidelně právě po těch krátkých intervalech jako jsou 2 hodiny. Při svých 107kg nemám problém sníst cokoliv, kdykoliv... |
preco by to malo byt lepsie?
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
Protože když sníš naraz velké množství jídla, tak se Ti udělá špatně...proto se už od jakživa doporučuje jíst radši v menších dávkách, byť třeba po 2 hodinách...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
A myslíš, že to bude tělo využívat? Přeci jen sotva dojíš a už tam něco posíláš. Jinak já myslel, že je právě naopak, že se doporučuje jíst 3 větší + 2 menší jídla (svačinky). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Hlavicze napsal: | | jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech... |
tricet mi bude v srpnu, tak se stav _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Hlavicze napsal: | | jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech... |
tricet mi bude v srpnu, tak se stav |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|