neustaly neskutecny hlad

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - neustaly neskutecny hlad  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> neustaly neskutecny hlad
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cashew

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 3:43 pm    Předmět: neustaly neskutecny hlad Odpovědět s citátem

Ahoj,
poslední měsíce dost cvičím, cca 5-6x týdne různé kombinace funkčního a kulturistického tréninku + prvky kalisteniky a pilates, a je to na mě docela vidět :-) mám z toho výborný pocit, ale štve mě jedna věc - musím pořád žrat. Dám si standardní porci jídla (klasické meníčko) už za dvě hodiny mám zase hlad... musím jíst každé 2-3 hodiny jinak je to fakt nepříjemné. Nejen že je to nepraktické, ale taky si myslím že taková spotřeba jídla a především masa není vůbec zdravá... není pro mne problém takto sníst i více než půl kila masa denně. Nemáte někdo nějaké tipy co s tím udělat abych nemusel tolik žrat a neměl hlad? Podotýkám, že vážím 80kg a jsem celkem vyrýsovaný, něco mezi mezo a ektomorfem - do tuků to nejde, nevím kam to všechno jídlo mizí :-) díky za tipy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tak jim jiz nekolik let, masa snim i kg denne.
To co uvadis neni nic zvlastniho.
Ale muzes zkusit treba vic zeleniny.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 5:02 pm    Předmět: Re: neustaly neskutecny hlad Odpovědět s citátem

a komplexních sacharidů a tuků sníš za den kolik?
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Půl kila masa za den nic není, to je nějakých 100 gramů bílkovin. Klidně můžeš snít dvakrát tolik a nic se nestane.
Mablung

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Půl kila masa za den nic není, to je nějakých 100 gramů bílkovin. Klidně můžeš snít dvakrát tolik a nic se nestane.

Klasická otázka. Máš v pořádku štítnou žlázu?
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 13, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprosto.
7eVen

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 5:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jíst 2-3hodiny není vůbec problém, spíš bych řekl, že je to naprosto normální, je lepší si rozdělit dávky do menších porcích a jíst to pravidelně právě po těch krátkých intervalech jako jsou 2 hodiny. Při svých 107kg nemám problém sníst cokoliv, kdykoliv...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam cca 75kg a pri treningu 5x tydne davam kilo masa
Arantir

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7eVen napsal:
Jíst 2-3hodiny není vůbec problém, spíš bych řekl, že je to naprosto normální, je lepší si rozdělit dávky do menších porcích a jíst to pravidelně právě po těch krátkých intervalech jako jsou 2 hodiny. Při svých 107kg nemám problém sníst cokoliv, kdykoliv...

preco by to malo byt lepsie?
7eVen

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože když sníš naraz velké množství jídla, tak se Ti udělá špatně...proto se už od jakživa doporučuje jíst radši v menších dávkách, byť třeba po 2 hodinách...
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A myslíš, že to bude tělo využívat? Přeci jen sotva dojíš a už tam něco posíláš. Jinak já myslel, že je právě naopak, že se doporučuje jíst 3 větší + 2 menší jídla (svačinky).
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Špatně z velké porce jídla? Ouuu nějak jsem se zatoulal do dámské části fóra no ale pokud by to bylo půl kila vloček s litrem mléka tomu bych věřil :D
Hlavicze

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavicze napsal:
jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...

tricet mi bude v srpnu, tak se stav
Hlavicze

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Hlavicze napsal:

tricet mi bude v srpnu, tak se stav

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - neustaly neskutecny hlad Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: