neustaly neskutecny hlad

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - neustaly neskutecny hlad  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> neustaly neskutecny hlad
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cashew

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavicze napsal:
jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...

Kamo ale v tom je prave ten problem - po 3 hodinach mi svacinka nestaci. Dam si 125g syra s cerealnima chlebickama a nejakou zeleninou a za hodinu uz mam zas hlad:-) proste dokud do sebe nedostanu poradnou flakotu tak moje telo skemra:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Insano41

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus u jídla nepít (nebo aspon hned nezapíjet) a napít se až tak 20 minut po jídle... u mě to tak funguje, že když zapiju jídlo, tak mám brzo hlad...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavicze napsal:
jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...

Mě je teda 38 a zaplať pánbůh,jsem v pohodě.Ale je pravda,že jsem se nikdy nedržel toho nesmyslného přejídání masem a myslím,že to už bych byl jinde.Já jsem vždycky jel menší jídla po cca 3 hodinách a tak nějak očkem podvědomě hlídám abych jedl zdravě (relativně) a jinak střídám obsah jídel,protože jídlo musí člověku dávat chuť a radost a nebudu jíst hnus jen kvůli svalům.Z toho jsem teda fakt vyrostl.To drží profíci,ale u normálních lidí je to komické.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - neustaly neskutecny hlad Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: