jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...
Kamo ale v tom je prave ten problem - po 3 hodinach mi svacinka nestaci. Dam si 125g syra s cerealnima chlebickama a nejakou zeleninou a za hodinu uz mam zas hlad:-) proste dokud do sebe nedostanu poradnou flakotu tak moje telo skemra:)
jíst každý 2-3 hodiny je totální píčovina (typu přes kilo masa/den)... dej si 3 velky jidla za den, jako svacinu neco mensino nebo i jen nejaky zeleny, ovoce... pokud jíš jak tur, cpeš do sebe nesmyslný dávky bílkovny (2g a vejš), pěkně se tím kurvíš, ale každýho věc... teď se do mě pustí místní znalci a vyznavači svyho jídelníčku z tohoto fora, ale chci je videt ve 30-40 letech...
Mě je teda 38 a zaplať pánbůh,jsem v pohodě.Ale je pravda,že jsem se nikdy nedržel toho nesmyslného přejídání masem a myslím,že to už bych byl jinde.Já jsem vždycky jel menší jídla po cca 3 hodinách a tak nějak očkem podvědomě hlídám abych jedl zdravě (relativně) a jinak střídám obsah jídel,protože jídlo musí člověku dávat chuť a radost a nebudu jíst hnus jen kvůli svalům.Z toho jsem teda fakt vyrostl.To drží profíci,ale u normálních lidí je to komické.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru