|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Molseon
|
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:18 pm Předmět: CKD |
|
|
Zdravím, na foru se pohybuji delší dobu, dnes jsem se až registroval abych mohl položit dotaz..
Cvičím a posiluji, asi 3 roky, postava klasickej línej endomorf, každopadně jsem to s Korte a sach vlnama dotahl o 20 KG dolů a získal dobrou a hezkou postavu, oproti té špekaté.
Pak jsem si ale přivodil v MMA silné zranění žeber, a půl roku nic pořadně nedělal, stravu mi zajištovala v té době rodina a vyžrala mě zase zpět, neříkám že jsem se branil.
Teď se do toho zase dostávám mám za sebou měsíc trenovaní s vlastní váhou a přechazím na těžší cviky, kliky, shyby, dřepy se zavažím, těžké dřepy s činkou před sebou na břicho atd..
Do toho jsem zařadil CKD, potřebuju opravdu shodit dost tuku, než začnu zase s racionalní stravou a posilovnou.
Chci se zeptat jestli to CKD bude učiné s domácím treninkem poměr Bilkovin a tuku udržuji v poměru 1:3.
Začínam vždy po-pá lowcarb So-ne carbup Ketozá mi nastupuje někdy ze středy na čtvrtek a pochybuju že za pár hodin to na mě bude mít nějakej efekt...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: so únor 16, 2013 4:57 am Předmět: |
|
|
to mma trenujes stale? protoze tam nevidim zminku o aerobce pokud ji neprovadis tak ji urcite zarad urcite ti to pomuze se do te ketozy dostat rychleji
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 16, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Je určitě nutné zařadit aerobní aktivity a to co nejvíc,aby se ketóza dostavila rychleji.Máš tam málo času na aktivní spalování a takhle spíš zhuntuješ tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Molseon
|
Zaslal: so únor 16, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
Díky, určitě po těch dvou tvrdých trenalech nasadím pak do třetího trenalu běh jen se chci zeptat jestli bude lepší pro ckd volné tempo a nějaká ta hodinka nebo pár intervalovích sprintu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Molseon
|
Zaslal: ne únor 24, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem porovnal váhu a má za jeden týden ckd a to se vážím nacukrovaný, zavodněný.. 2 kg dole.. je to dobré ?
Chtěl jsem se zeptat, jak moc čkodí sklenička mléka v CKD ?
Taky mám problémy se zacpou a bolavým břichem, takže se mi necvičí a běhá nejlíp.. a to mám ve stravě zeleninu, okurky, cibule a trošku zelí smícham dohromady a osolím, opepřím a zakapnu olejem nedávám si toho moc abych nepřekročil těch 30 g sach. na den.
Na zácpu jsem si koupil i vlakninu, jmenuje se Psyllium...Davám ji ráno i večer, ale že bych chodil na záchod se moc říct nedá.. papírky na měření ketozy nemám, ale jsem si jistej že v ní jsem, mám šilené sucho v puse a smrad, pobolívá mě hlava a mám zpomalené reakce navíc se mi spí hůř než když jsem nacukrovaný.
Chci tuhle dietu vzdát i když mám výsledky, protože ty bolesti z plnych střev jsou opravdu hnus, cítím to celé dny. Jak mám ty střeva pořadně pročistit v lowcarb dnech ?? Je to z toho že nepiju ten olej po lžičkach ? Já už fakt nevím...
BTW: Piju 2 litry tekutin denně, co vypiju tak ještě ten den vymočím, docela otrava, hlavně v práci.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne únor 24, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
A co skusit paleo? Já ma tom hubnu a že bych zažíval to co ty, to fakt ne. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 24, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Molseon napsal: | Tak jsem porovnal váhu a má za jeden týden ckd a to se vážím nacukrovaný, zavodněný.. 2 kg dole.. je to dobré ?
Chtěl jsem se zeptat, jak moc čkodí sklenička mléka v CKD ?
Taky mám problémy se zacpou a bolavým břichem, takže se mi necvičí a běhá nejlíp.. a to mám ve stravě zeleninu, okurky, cibule a trošku zelí smícham dohromady a osolím, opepřím a zakapnu olejem nedávám si toho moc abych nepřekročil těch 30 g sach. na den.
Na zácpu jsem si koupil i vlakninu, jmenuje se Psyllium...Davám ji ráno i večer, ale že bych chodil na záchod se moc říct nedá.. papírky na měření ketozy nemám, ale jsem si jistej že v ní jsem, mám šilené sucho v puse a smrad, pobolívá mě hlava a mám zpomalené reakce navíc se mi spí hůř než když jsem nacukrovaný.
Chci tuhle dietu vzdát i když mám výsledky, protože ty bolesti z plnych střev jsou opravdu hnus, cítím to celé dny. Jak mám ty střeva pořadně pročistit v lowcarb dnech ?? Je to z toho že nepiju ten olej po lžičkach ? Já už fakt nevím...
BTW: Piju 2 litry tekutin denně, co vypiju tak ještě ten den vymočím, docela otrava, hlavně v práci. |
Podívej se na můj log deadlift sehr lieber ubermensch.
Zápach z úst odstraní žvýkačka.
Carb up bych zkrátil o půl den s tím, že první část bych dával rychlé sacharidy a druhou již jen složitější.
Dal bych první dny low carbu dva tréninky za sebou. Klidně i delší. Pak aerobku a další den opět trénink. Poslední trénink bych odcvičil full body.
Sklenka méka Tě nezabije, pokud Tě nevyhodí z ketozy těch cca 10 g laktozy, co v tom bude. To si musíš zkusit. podle mě, to vadit nebude, za předpokladu, že zbytek diety bude perfektní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|