deti a bílkoviny

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - deti a bílkoviny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> deti a bílkoviny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:12 pm    Předmět: deti a bílkoviny Odpovědět s citátem

Dobrý den
Mám syna:14let,45kg,který cvičí zatím nic horlivého-shyby,cviky na břicho se zátěží,tricepsové kliky s 10kg kotoučem apod.A chtěl bych zakoupit nějaky potreningovy rychly zdroj bilkovin.Postači třeba mléko a banán popřípadě proteinová tyčinka?Nebo by mohl být i nějaký nízkoprocentový syrovátkový protein?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:21 pm    Předmět: Re: deti a bílkoviny Odpovědět s citátem

cored napsal:
Dobrý den
Mám syna:14let,45kg,který cvičí zatím nic horlivého-shyby,cviky na břicho se zátěží,tricepsové kliky s 10kg kotoučem apod.A chtěl bych zakoupit nějaky potreningovy rychly zdroj bilkovin.Postači třeba mléko a banán popřípadě proteinová tyčinka?Nebo by mohl být i nějaký nízkoprocentový syrovátkový protein?

Volil bych cokoli jen ne proteiny
a gainery, bohatě mu postačí po tréninku banán a hlavně pořádné jídlo. Kdyby opravdu něco ze suplementů tak : https://obchod.ronnie.cz/s-4380-junior-protein-65.html, https://obchod.ronnie.cz/s-4375-junior-gainer-15.html Já si stejně myslím že jakýkoli cvičenec bez soutěžních ambicí nepotřebuje vůbec žádný suplement a bohatě si vystačí s kvalitní stravou, podotýkám kvalitní...
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:25 pm    Předmět: deti a bílkoviny Odpovědět s citátem

OK dík za radu :)
BTW.On nějaké ty ambice má ale asi je to jen tím věkem ještě ani neví co chce.Cvičí něco přes rok a pořád ho to bere tak uvidíme v budoucnu.Stravu si hlída jak čert tak nevím jesli mu nekřivdím když nechce jíst řizky apod.
Mablung

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:31 pm    Předmět: Re: deti a bílkoviny Odpovědět s citátem

cored napsal:
BTW.On nějaké ty ambice má ale asi je to jen tím věkem ještě ani neví co chce.Cvičí něco přes rok a pořád ho to bere tak uvidíme v budoucnu.Stravu si hlída jak čert tak nevím jesli mu nekřivdím když nechce jíst řizky apod.

Jestli mu chceš skutečně prospět, kup mu pár lekcí s trenérem.
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:32 pm    Předmět: Re: deti a bílkoviny Odpovědět s citátem

cored napsal:

Já bych se právěže jídla v tomhle věku vůbec nebál... Tělo je ve vývinu a to nejlepší teprv přijde. Teda jestli se to dá nazvat nejlepší , no z pohledu tělesné stavby ano. Klidně bych na jídle dával dost a neodpíral si jídla, samozřejmě jedl kvalitně ale nějaké řízky atd. to bych jedl. Většinu energie stejně spálí a aby pořádně rostl tak toho bude muset jíst opravdu hodně. Když někdo začne s rozumem v tomhle věku a dbá na co má, tak je ve 20ti na opravdu dobré úrovni.
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:34 pm    Předmět: A Odpovědět s citátem

Jasně doufám že mu to vydrží a díky za rozumnou radu
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:37 pm    Předmět: a Odpovědět s citátem

A ještě něco prosímtě jaký máš názor na posilovnu ve 14-ti letech? Bojím se že mu to stopne rust.Chodím sním jen jednou týdně ad trošku přičichne k železu jinak normalní domácí tréning.
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:48 pm    Předmět: Re: a Odpovědět s citátem

cored napsal:
A ještě něco prosímtě jaký máš názor na posilovnu ve 14-ti letech? Bojím se že mu to stopne rust.Chodím sním jen jednou týdně ad trošku přičichne k železu jinak normalní domácí tréning.

Řekl bych že je to spíš takový ten mýtus, stejně tak jako o vejcích atd... Ale na druhou stranu všeho s mírou, třeba nějaký vejce během dne v pohodě, ale 20 vajec denně to taky není dobrý. To stejné s cvičeních bych řekl v tomhle věku, klidně ať chodí do posilovny, ale ať cvičí s malou váhou atd., převaha cviků s vlastní váhou... Přece jen tahat tam nějaký trénink ve stylu 5x5 korte ve 14letech mě přijde jako strašná kravina, asi by rostl to ano, ale ty z hlediska zdravotního by to asi dopadlo špatně (klouby atd...)
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 2:56 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

to Mablung: asi to bude nejlepší no
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 6:33 pm    Předmět: Re: deti a bílkoviny Odpovědět s citátem

Kuchis

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je mi 15 a proteiny hodlám normálně nasadit zhruba za 3 měsíce to už mi bude 16.nevidím v tom problém.myslím že když to bude v rozumném množství,je to v pohodě.
cored

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 10:08 pm    Předmět: a Odpovědět s citátem

ja se synem ještě chvíli počkam a do budoucna snad na nějakou tusoutěž pujde
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V první řadě nastudovat zásady stravy a tréninku , jak váš syn , tak vy pokud ho chcete podporovat , případně najít trenéra...
cored

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:59 am    Předmět: s Odpovědět s citátem

A jaký máš názor na posilovnu nebo domácí cvičení ve 14 letech ?
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kladný. A upřednostňuji posilovnu nad domácím cvičením... S domácím cvičením jsem začínal a není to prostě ono , nedá se z toho dostat všechno aspoň já jsem to tedy neuměl.

Musí se naučit dokonalou techniku cviků , jinak to bude do budoucna zlé...

Mě samotnému je 15 a co bych dal za to moc začít o rok dříve. Díky cvičení jsem si našel v životě jistý řád. Nebo spíše smysl.

Každopádně záleží hlavně na vašem synovi , musí studovat , číst články , poslechnout si názory trenérů. A chtělo by to mít nějaký cíl za , kterým by šel. A ještě když ho budete podporovat , každý den bude mít na talíři maso s rýží , zaplacenou posilku a vůli jít do toho naplno může něco dokázat...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - deti a bílkoviny Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: