Dvoufázový trénink (pondělí,středa) + pátek normal

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dvoufázový trénink (pondělí,středa) + pátek normal  Úvodní stránka -> Trénink -> Dvoufázový trénink (pondělí,středa) + pátek normal
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alwer

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 12:17 am    Předmět: Dvoufázový trénink (pondělí,středa) + pátek normal Odpovědět s citátem

Ahoj, je mi 18 let a aktivně posiluji přes rok. Nyní se mi na 2-3 měsíce poštěstí, že budu moci trénovat v pondělí a středu i ráno. Takže by se můj týdenní plán skládal z 5ti tréninků a to:

Pondělí (ráno,odpoledne) Středa (ráno, odpoledne) a v Pátek odpoledne.
Trénovat bych chtěl do objemu (takže žádná cílená aerobka) a to uvedené 2-3 měsíce.

Chtěl bych aby to vypadalo nějak takto:

Pondělí:
(ránní) - prsa, biceps, triceps
(odpolední) - záda, ramena

Středa:
(ranní) - ramena, biceps
(odpolední) - prsa, nohy, triceps

Pátek:
záda, nohy, ??

Takto sestavená týdenní trénink jsem zatím nikdy neabsolvoval, takže nevím jestli je zvládnutelný. Je mi jasné, že jde především o cviky, které zařadím do cvičení. Jde mi zatím pouze o načrtnutí tréninku, cviky bych řešil až pak.
Uvítám veškeré postřehy, připomínky a rady - od někoho kdo má s něčím podobným zkušenosti.

Případně jestli někdo překope tenhle návrh, tak se taky nebudu bránit. Chci více možností.

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, nevím co, tě po roce cvičení vede k tomu trénovat dvoufázově, ale jestli máš dostatek času i mimo ty tři dny, tak se raději vrať k jednofázovému tréninku. Např. 4 krát týdně. Takhle máš pondělí i středa biceps a triceps a pak nevíš co dál. Myslím, že i pro tělo to bude lepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dvoufázový trénink (pondělí,středa) + pátek normal
Rychle na stránku:

Přejdi na: