|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: po únor 18, 2013 12:48 pm Předmět: Ketony v moči |
|
|
Ahoj,
stravuji se paleo dietou, ale za posledních dva týdny jsem nejedl moc sacharidů (i na paleo málo), tak jsem si v lékarně koupil takové ty papírky do moči a test na ketony mi vyšel pozitivní s hodnotami 1,5|16, což ale nevím, co znamená. Netušíte někdo, jestli to znamená ketózu, nebo je to takhle normální?
Děkuju za odpověď. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 18, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
Jsi v ketoze. Zvedni příjem sacharidů a bude po ní.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 18, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
Jak píše Deadlift, zvedni sachry a už v ní nebudeš. Já třeba jedu paleo a snažím se být v ketoze, abych hubnul, na ketoze je postaveno i CKD. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: po únor 18, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ok, díky.
Jen tak mimochodem pro Mast3r, jaké máš s tím výsledky? Jednak co se týče výkonu a také formy? _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 18, 2013 2:23 pm Předmět: Re: Ketony v moči |
|
|
Podívej na tohle Milane: http://www.paleo-center.com/nutricna-ketoza _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 18, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | Ok, díky.
Jen tak mimochodem pro Mast3r, jaké máš s tím výsledky? Jednak co se týče výkonu a také formy? |
S paleo stravou? Pro mě určitě lepší jak vlny, jedu to chvilku, ale celkově jsem zhubl cca 5,5kg a 8cm v pase (možná jsem i trochu zhubl díky Leangains). Jím cca 3x denně, snídaně většinou 5 vajec se zeleninou, oběd (nebo potréninkové jídlo) cca 250g vepřového + zelenina a večeře to samé. (vepřové jím různě: kýta, plec, kotlety,...). Když mám trénink dávám 10g před a 10g po térninku BCAA, když není, tak si dám občas více masa, když mě honí mlsná dám si pistacie, občas nějaký kus ovoce, jednu dobu jsem snídal kokosovou kaši (mléko + kokos) a občas i dal tvaroh.
Jínak síla nejspíš trochu klesla, to ti bohužel teď nedokážu říct, jelikož jsem teď před cca 14 dny začal cvičit úplně jinak než doposud. Ale nepociťuji nějak hlad, kdybych psal, že bych si nedal třeba nějakou sušenku nebo chipsy, tak bych lhal, občas na to mám chuť, ale zatím jsem to vydržel poctivě (dneska je to 30 dní co jedu paleo). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|