Ketony v moči

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ketony v moči  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ketony v moči
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Midnight

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 12:48 pm    Předmět: Ketony v moči Odpovědět s citátem

Ahoj,

stravuji se paleo dietou, ale za posledních dva týdny jsem nejedl moc sacharidů (i na paleo málo), tak jsem si v lékarně koupil takové ty papírky do moči a test na ketony mi vyšel pozitivní s hodnotami 1,5|16, což ale nevím, co znamená. Netušíte někdo, jestli to znamená ketózu, nebo je to takhle normální?

Děkuju za odpověď.
Away from the past
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi v ketoze. Zvedni příjem sacharidů a bude po ní.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše Deadlift, zvedni sachry a už v ní nebudeš. Já třeba jedu paleo a snažím se být v ketoze, abych hubnul, na ketoze je postaveno i CKD.
Midnight

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky.

Jen tak mimochodem pro Mast3r, jaké máš s tím výsledky? Jednak co se týče výkonu a také formy?
Away from the past
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:23 pm    Předmět: Re: Ketony v moči Odpovědět s citátem

Podívej na tohle Milane: http://www.paleo-center.com/nutricna-ketoza
MAST3R

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
Ok, díky.

Jen tak mimochodem pro Mast3r, jaké máš s tím výsledky? Jednak co se týče výkonu a také formy?

S paleo stravou? Pro mě určitě lepší jak vlny, jedu to chvilku, ale celkově jsem zhubl cca 5,5kg a 8cm v pase (možná jsem i trochu zhubl díky Leangains). Jím cca 3x denně, snídaně většinou 5 vajec se zeleninou, oběd (nebo potréninkové jídlo) cca 250g vepřového + zelenina a večeře to samé. (vepřové jím různě: kýta, plec, kotlety,...). Když mám trénink dávám 10g před a 10g po térninku BCAA, když není, tak si dám občas více masa, když mě honí mlsná dám si pistacie, občas nějaký kus ovoce, jednu dobu jsem snídal kokosovou kaši (mléko + kokos) a občas i dal tvaroh.
Jínak síla nejspíš trochu klesla, to ti bohužel teď nedokážu říct, jelikož jsem teď před cca 14 dny začal cvičit úplně jinak než doposud. Ale nepociťuji nějak hlad, kdybych psal, že bych si nedal třeba nějakou sušenku nebo chipsy, tak bych lhal, občas na to mám chuť, ale zatím jsem to vydržel poctivě (dneska je to 30 dní co jedu paleo).
Midnight

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Podívej na tohle Milane: http://www.paleo-center.com/nutricna-ketoza

JJ, tyhle stránky znám díky paleo :) Jen se mi právě zdá, že mi díky tomu trochu klesl výkon.

MAST3R napsal:
...

To se stravujeme dost podobně, já jen k snídani nějak nezvládám tu zeleninu (tak místo ní dávám slaninu ). Jinak 5.5 kg za měsíc je velmi slušné.
Away from the past

Rychle na stránku:

Přejdi na: