|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dzitro
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:08 pm Předmět: Plán nového logu - pomoc - Fitko X thai |
|
|
zdravim Vas kuci a slecny, chtel bych, respektive potreboval bych pomoct.. s logem.. predem udavam svoje udaje
Vek : 19let
Váha : 98kg
Vyska : 182cm
denni cukry pro predesli log - 350g
bilkoviny - 200g
co bych rád?! Potreboval bych nejak naplanovat trening byl jsem zvyklí chodit cca 4x - 5x tydne kazdy den jinou danou partii.. a ja bych potreboval nejak to vsugerovat do planu co mam ted, popr. pomoct s cvikama a doplnkama pro dany sport.. všechno se změnilo kvuli škole kterou mam ted dvakrat po sobě "dlouhou" a nestihnu pomalu ani regenerovat mezi aktivitama (pauzu pocitam cca 3hod mezi) jde mi jen o to ze nevim jak to naskladat mezi ty jednotlive dny a jak davat pauzy abych projel za tyden cele telo, treningy se snazim drzet s vysokou intenzitou, muj cil je zhubnout tuk.. cardio momentalne nedavam snazim seho jeste ve volnem case nahradit bud squashem nebo jinym sportem..
ted k treningu - premyslim jestli neudelat log 2+1 - 3+1 neob neco podobneho kde bych byl schopny zajet za tento tyden cele telo, muj cil je zhubnout vim ze bych mel davat cardio, kazdopadne, ted kvuli skole uz nestiham absolutne nic a sem rad ze odcvicim a jeste k tomu jsem z 93kilo pribral na 350g cukrech.. moje dietolozka mi rekla ze jsem podviziveny na cukrech a nastavila tu hladinu na 350ti gramech v predeslem logu, tak premylsim jestli ted nezvysit cukry, ale zaroven bych potreboval vyresit trening, proto bych byl rad o Vase rady, co, jak, kdy, proc, zapojovat do treningu popr. primo rozvhnout nejak log abych vedel.. + premyslim kdy udelat pauzy - myslim si ze utery by bylo idealni.. a pak je to asi na Vas je moznost aby mi stim nekdo pomohl? Diky!
prikladam soubor v Excelu - v kterem je znazorneno ze stavam v 4:50 + jidla jak dou po sobe skola x thaj atp
http://www.ulozto.cz/xPQVUmd/log-xlsx
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Cardiem se nehubne, hubne se stravou. Mně se osvědčilo hi fat/moderate protein/low carb, konkrétně Perfect Health Diet (oproti Warrior Diet v tom nejsou celozrnný žrádla a mléčné výrobky, jinak je to dost podobné - celistvá jídla a přerušované postění).
Pokud nestíháš regenerovat tréninky s železem, doporučuju Easy Strength nebo Power to the People, což jsou silový programy navržený tak, aby Ti nechávaly dost šťávy na hlavní sport.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Cardiem se nehubne, hubne se stravou . Mně se osvědčilo hi fat/moderate protein/low carb, konkrétně Perfect Health Diet (oproti Warrior Diet v tom nejsou celozrnný žrádla a mléčné výrobky, jinak je to dost podobné - celistvá jídla a přerušované postění).
Pokud nestíháš regenerovat tréninky s železem, doporučuju Easy Strength nebo Power to the People, což jsou silový programy navržený tak, aby Ti nechávaly dost šťávy na hlavní sport. |
nesouhlasim
hubne se tim, ze vydej je vetsi nez prijem
momentalne zeru vic nez kdy jindy astejne mam problemy, ze pri treningu 5-8 x tydne hubnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
1. Co jíš?
2. Hubneš tuk?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | 1. Co jíš?
2. Hubneš tuk? |
ztravu nemenim vyrazne uz nekolik let
predpokladam, pri srovnatelnem mozstvi tuku vazim o tri kila vic nez pred dvema mesici _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Nemáš tam typo? |
WTF?
cozeto? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 18, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
:-) Překlep, nechtěl jsi napsat "o tři kila míň"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
nechtel
mam o tri kila vic nez nekdy v pulce prosince
ale kdyz nezeru opravu jako stokilovy rizek hubnu
a hubnu i pri prijmu kilo masa a stricla chleba denne
cpu do sebe veci jako je spek a podobne, jenom abych udrzel kaloricky prijem
(extremni turistika, kdy behem dvou dnu jsem tahal 30 kilovy bagl a usel 40km ve snehu a podobne)
takze z meho pohledu je to o tom, kolik prace vykonam, nez to, o kolik ochudim svuj jidelnicek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak v tom případě jsem asi úplně jetej mimoň :-)))
Když jsem mluvil o tom, že hubnutí je především o stravě, neměl jsem na mysli restrikci kalorií, jako spíš z čeho je jídelníček složen. V mých očích to není tolik o tom KOLIK jím, ale CO jím. Není kalorie jako kalorie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Aha, tak v tom případě jsem asi úplně jetej mimoň :-)))
Když jsem mluvil o tom, že hubnutí je především o stravě, neměl jsem na mysli restrikci kalorií, jako spíš z čeho je jídelníček složen. V mých očích to není tolik o tom KOLIK jím, ale CO jím. Není kalorie jako kalorie... |
fajn, ale pri mych (kdyz se podari) 75 kilech je kilo masa a kilo prilohy (bez snidane a vecere) az az
podle tabulek bych na objeme mel mit cca 160g bilkovin (maximalne) a ˇ320g sacharidu
a to preklacuju skoro 2x
a jen tak tak nehubnu
pokud klesam pod tyto hodnoty, ztracim na vaze
takze si pomaham ruznyma berlickama jako je cokolada, musli tycinky, spek.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Jsem idiot, až teď jsem pochopil, jak jsi to myslel :)
Každopádně si neodporujem ;) Kolegovi jsem radil správný výběr jídel, aby nemusel přidávat cardio nebo další tréninky a výsledek bude mít taky.
Měl jsem to jednu dobu stejně jako Ty: 3× 45min týdně Primal Move, 6× železnou kouli a 4× týdně box a taky jsem to nebyl schopen užrat. Naštěstí jsem se na takovou tréninkovou zátěž vykašlal dřív, než jsem si stihnul uhnat zranění a už bych to znovu neopakoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: po únor 18, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
Měl jsem to jednu dobu stejně jako Ty: 3× 45min týdně Primal Move, 6× železnou kouli a 4× týdně box a taky jsem to nebyl schopen užrat. Naštěstí jsem se na takovou tréninkovou zátěž vykašlal dřív, než jsem si stihnul uhnat zranění a už bych to znovu neopakoval. |
pekny.. je to pekne naprd, kdyz me naplnujou oba dva sporty, ale zaroven nejdou moc k sobe.. dneska jsem totalne vyflusanej a to si drzim ty cukry tam kde maji byt.. premyslel jsem ze bych odjel tyden 5+1 + 2dny dve faze, s 3hod pauzou.. a zvetsil bych prijem cukru, samozrejme jen kvalitnich cukru.. uz ted se snazim zdaleka vyhybat jednoduchym cukrum..
add - porad si myslim ze mam malo energie, vecer sem takovej vystavenej i kdyz jim praivdelne mam i nocni protein tak nevim, asi zkusim vazne vice cukru.. prodiskutujem to a uvidime :/ kazdopadne to co sem si vymyslle je dost mazec.. ale kdyz ja se doma i nudim kdyz nejdu cvicit.. ale na druhou strnua vim ze telo si potrebuje odpocinout..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út únor 19, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
Dzitro,
taková tréninková zátěž se ale dá zvládnout, jen se nesmíš v posilovně vymrtvit (nechodit do selhání, cvičit kratší dobu...).
Easy Strength je 5× týdně posilovna + 3 - 4 tréninky sportu. Musíš na to jít rafinovaně.
Easy Strength je jeden kyčelní ohyb (hip hinge, tedy DL je odpověď), jeden tlak (klik, MP, BP, FL, bridge press), jeden tah (přítah na hrazdě, horizontální přítah, přítah VČ nebo jednoruček), jeden explozivní pohyb (swing nebo snatch s železnou koulí, power clean) a jeden cvik na břicho (přednos nohy k tyči, AB wheel, hardstyle sedleh) + dřep v rozcvičce (goblet, BW dřep, pistole). Od všeho dáš 10 opakování (2×5, 5×2, 6×1, 3×2, 2×3), explozovní pohyb 20 - 50 opakování a břicho pět opakování. Všechno v relativně nízké intenzitě (50 - 70% max). Program je na 40 dní, ale to je jen vodítko, můžeš to jet i dýl, nebo po 40 dnech trochu obměnit cviky, změnit pořadí atp. Zůstane Ti dost šťávy na MT a budeš sílit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: út únor 19, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
jojo o necem podobnem sem slysel.. :) vypada to dobre, akorat nevim jestli by me to takhle bavilo : ( mam rad ze jsem totalne KO spis bych premyslel ze bych tyhle treningy chodil kdyz jdu na thaj a mezi myma "volnejsima" dnama bych chodil normalni split o jedny neb dvou partiich.. co ty na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|