Objem "Uno Trio"

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objem "Uno Trio"  Úvodní stránka -> Trénink -> Objem "Uno Trio"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Actory

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 5:58 pm    Předmět: Objem "Uno Trio" Odpovědět s citátem

Zdravím, kamarád (nevím, cvičí asi kolem jednoho roku) se dostal k jednomu tréninku, nevím kde, ale psal mi ho, že to teďka jezdí, základem je každý den cvik z velké trojky, ale to uvidíte sami. Jen by mě zajímalo, jaký máte názor na tento trénink, já nevím, já mám rád, když jedu alespoň dřep každý trénink, pokud by to byl dobrý trénink, zkusil bych ho taky, za dva týdny budu také měnit plán. Co si o tom tedy myslíte?

A
Mrtvý tah
Francouzský tlak
Kliky na bradlech
Předkopávání
Tlaky na ramena na šikmé lavici
Břicho

B
Dřep
Military Press s VČ
Bicepsový zdvih s VČ
Kliky na bradlech
Shyby
Břicho

C
Bench-Press
Přítahy VČ v předklonu podhmatem
Kilky na bradlech
Good Morning
Krčení ramen s JČ
Břicho

Edit: Zapoměl jsem dodat, že by se to jelo 3x týdně, po, st a pá, a systémem 5x5
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A... jedeš dva cviky na triceps a po tom jedeš tlaky na ramena...budeš mít unavený tricepsy..já bych to hodil tak, že prvni mt, tlaky na ramena, pak tric, nohy, břicho..

B... to samé...bicák a nakonec shyby...já bych dal raději shyby a pak bych bicák dorazil, protože bys pak na shyby neměl tolik energie.

C,.....
Trenink bys měl mít vyváženej trošku (tolik cviků na velké partie, oto méně na malé alespoň) nebo uzpůsobenej na slabiny třeba.
Ale tu jedeš tolik cviků na triceps, a přitom na nohy jedeš jen MT, předkopy, dřepy, gm....jaky máš důvod necvičit lýtka? Na nohy přidej..když už jezdíš cviky jako krčení ramen, tak to vyhod a dej si ty lýtka nebo zakopávání radsi :P

Necvičim dlouho, takže tohle je jen muj nazor.
Actory

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, dobrá, zkusím to jet pak tedy podle tebe, asi by to bylo lepší .. Nevím jak kámoš, ale já nemám možnost jezdit trénink přesně podle schématu, kolikrát se mi stalo, že jsem musel začínat kliky na bradlech, a to ještě nic není, ale asi může být i hůř .. tak díky.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic neni na tom začít trenink kliky na bradlech..neni to nesmysl.

Za mě ti můžu říct, že mě nejvíc vyhovuje jezdit podle pocitu...ale né doslova, ale podle určitýho řádu..že třeba danou partii procvičíš dvakrat týdně a ne, že pjedu jenom bicak s kozama, mě nevyhovuje cvičit podle daného počtu opakování a daného počtu sérií..netrénuju s cílem jít na prkna.

Si najdi nějáký trénink na netu..je jich tam strašně moc, nebo tu na ronnie u někoho v logu zkus najít inspiraci
Nebo ještě líp si tu založ a veď log..určitě máš nějáký cíl..zhubnout, nabrat, zvednout tolik a tolik,.. .
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarád zřejmě nemá rád svoje ramena :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: