vhodné výživové doplňky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vhodné výživové doplňky  Úvodní stránka -> Začátečníci -> vhodné výživové doplňky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SonicxSonicx

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 10:36 pm    Předmět: vhodné výživové doplňky Odpovědět s citátem

Ahoj,

už cca 4 měsíce se snažím pravidelně - 3x týdně chodit do posilovny. Posiluji hlavně břicho, záda a ruce a to proto, že tyto partie chci mít vyrýsované.

Koupil jsem si na začátku protein Nutrend WHEY CORE 1000, ten už mi pomalu dochází.

Chtěl jsem se zeptat, jaké doplňky byste mi doporučili, jak protein, tak případně něco ještě jiného. Na ceně nezáleží, mohu si dovolit investovat do lepších doplňků.

Jsem štíhlé postavy a cvičením chci dosáhnout především zvětšení objemu svalů na rukou, což je také největší část mého tréninku, takže se mě jedná o nějaký kvalitní protein, případně, zda je dobré ještě aplikovat jiný typ výživového doplňku - slyšel jsem samozřejmě o dalších jako například creatin, BCAA, ale nevím přesně jejich použití a i když jsem se dotazoval několika instruktorů ve fitness centrech, ale spíše jsem nabyl dojmu, že chtějí prodat to, co mají skladem a i dle jejich postavy, mě to spíše evokovalo amaterismus, než nějaké fundované znalosti.

Děkuji za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 10:39 pm    Předmět: Re: vhodné výživové doplňky Odpovědět s citátem

Rada nad zlato,peníze investuj do kvalitního trenera.
ikski

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapomen na doplnky nauc se spravne jist.

Zapomen na pumpovani bicaku a nauc se drepovat.

A proboha hlavne me neodepisuj ze drepovat nemuzes protoze mas spatny kolena, nebo ze nohy nechces mit velky.
krosař

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nemáš problém s investicemi tak investuj do hovězího, ryb,vajec a mléka..k tomu zeleninu a ovoce a kvalitní zdroj sacharidů to už záleží dle režimu, který sleduješ...Nauč se zkrátka jíst kvalitní potraviny a nepodléhat marketingu a obecným dogmatům, které jsou postaveny na zisk nikoliv na prospěch jedince..

Doplňky jsou dle mého až na vitamíny zanedbatelné...jistě protein/gainer občas příjde vhod když člověk zaspí/nemá čas/chuť atd. jak si dát něco lepšího než tatranku po cestě do práce...volil bych vícesložkové proteiny nebo gainer složený s pomalejších sacharidů ..

Rychle na stránku:

Přejdi na: