Zaslal: út únor 19, 2013 2:36 pm Předmět: podlozene kotniky u drepu
zdravim vsiml jsem si ze se mi mnohem snaz drepuje pokud si podlozim malymi kotouci paty staci i cca 2 cm a je to hodne znat muzu jit klidne az na paty beztoho abych se nejak predklanel tudiz mi to pekne setri spodni zada vahu se snazim drzet na patach ale i tak se chci zeptat jestli to neni blbost nerad bych nejak zbytecne zatezoval kolena ,vazy apod
Strečování je důležité, ale nemusí to být jen šlachami a zkrácenými svaly, svoji roli hraje i mobilita kotníku, stavba těla a technika dřepu. Já dřepoval víc než rok jen v bosobotách, pečlivě se protahuju každý den, ale když jsem poprvé obul vzpěračské boty, rozdíl jsem poznal okamžitě.
tohle se tu řešilo už několikrát. Já radím investovat do kvalitních vzpěračských bot s podpatkem.
amen :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru