Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krosař

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud začínáš tzn. že si MT,Benč,Dřep atd. viděl max. na videu nebo nikdy seriózně nedělal/nestudoval začal bych s Bodyweight tréninkem případně švihadlo,hrazda možná kettlebell...tyhle věci ti pár měsíců udělají medvědí službu kdy získáš solidní základ na kterém je možno stavět....

Abych to položil napřímo...s ochablým středem se těžko dělají seriózní mrtvoly, s nohami, které mají nadřepováno tisíce poctivejch dřepů bez záteže se těžko seriózně dřepuje atd.

Moje rada na toto zní začít s BW,kardiem,výdrží a až tohle bude na provni tak se začít zabývat silou...Takto to dělám já a nemám pocit, že bych o něco přicházel ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neptam se vam na to, co mam cvicit :) Napsal sem, ze zacinam s crossfitem, ne s cvicenim, takze poradne ctete.

A ano napsal sem jen jeden trenink z tisice, protoze me zajima jestli se to da sestavovat i podobnym zpusobem. Tzn., ze i ty jsi mi odpovedel uplne mimo
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš bych se řídil tím generátorem co je na první stránce, než si něco skládat sám, kort když začínáš.
Tom3

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby sis projel tohle vlákno, narazil bys na příspěvky jak se většinou tréninky skládají. Ale jak řekli ti předemnou, alespoň ze začátku je jednodušší řídit tréninky podle generátoru nebo nějakých stránek Ještě ti můžu poradit jednu aplikačku do telefonu - WODBOX, v ní si můžes naklikat co máš za vybavení a ono ti to bude plivat tréninky. Zároveň si tam můžes psát poznámky, přidávat rss stránek (bude ti to krmit telefon ze stránek jako crossfit.com apod. kde se každý den přidávají tréninky) atd.. má hodně funkcí, sám jsem si ji koupil za pár kaček a je super
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky, ale stale mi nikdo neodpovedel na otazku
Tom3

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odpověděl ti Marky V. na předchozí stránce. Crossfit není jen o činkách. Si línej číst, tak proč by ti měl někdo odpovídat. Přečti si napřed o CF pár stránek.
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne neodpovedel Ja vim, ze to neni jen o cinkach. Vsak jsem uvedl jen jeden trenink s otazkou zda mi takovy trenink muze neco prinest. Nikdo z vas mi na tu otazku neopovedel. A kdyz uz jsme u toho, tak prosim, aby odpovedeli jen ti, kteri s crossfitem delsi zkusenost - ne ty, kterej pises par stran zpatky, ze zacinas :)
Seva98

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
Zdravim,

o crossfit se zajimam teprve chvilku a rad bych vedel jestli podobnymi treninky docilim slusne postavy a celkove zlepseni fyzicky . Napriklad tohle

Rozcvička: 3x kola
Shyby 5x
Dřepy 15x
Kliky 15x
Sedy lehy 15x

WOD: 5x kol

Mrtvý tah 3x
Tlaky na ramena/ push press 5x
Kliky na bradlech 5x

Závěr: 3x kola

Plank 30 sekund
Švihadlo 30 sekund

je to cca v poradku nebo je to uplne spatne?

Ano lepsi postavy dosahnes, sice ne tak rychle jako pri klasickem bodybuildingu, ale verim, ze i CF trening jde naplanovat tak, at je z vetsi casti cileny na svalovy a silovy rozvoj, nez na kondicku a vydrz.

Ja se treba pri CF zlepsuji svalove a to vice nez pri klasickem cviceni, ale tohle muze byt zavineno treba tim, ze pri CF jsou proste casove limity a opravdu jedes na 100%, coz mi treba u klasickeho treningu moc neslo.

A fyzicka ti nahoru pujde, hlavne zezacatku pomerne rychlym tempem

https://www.zonetraininglog.com
secret78

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po nejakom vzpieraní a silových cvikoch ok ale inak ako samotný tréning dosť málo, to je tak na 5 min ani nie.
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja na sobe prave zacal pozorovat, ze rostu z cviku s vlastni vahou jako z vody - daleko vice, nez kdyz zvedam bench atp. + me to bavi daleko vice.

Diky moc, konecne nekdo :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukyss

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím
nemáte někdo informace o vysílaní CF games v TV? Jstli třeba na eurosportu něco nebude? Asi je zatím brzo ale kdyby někdo něco věděl tak budu rád
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přenos bude na internetu, ale je opravdu ještě brzo.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tom3

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čaute, prosil bych o radu. Chci se naučit muscle up na hrazdě, ale pořád nemůžu přijít, jak na to. Dival jsem se na pár videí na youtube, ale všude radí trochu jinak, někde že napřed to dělat přes jednu ruku, jinde ať to hlavně přes jednu ruku nedělám. Jak jste se MU naučili vy? Odráželi jste se napřed od země, nebo se zkoušeli přitáhnout postupně výš a výš? Je mi jasný, že to bude chtít postupně naučit, ale hledám nějakou nejlepší techniku jak na to
Dikec
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Čaute, prosil bych o radu. Chci se naučit muscle up na hrazdě, ale pořád nemůžu přijít, jak na to. Dival jsem se na pár videí na youtube, ale všude radí trochu jinak, někde že napřed to dělat přes jednu ruku, jinde ať to hlavně přes jednu ruku nedělám. Jak jste se MU naučili vy? Odráželi jste se napřed od země, nebo se zkoušeli přitáhnout postupně výš a výš? Je mi jasný, že to bude chtít postupně naučit, ale hledám nějakou nejlepší techniku jak na to
Dikec

primarne dynamicke shyby, kde se pritahnes hrazdou az k pasu
a pak staci vykopnout nohama a jsi nahore

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: