Jaký trénink teď ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaký trénink teď ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jaký trénink teď ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Xaphan69

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 8:45 pm    Předmět: Jaký trénink teď ? Odpovědět s citátem

Shrnu to, cvicim necele 2 roky, od zacatku jsem byl na sebe tvrdej. Nyni cvicim asi neco pres 2 mesice Fullbody, kdy zatizim kazdou partii 3x tydne (jak ramena, tak nohy, tak prsa, tak biceps....), jel jsem to jak pri splitu 1x tydne, akorat ze jsem udelal jen tech nejtvrdsich 5 serii ze zacatku, kdy jsem vymackl ze svalu co slo. Uz to není takový ten boom jako na zacatku, stagnuje to. Chci tedy neco jineho, ale nevim presne jaky trenink zvolit. Nechci ale split s procvicenim 1x tydne. Svalovku jsem mel zridkakdy, svaly tedy zvladaji v klidu.

Pro predstavu, ze jsem se neflakal, jsem za ty 2 m a neco nabral 1 cm pres hrudnik, 0,5 cm biceps a stehno 1 cm.

Diky za rady a doporuceni k treninku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komplexy. Ty by pro Tebe byly idealni, vymrtvis se a porostes jak z vody.
Xaphan69

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 11:32 pm    Předmět: ..asdd Odpovědět s citátem

Nerozumim reci Tveho kmene.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vezmes treba pet vicekloubovych cviku s VC, od kazdeho delas 5-8 opakovani, udelas je vsechny bez prestavky. Takhle udelas pet kolecek s 30-90 s pauzou. Na zacatek rozcvicka, na zaver cooldown a mas poreseno.

Rychle na stránku:

Přejdi na: