Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
mysH napsal:
http://zpravy.idnes.cz/karvinsky-straznik-smrtelne-postrelil-lupice-s-nozem-p11-/krimi.aspx?c=A130116_075815_ostrava-zpravy_jog

tak to ma vypadat v civilizovany (ne zkrypleny) spolecnosti

Tak to tomu kolegovi přeju hodně štěstí a pevný nervy. Snad zvítězí zdravý rozum. Taky jsem byl kdysi u jednoho střílení a vyšetřování a soudy se táhly šest let. Kolega začal chlastat, rozved se...nakonec to poměrně dobře dopadlo, ale ty nervy.

Neznám podrobnosti, ale podle mého odhadu, tenhle případ vypadá celkem jasně, takže by s tím ani průtahy být nemusely
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marky V.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Marky V. napsal:
mysH napsal:
http://zpravy.idnes.cz/karvinsky-straznik-smrtelne-postrelil-lupice-s-nozem-p11-/krimi.aspx?c=A130116_075815_ostrava-zpravy_jog

tak to ma vypadat v civilizovany (ne zkrypleny) spolecnosti

Tak to tomu kolegovi přeju hodně štěstí a pevný nervy. Snad zvítězí zdravý rozum. Taky jsem byl kdysi u jednoho střílení a vyšetřování a soudy se táhly šest let. Kolega začal chlastat, rozved se...nakonec to poměrně dobře dopadlo, ale ty nervy.

Neznám podrobnosti, ale podle mého odhadu, tenhle případ vypadá celkem jasně, takže by s tím ani průtahy být nemusely

Snad máš pravdu. Nějak se nám tyhle případy množí. Před dvěma týdny jsme s kolegou ihned po činu lapili pachatele, který udělal něco podobného, ovšem se sekyrou. Myslíš při tom na všechno možný, jednáš profesionálně a říkáš si "radši budu mít soud, než pohřeb"...
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

michal33

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukal jsem na to 30minut a pak jsem to vypl, přijde mi to jako veřejné obhajování korupce...Hájka bych po 10minutách sebral a vykopl ho z toho studia za takový kecy
Insano41

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, nemá tady někdo z vás vypracované maturitní otázky do předmětu Silniční vozidla?
čekají na mě tyto témata:
kód:
1. povinná zkouška – Silniční vozidla
1. Silniční vozidla
2. Soudobé požadavky na vozidla jako celek
3. Karoserie vozidel
4. Rámy vozidel
5. Koncepce vozidel
6. Dynamika vozidel
7. Jízdní odpory
8. Vozidlové pneumatiky
9. Vozidlové kolo – hlavní rozměry
10. Brzdové ústrojí
11. Zavěšení kol
12. Vozidlové nápravy – kinematika
13. Odpružení
14. Geometrie přední nápravy
15. Hřebenové řízení
16. Zážehový nepřeplňovaný motor
17. Hoření, součinitel přebytku vzduchu
18. Tvorba směsi a její odlišnosti u BM a NM
19. Rozvodová ústrojí
20. Průběh spalování u NM
21. Konstrukce pístů a klikových hřídelů
22. Dynamika klikového hřídele
23. Palivová soustava NM
24. Charakteristiky spalovacích motorů
25. Výšková charakteristika
26. Pomocné soustavy motoru
27. Přeplňování motorů
28. Palivo
29. Pomocné řídící soustavy vozidla
30. Zapalovací soustavy BM

za každou pomoc budu rád
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani se nedivím, že Miloš Zeman zcela otevřeně považuje novináře za pitomce. Tohle je zase titulek:
http://tn.nova.cz/sport/motorsport/automobily/ceka-nas-letos-zas-rallye-smrti-zelenou-maji-i-nebezpecni-jezdci.html
Einarr

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Ani se nedivím, že Miloš Zeman zcela otevřeně považuje novináře za pitomce. Tohle je zase titulek:
http://tn.nova.cz/sport/motorsport/automobily/ceka-nas-letos-zas-rallye-smrti-zelenou-maji-i-nebezpecni-jezdci.html

Ta Natálka je slušná krasotinka . Tedy byla. Jak ze Shreka.

Jinak já se zase nedivím, když někdo za pitomce považuje Zemana, to je tak nepříjemnej člověk, to není ani možný, viz jeho kecy na tomto videu:

Foresten

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduje nekdo deni na blizkem vychode, presneji v Syrii ? Porad se strasi WW3, ale to uz tak je nekolik let, napr. o "zarucenych zpravach o utoku na Iran" jsem se nacetl hodne a myslim, ze o ropu uz davno nejde.
mysH

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten: o ropu nejde, to neni Libie nebo ted nove Mali (krome uranovych lozisek jsou tam i dalsi nerosty, takze asi tak) .. proto se tam rezou mezi sebou a nikdo se do toho moc nemicha. Ten nalet Izraele nepocitam, to je docela logicky.
Osobne bych rekl, ze Asad je mensi zlo nez ty povstalci, co by to chteli misto nej. OK neni ani jeden pripad, ale tak v ktery muslimsky zemi to je ok? :)
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Evropa to veškeré vměšování se v budoucnu nehezky ob*ere...
Bombay

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dnes málem srazil holku na přechodě.
Klasický případ, spěchám do práce, stokrát projetý přechod u kruháče, sklo oškrábaný na 80%, ženská ve vestě hlídjící přechdod na svém místě, nikoho nevidím, už pohledem sonduju, zda nic neblokuje vjezd na kruháč...

...a najednou přímo před autem holka. Dupnu na brzdy, abs zaškubalo. Holku jsem netuknul, sla potom dál, já se začal gestikulací omlouvat, ženská ve veste jen kroutila hlavou, nikdo nelezel na zemi, jel jsem teda dál.

A otázka zní:

je to asi 70 metrů od práce, tu slečnu znám od vidění, každý den chodí do školy, mladá dobře oblíkaná holka, tak maturitní ročník.

Slušnost mi velí, si ji zítra odchytit, až půjde kolem, omluvit se, atd.
Obava mi ale taky velí, netahat čerta za ocas, aby z toho nebyly problémy (holka je super oblíkaná, od pohledu taková ledová královna, aby nebyl třeba tata nějaký velký zvíře a nezkončilo to nějakým šokem, pokutou, právníkem,...).

Jak by jste postupovali?
drlift_

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Klasický případ, spěchám do práce, stokrát projetý přechod u kruháče, sklo oškrábaný na 80%, ženská ve vestě hlídjící přechdod na svém místě, nikoho nevidím, už pohledem sonduju, zda nic neblokuje vjezd na kruháč...

...a najednou přímo před autem holka. Dupnu na brzdy, abs zaškubalo. Holku jsem netuknul, sla potom dál, já se začal gestikulací omlouvat, ženská ve veste jen kroutila hlavou, nikdo nelezel na zemi, jel jsem teda dál.

A otázka zní:

je to asi 70 metrů od práce, tu slečnu znám od vidění, každý den chodí do školy, mladá dobře oblíkaná holka, tak maturitní ročník.

Obava mi ale taky velí, netahat čerta za ocas, aby z toho nebyly problémy (holka je super oblíkaná, od pohledu taková ledová královna, aby nebyl třeba tata nějaký velký zvíře a nezkončilo to nějakým šokem, pokutou, právníkem,...).

Jak by jste postupovali?

Jestli ji nechces sbalit, tak bych to dal neresil. Omluvil ses preci uz v aute ....
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

A otázka zní:

Jak by jste postupovali?

Jak psal Drlift, omluvil jsi se jí už v autě. Pokud máš nutkání to dále řešit, kup kytku či bonboniéru a omluv se jí znovu. Tvůj strach z jakýchkoliv dalších problémů je iracionální. Nic ti udělat nemůže a pokud není psychicky nemocná, ani se o to pokoušet nebude.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Dobrý den, já vás včera málem srazil, zasouložíme?"
drlift_

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
"Dobrý den, já vás včera málem srazil, zasouložíme?"

Presne tohle mne napadlo, kdyz se zminoval o tom, ze by ji kontaktoval. Jako na prvotni impuls toho jak se s ni seznamit mi to prijde vyborny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: