Incline bench press
1x15-66kg
2x12-75kg
1x10-85kg!! PR Rozpazky s JR na rovnej
3x12-16kg
Kliky na bradlach
1x15-ja+8kg
2x12-ja+12,5kg
1x10-ja+15kg
Celny drep
1x15-50kg
2x12-75kg
1x10-81kg
Vypady s JR
3x12-12,5kg
Vypony v sede
3x15- cca 35kg
Jedlo: 350
Dnes to je 17-ty den diety a ja som schudol ,,az,, 1-1,5kg ..Na mna tie vlny fakt nefunguju a to som mal pred tym energeticky prijem cez 3000KCAL (denne od 350-450 sacharidov) a nejako extremne som nepriberal a teraz som to zredukoval na max 300 aj to len z ryze, vlociek a celozrnnych cestovyn a aha... skoro nic. A to som cakal ze zo zaciatku diety padnem aj 3 kg dole ale oopak je pravdou... Ja som prisam bohu divny co sa tyka chudnutia ...rok co rok .. Jebem na to po lyzovacke tam nasadim do leta warior diet a mam to v pecku bud mi pomoze alebo mi bude do konca zivota kypiet spek ze plavky ...
Tak dnes koncim s dietou a budem musiet zobrat spat co som pisal vaha sa mi pekne pohla dole dnes som navazil nieco medzi 92-93kg co bol moj ciel a za 20 dni to je -1kg tyzden je celkom fajn. Teras nasleduje liehovy tyzden na lyziach a potom ideme znova na to a dam tam warrior diet + GVT trening takze uz sa velmi tesim.
Musim si sem zaznamenat ze som dobral HMB(weider) a silovo som sa teras dost zlepsil a to som v diete musim to pripisat jedine tomuto preparatu , sice som to bral spolu s kreatinom ale ten uz 2 tyzdne neberiem a sila sla stale hore .Takze velka spokojnost daval som 4g/den
Tlak s cinkou v sede
10x10-41kg
v superserii Pritahovanie v predklone na MP
10x10-cca 60kg
Upazovanie s JR
3x12-10kg
Stahovanie kladky
3x10- 1/2 kotla
-Super pumping , tempo sa snazim drzat 3 sekundy nedativna faza a explozivne hore.
Jedlo:
10:00-grep
12:00- ladovy salat+rajciny+tuniak+grecky syr
(tu som to zarobil do velkej misi, pridal plechovku tuniaka a 160g syra a jedol som to na 3x )
16:00-ladovy salat+rajciny+tuniak+grecky syr
17:45-protein
18:00-ladovy salat+rajciny+tuniak+grecky syr
18:30-300g ryze+ maso z diviaka
19:15-130g ovsenych vlociek+4 vajcia+dzem
21:00- 200g tvaroh+mlieko+holenske kakao
Celny drep
8x10-51kg
-nezvladol som posledne dve serie ani nie koli vahe ta bola ok ale koli extremnemu napumpovaniu ,paleniu a veciam podobnym a este na mna ide nejaka vyroza tak som sa nechcel totalne odvarit ,beztak mam dnes svalovicu ako SVINA a myslim ze v tomto pripade to bolo podla pravidla menej je niekedy viac
v superserii Francuzky tlak
10x10-30kg - nabuduce pridat aspon 3kg bolo to dost lehke ale ucel splneny pumpa uzasna
8min. toto:
..skoro som otrčil brká po 3 minitovych kolách s 30s pauzou po kazdom , tak som tam dal este 3 30 sekundové kolá s 30sekundovou pauzou a mal som toho ...
Bezecky pas
6min. -1km
-Spotil som sa patrične a strašne ma prekvapilo aka je to zaberačka takato sranda na videu to vyzera ako brnkačka ale opak je pravdou , takže ciel je stale sa v tomto zdokonalovat a dosiahnut vykonnosti alá borci na videu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru