Vlny | CKD

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vlny |  CKD  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vlny | CKD
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jakou dietu byste zvolili(volite)?CKD || Vlny?
CKD
56%
 56%  [ 14 ]
Vlny
40%
 40%  [ 10 ]
Jinou
4%
 4%  [ 1 ]
Zadnou! mam rad kdyz sem asi(y)metrickej(asi 1m krat 1m)
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 25

Autor Zpráva
Choice

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2004 8:20 pm    Předmět: Vlny | CKD Odpovědět s citátem

Zdravim sem tu tatk trochu novej, prave sem se naucil psat na klavesnici tak sem vas chtel zprvu pozdravit...

Vim (tusim), ze uz to tu mohlo byt tisickrat, tak aby se vam nezkratili svaly.
Kdybyste sli, teda az pujdete do diety (resp. ve ktere prave jste) kterou si vyberete a hlavni duvody proc tudle ano a tamtu ne?
Pak by me taky zajimalo, ktera z tehto dvou praktik je ucinejsi v uvazovanem pomeru cas_v_diete/ubytek_tuku.
S tim souvisi i moje dalsi otazka jaky byva zhruba prumerny ubytek napr. CKD za 2 mesice? resp. da se tak shodit napr 10 kg? pokud ano jak musi byt tato dieta striktni?

Proste koho to nebude nudit podme postodacatesedme pokecat o tom jak dostat ty polstare z nasich tel. Koho to bude nudit nemusi.. nebo i muze kamenovat nadavat.. uvidime co snesu ;)

Zatim dik Choice
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2004 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejdůležitější je na těch dietách efedrin-díky němu udržíš nádherně svaly. Jakou potom dietu je téměř jedno-z mého pohledu. Účinější je ta, kde to víc škrtíš na kaloriích, moje lowcarb dieta (taková nízko tuková CKD-150g bílkovin,50-60g tuku 50-60g sachrů na mojich 95kg v začátku) držená 4 týdny a efedrin mi shodila 10kg na pohodu
Choice

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2004 11:14 pm    Předmět: Tak Odpovědět s citátem

S Efkem rikas? By me zajimalo jak moc je to (tra procentualne) lepci s EF.

Jurasi mohl by si me trosku prosim popsat ten rytmus... kolikrat a jakym stylem si cvicil? a tvuj denni rezim . a na co davat pozor pri takovydle diete? pocity?;) diky
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2004 11:37 pm    Předmět: Re: Tak Odpovědět s citátem

Choice napsal:

Jurasi mohl by si me trosku prosim popsat ten rytmus... kolikrat a jakym stylem si cvicil? a tvuj denni rezim . a na co davat pozor pri takovydle diete? pocity?;) diky
lepší je to o hodně protože: máš plno energie-pořád něco děláš a spálíš víc kalorií,chráníš svaly,nemáš skoro hlad (já to tak cítil)

do posilky 5krát týdně silově-objemový trenink-kolem 6ti opakování v serii,odcvičil jsem za hodinu.Všehcny partie (krom trapézu,předloktí a lýtek) 2krát dotýdne odcvičeno. Mimo to sem chodil na brigádku-lehká manuálka (spíš ale sesezní ).... 5dní v týdnu dieta jak už sem psal,další 2dny přežíračka-převážně sacharidová. Žádná suplementace krom proteinu před a po treninku...
Svaly a síla nespadly v podstatě vůbec,jel jsem to měsíc v kuse-potom pauzička týden a zase 14dní.. (po tom už je to u mě vyrýsovaný jak na soutěž)
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

která z těchto diet je méně finančně náročná (myslím jen jídlo bez suplementů). Podle mne asi CKD nebo ne ?!
Design

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 10:21 pm    Předmět: Re: Tak Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Choice napsal:

lepší je to o hodně protože: máš plno energie-pořád něco děláš a spálíš víc kalorií,chráníš svaly,nemáš skoro hlad (já to tak cítil)

do posilky 5krát týdně silově-objemový trenink-kolem 6ti opakování v serii,odcvičil jsem za hodinu.Všehcny partie (krom trapézu,předloktí a lýtek) 2krát dotýdne odcvičeno. Mimo to sem chodil na brigádku-lehká manuálka (spíš ale sesezní ).... 5dní v týdnu dieta jak už sem psal,další 2dny přežíračka-převážně sacharidová. Žádná suplementace krom proteinu před a po treninku...
Svaly a síla nespadly v podstatě vůbec,jel jsem to měsíc v kuse-potom pauzička týden a zase 14dní.. (po tom už je to u mě vyrýsovaný jak na soutěž)

Kdyz uz je tenhle topic zase otevreny, tak by me zajimalo kde sehnat ten efedrin. Pokud vim tak legalne ho asi nekde nekoupim co?? Nebo se pletu??
Jinak ta Tvoje dieta vypada docela nenarocne a nejspis funguje
Stan

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na chytrou otazku,chytra odpoved..budes muset zariskovat 3roky v krimu a spachat tim,ze koupis tuhle vec,trestny cin..Jen ti preju,at to neberes od nastrceneho policajta..
Tak hodne stesti...
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:
která z těchto diet je méně finančně náročná (myslím jen jídlo bez suplementů). Podle mne asi CKD nebo ne ?!

oboji je urcite levnejsi nez objem, jinak cena zalezi treba na tom jestli chodis jist do hospy nebo vsechno delas doma
Conan

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:

oboji je urcite levnejsi nez objem, jinak cena zalezi treba na tom jestli chodis jist do hospy nebo vsechno delas doma

covece, ja mam pocit ze jsem utratil vic za jidlo v diete, porad samy maso. V objemu zeru vsechno.
Jinak mi ty diety vysly priblizne stejne (kdyz nepocitam suplementaci) , zalezi na tom z ceho se ty bilkoviny (a tuky) slozi .
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem vic neutratil, usetril sem na suplementaci (v objemu gainer, protein, creatin) a v objemu sem jedl vesmes to samy akorat + prilohy (rejze, brambor, pecivo) a mnozstvi bylo mensi
smee

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mna vysla drahsie urcite CKD nez klasicka dieta.. maso, syry, tunak atd su urcite drahsie nez ryzove chlebiky..
Conan

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smee napsal:
mna vysla drahsie urcite CKD nez klasicka dieta.. maso, syry, tunak atd su urcite drahsie nez ryzove chlebiky..

az na to ze ve vlnach utratis nejvic za kureci prsa *16*

btw: v diete utratim za suplementaci vic nez v objemu, momentalne nemam ani protein, gainer, nebo cretak... jenom jidlo
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dieta nic nestoji prece hosi!! 1kg kureciho za 107kc a par tech racii nebo ryze co to je???
Efko je vyborny doplnek to je bez debat,hlavne aby drzel svalovinu a u me na hlad to moc nejde az ve vetsich davkach...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CKD jsem nezkoušel.....vlny ano.....za 3 měsíce mínus 29,5kg....takže spokojenost....kdybych shazoval, tak asi vyzkouším CKD
SCHWACA

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak u me dieta vysla určite dráž než objem. jel jsem vlny a denně 800 g kuřecího masa kromě jiného

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vlny |  CKD Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: