Tak jsem se probudil s opicí a zvrtnutým kotníkem trénink odsouvám na zítra, snad se to nějak zahojí. A včera teda ještě bylo 100 kliků tak na zahřátí.
Kotník ještě bolí, takže na dřepy to nebylo. Shyby všechny na jeden zátah.
Začínají mi ty činky docela chybět.. Přemýšlím, že ještě doplním nějaké svoje cíle v kruháčích a pak se vrátím do fitka. Ovšem s jediným rozdílem, tentokrát by to bylo za pomoci trenéra.
Takové ohlédnutí - před devíti měsíci se 74kg tělesné váhy.
Zkusil jsem kultícký trénink a asi to nebude nic pro mě.. Ty série jsou docela nepříjemné, ale když to vezmu kolem a kolem, tak proti tréninku bez přestávek je to procházka růžovým sadem. Nicméně začnu cvičit ruce, dost jim to dlužím. Poslední dobou jsem přestal kašlat na břicho a docela vidím změny.
Ta čtyřdenní pauza byla z důvodu nedostatku síly, pořád jsem někde po nocích trajdal a vracel se na čtvrtou hodinu, nebo jsem měl doma 24h lanpárty a šel spát až v 9 ráno dnešní a zítřejší oslavy a pití jsem zrušil a najíždím zase na nějaký normální režim, už jsem se za sebe začal stydět jak vypadám v zrcadle
Dík, já vím, taky jsem si na ní postupem času zhuntoval záda a teď už jsem jí tak půl roku vůbec necvičil.. Až s ní zase jednou začnu tak s technikou minimálně na 110% :)
jojo :)
ještě bacha na zaklánění nahoře to je taky zbytečný a ne tak super na plotny, a když dostaneš činku nad kolena, tak stačí jen tlačit kyčle dopředu (třeba ti to pomůže)
jinak setup vypadá dobře dle mě
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Kliky s nohama hore
10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10, 10
----
Dřepy mě dost překvapily, i tyhle nízké váhy mi daly co proto. Jednak to bylo asi tím, že jsem tak půl roku nedřepoval a možná i tím, že jsem nikdy dřív v pracovní sérii nešel přes 3 opáčka každopádně supr.
Přítahy VC prvně v životě, bylo to docela dobrý. A taky mi to dost roztáhlo ramena, po čas tréninku jsem nebyl tak shrbený.
Tlaky VC za hlavou jsem jel dnes také poprvé. Zbožný sen bylo 35kg v sériích, ale rameno bolelo, tak jsem toho nechal. Příště už to půjde určitě lépe.
Jo a jak to tak vypadá, trénovat mě bude p. Weinlich z Karlovarské primy, takže záviďtě cucáci
crosfiťák a má problém dať čelňák 60+, tuto nebude všetko s kostolným poriadkom...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
a tie tréningy okrem tých posledných sú potom čo vlastne?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru