|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út únor 19, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
Johny musí byť rád, toto mu zahralo do karát, ak vyhrá, tak už nik nemôže nijako spochybniť jeho nárok na titleshot. Verím mu, že condita dá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 19, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Johny musí byť rád, toto mu zahralo do karát, ak vyhrá, tak už nik nemôže nijako spochybniť jeho nárok na titleshot. Verím mu, že condita dá. |
Já vůbec nevím. Condita jsem odepisoval dlouho a vždycky mě překvapil. GSPho skoro finishnul. Johnny navíc podle mě prohrál zápas s Kosheckem... jako fanda se ale těším! Brutální event. Navíc Marquart zpátky v UFC
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
UFC nám teda popropouštělo docela drsně  :
Jon Fitch, Wagner Prado, Mike Russow, Jacob Volkmann, Vladimir Matyushenko, Che Mills, Jay Hieron, Terry Etim, Paul Sass, Jorge Santiago, Mike Stumpf, Simeon Thoresen, C.J. Keith, Motonobu Tezuka, Josh Grispi and Ulysses Gomez
Zrovna Fitch se mi začínal poslední dobou líbit (respektive jeho předposlední zápas).
Mimochodem, propustit Che Millse po výhra/prohra/výhra/split decision loss, kdy to je z 90% tak, že
při splitu je to, jak se zrovna kterej rozhodčí vyspí, mi přijde dost debilní... Z toho ta prohra je s Rorym...
ZDROJ
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 7:55 am Předmět: |
|
|
ten split je chyba rozhodčího... mělo to bejt jasně 30-27 pro Riddla
Mě štve jen že vyhodili Fitche, dá se to pochopit, ale po sportovní stránce si to nezasloužil
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
UFC to podla mna nezvlada v atraktivnosti. Ma hrozne vela neatraktivnych zapasnikov, o ktorych netusim ako sa tam z kade dostali a potom je velke mnozstvo takych co by sme tam radi videli. O tych najradsej najprv hovoria ze su slabi a kadeco.. ale ked ich uz maju v UFC tak ospevuju do neba.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
s kámošem jsme se shodli že poslední dobou je celkově víc zápasů až na body, míň KO a submission jsem naposledy viděl myslím na strikeforce...co myslíte? jestli je to zápasníkama? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
s kamošmi toho pozeráte málo:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Mne Strikeforce prislo omnoho atraktivnejsie ako UFC. Ovela zivsie zapasy, napinavejsie. UFC malo udrzat SF pri zivote a nie ho nechat uplne zbankrotovat. Ruku na srdce: Nenadchla vas snad kazda SF karta pricom UFC ste pozreli a povedali si tak fajn tento jeden alebo dva zapasy budu zaujimave. Mohli robit zapasy medzi sebou tak ako M1 a SF, sampion proti sampionovi alebo dream fighty. Takto kym sa daky borec dostane do ringu tak to tomu trva, uz len z toho dovodu ze mu vyberaju protivnika hrozne dlho a niekedy dost hrozne picky. Teraz su medzinarodne zname organizacia uz len Bellator a M1 Global. Pricom M1 sa snazi pysit hviezdami mma za zenitom a inak sa nevie predat ci nechce? Poslednou dobou maju UFC prevahu zapasy v nizsich kategoriach, ktore si priznajme nie su povacsine zaujimave.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
V tomhle mám asi tu výhodu, že jsem "nevyrostl" jen na těch 90kg+ borcích, ale od začátku jsem sledoval i ty 70ti kilový, takže mě dokáže třeba Aldo vs Pettis napnout víc, než Carwin vs JDS.
Já jsem teda za UFC moc rád a líbí se mi to víc, než každá jiná organizace. Přijde mi taky jako jediná vážně profesionální. SF, One FC, M-1, KSW... všechny tyhle další podle mě ani pořádnej neumí udělat reklamu na event.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
Hrozně se podle mě ale rozmáhaj split decision... to už rovnou může být draw, je to stejně napika výsledek...
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Pozrel som si press conferenciu Ronda vs Liz a musim povedat ze ta Carmouche je riadny chlap. Take ruciska svalnate  . Kebyze si mam predstavit terminatorku, tak urcite by vyzerala ako ona.
!BELLATOR 90 SPOIL!
King Mo prehral nehorazne luckerskym uderom. Ten musi byt nastvany, ten jeho protivnik ani nevie ako sa mu to podarilo.  Z tych online fightov funkcnych ani jeden na decision.
|
|
| nahoru |
|
 |
konor
|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
Osobně se mi nejvíc líbili zápasy v PRIDE na tom vyrostli všichni špičkový bojovníci (Od Fedore přes Minotora Nogueru po Wanda)
A jak jsem jednou slyšel pěkné přirovnání:
V UFC se zápasí pro prachy v PRIDE pro slávu. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Johny musí byť rád, toto mu zahralo do karát, ak vyhrá, tak už nik nemôže nijako spochybniť jeho nárok na titleshot. Verím mu, že condita dá. |
Mně se tohle nelíbí. Na UFC stránkách ho už teď měli jako #1 contendera. Když Hendricks vyhraje, tak dostane title shot a když vyhraje Carlos, tak co potom? GSP-Condit II? Chudáka už tak odrbali tím, že do zápasu o titul dali Diaze. Byť toho kluka mám rád, ale přece jen vlastní chybou přišel o šanci na GSP, navíc je po prohře a roční stopce. A teď hrozí, že z něj nebude legitimní kandidát na titul, protože Carlos není zrovna ořezávátko. Doufám, že Johny nebude litovat, že zaskočil místo Roryho.
Jinak propuštění v UFC mi přijde dost nemocný. Fitche dvakrát nemusím (Decisionator) ale byl v top 10 WW. Byznys 1, sport 0.
Jsem zvědav, co předvede v sobotu Carmouche. UFC Primetime mě posunul z "zas tak moc mě to nezajímá" na "celkem se těším," ale stejně je pro mě main event Hendo s Machidou. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:27 pm Předmět: |
|
|
| Kebabking napsal: | | Jinak propuštění v UFC mi přijde dost nemocný. Fitche dvakrát nemusím (Decisionator) ale byl v top 10 WW. Byznys 1, sport 0. |
Sice jsem ho taky nemusel, ale proti Eric Silvovi bojoval naprosto nádherně. Úžasnej zápas. Pak narazil na někoho, kdo je lepší na zemi než on a dostane vyhazov jen kvůli tomu, že údajně z number one contendera se propadnul na deváté místo (Danovo slova). Samozřejmě že zmínil taky, že fitch stojí spoustu peněz, takže to je určitě ten hlavní důvod. Na druhou stranu to tedy musí znamenat, že UFC má problém s prodejem PPV (asi hlavně kvůli free fightům na FX a FOX), jinak si to neumím vysvětlit.
Bohužel také řekl, že budou následovat další, takže se docela bojim o Vemolu... (ale ten má naštěstí aspoň nízkej plat, tak by ho tam mohli ještě na ten jeden zápas nechat)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|