Posilování břišních svalů + poprvé v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilování břišních svalů + poprvé v posilovně  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Posilování břišních svalů + poprvé v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pilates je pro netrénovanýho člověka větší prasárna než klacická posilovna...Tam se to dá odpálit uplně stejně,spíš bych řekl že i víc.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono záleží také dost na instruktorovi a jak si to Pilates přizpůsobí. Ve Varech ve sportstudiu Prima to má na starost Soňa Blažková a ta spolupracuje s fyzioterapeuty. Pokud na hodinu dorazí nováček, ihned s ním projede v rychlosti zdravotní anamnézu, zda neměl úrazy, vyhřezlé plotýnky apod., a kontroluje důsledně všem techniku.
Pokud předcvičuje Pilates někdo s kurzem a dál se nevzdělává, tak to je jak rub a líc v porovnání s výše uvedeným odstavcem.
Kuchis

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi pro tebe bude lepší když začneš cvičit doma a na kondičku zahrneš běh.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovaní břišních svalů. Je na to snad milion článků a diskuzí.
Byť je to správný podle někoho či ne "osobně mi je to jedno,na mě to zabírá" jel jsem úplnou klasiku sedlehy. Ze začátku pomalu abych se nepředřel a poté jsem ho cvičil tak jako každý sval, se zátěží. Takže na sebe hezky kotouč"individualní kg" a poté 10-15 poctivých pomalejších sedlehů, poté "hod" kotoučem pryč a šup další cvik na břicho do maxima. Takhle opáčko 3-4 a měl jsem břiicho jako lusk za pár měsíců.
Jde to rychle"když je předpoklad", ale cvičení břicha určitě nepatří do oblíbených partií.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilování břišních svalů + poprvé v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: