|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Arnold Classic 2013? |
| Ronny Rockel |
|
0% |
[ 0 ] |
| Edward Nunn |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ben Pakulski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cedric McMillan |
|
47% |
[ 27 ] |
| Michael Kefalianos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Johnnie Jackson |
|
10% |
[ 6 ] |
| Dexter Jackson |
|
36% |
[ 21 ] |
| Marcus Haley |
|
0% |
[ 0 ] |
| Toney Freeman |
|
1% |
[ 1 ] |
| Fouad Abiad |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Počkejme, až budou stát vedle sebe. Tyhle singlovky hrozně zkreslují. Třeba je o půl hlavy menší než Milan a v porovnání to bude vypadat úplně jinak. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Je hroznej,nevzhlednej...nelíbí se mi,Milan má oproti němu lepší tvary,rozložení postavy a hustší svaly..
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
to je fakt, např. na minulý olympii sem viděl asi den před fotku Branche W. a připadal mi suprovej a potom vedle ostatních dost ztrácel..inu uvidíme, moc bych to Milanovi přál..
btw.
[url]  [/url]
snad to tady moc nezasíram
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Prosím máte někdo odkaz na live přenos? :) a když tak prosím víte kdy nastoupí Milan na pódium? myslím v našem čase? :) Díky moc!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Prosím máte někdo odkaz na live přenos? :) a když tak prosím víte kdy nastoupí Milan na pódium? myslím v našem čase? :) Díky moc!! |
Jsi tak línej kouknout na mainweb na základní info o AC. Jsi už asi 258. kterej se na to ptá. Neřeknu, kdyby to byl nějakej problém něco zjistit, ale tady je to všude jak na zlatym podnosu a ty lidi se budou ptát pořád a pořád
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
Jari klídek, teď jsi trochu nespravedlivej třeba vůči mě :-) Jo, zeptal jsem se, ale to ještě žádný článek na webu nebyl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jari klídek, teď jsi trochu nespravedlivej třeba vůči mě :-) Jo, zeptal jsem se, ale to ještě žádný článek na webu nebyl. |
ale to se vůbec netýkalo tebe, tys byl mezi prvníma
edit: ale jó, jsem nespravedlivej, protože svět je nespravedlivej
Takže přátelé, online přenos amatérů nebude , maximálně je možný play by play komentáře z Muscular Development nebo RX Muscle.
Je hezký, jak tady všichni fandíme a žijeme tím, ale v US na "nějaký amatéry" tak trochu prdí
takže přenos bude pouze profesionálů a jako tradičně ho přenáší server www.bodybuilding.com najde to tam i slepej a na maiwebu je přímo odkaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 01, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
opravdu vypadá dost dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Bojím se aby Klíč neposunul hranice physique (až to vyhraje  ) , protože je velice dobře osvalený
Naposledy upravil jari dne pá březen 01, 2013 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | daymoon napsal: | | Jari klídek, teď jsi trochu nespravedlivej třeba vůči mě :-) Jo, zeptal jsem se, ale to ještě žádný článek na webu nebyl. |
ale to se vůbec netýkalo tebe, tys byl mezi prvníma
edit: ale jó, jsem nespravedlivej, protože svět je nespravedlivej
Takže přátelé, online přenos amatérů nebude , maximálně je možný play by play komentáře z Muscular Development nebo RX Muscle.
Je hezký, jak tady všichni fandíme a žijeme tím, ale v US na "nějaký amatéry" tak trochu prdí
takže přenos bude pouze profesionálů a jako tradičně ho přenáší server www.bodybuilding.com najde to tam i slepej a na maiwebu je přímo odkaz. |
A aby v tom bylo jasno úplně, tady je vše popsáno v bleskovce z doby, kdy se na to tady ve fóru ještě nikdo neptal
http://kulturistika.ronnie.cz/c-14711-arnold-classic-2013-sledujte-soutez-zive-na-internetu.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|