bolest ramene

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bolest ramene  Úvodní stránka -> Začátečníci -> bolest ramene
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 7:30 pm    Předmět: bolest ramene Odpovědět s citátem

Bolí tu někoho ramena při bench-pressu ,peck-decku apod?Prosím jak ste to řešili předem dík za odpověd.
Btw. nevíte kdy budou výsledky tipovacky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nekva

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám teď taky podobnej problém.Řešim to tak, že si rameno mažu sněženkou,začal jsem procvičovat rotátory a nahradil bench za jednoručky..Ale stejně to není úplně dobrý,snad to časem přejde.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vykašlat se na pec deck, cvičit bench správnou technikou, cyklovat zátěž (nejet pokaždý na krev, zeptej se Drapera, jaký to je :))), snížit počet opakování, zvýšit odpočinek.

Snaž se tyč chytit co nejvíc rovným zápěstím, osa by měla spočívat na spodní hraně dlaní. Nestahuj osu na hrudník, ale spíš směrem jakoby na solar - drž předloktí kolmo k zemi. Tlač ramena co nejdál od uší, když děláš pozitivní fázi cviku, nesnaž se vytlačit činku vzhůru, ale spíš se snaž "sám sebe odlačit pryč od závaží". Paty rvi do země, zadek pevnej, břicho pevný. Dejchej do břicha (nádech nosem).

Pokud zlepšení techniky a cyklování zátěže nepomůže, vyměnil bych bench za military press s železnou koulí.
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Vykašlat se na pec deck, cvičit bench správnou technikou, cyklovat zátěž (nejet pokaždý na krev, zeptej se Drapera, jaký to je :))), snížit počet opakování, zvýšit odpočinek.

Hele PapirovaKrychle neser
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A helemese, pan Rameno se ozval
cored

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 9:08 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Všem díky za rady zjistil jsem že delám hodně chyb a to tlačení od hrudníku mi pomuže k tomu abych to líp procítil protože jsem ještě snad nezažil ani pálení hrudníku

Rychle na stránku:

Přejdi na: