|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Benč
20 x 60 kg
20 x 80 kg tady jsem se pěkně utavil
8 x 100 kg
5 x 120 kg
Board benč 15 cm
3 x 140 kg
Dres
3 x 160 kg
3 x 170 kg
3 x 180 kg
Přišel mi o číslo menší dres, tak jsem ho chtěl zkusit. No, asi dělám pořád někde chybu, páč si i tenhle obleču sám i bez pytlíků.
Při 180 se mi stala divná věc. Při druhým opáčku mi ve spodní pozici začalo divně pálet na levé straně břicha ca 5 cm nad tříslem. V první chvíli jsem měl strach, že je to začátek kýly, ale brácha doktor mě prohmát a že prý tam mam jen něco nataženýho. Každopádně nechápu proč a co to mělo být. Nahmatám si tam jakoby takovou strunu přes kterou když brnknu tak to opravdu pálí jak popálenina, ale uvnitř. Divný.
Nu a tím jsem to teda zabalil.Když se to nezlepší tak příští týden vynechám úplně. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
Prostě sis natáhl buď m. obliquus abdominis internus nebo externus nebo nějaký případně jiný sval v té oblasti. Takže klid, teplo, popř. nějakou mast a za chvíli to bude ok. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud se snažíš vyhrát soutěž mr. lazar, tak tě musím zklamat  napadá mě ještě jestli to nemůže být natažený sval ovarový? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
Díky Tsunami, přesně to samý říkal pan bratr, tak snad to bude jen nějaká prkotina.
Kebič já vím že na tebe nemám, ale jsem ti v patách. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po březen 04, 2013 5:54 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
Při 180 se mi stala divná věc. Při druhým opáčku mi ve spodní pozici začalo divně pálet na levé straně břicha ca 5 cm nad tříslem. V první chvíli jsem měl strach, že je to začátek kýly, ale brácha doktor mě prohmát a že prý tam mam jen něco nataženýho. Každopádně nechápu proč a co to mělo být. Nahmatám si tam jakoby takovou strunu přes kterou když brnknu tak to opravdu pálí jak popálenina, ale uvnitř. Divný.
|
Čau Tome
mě se tohle stává poměrně často, akorát ne při tréninku, ale většinou až druhý nebo třetí den po něm. Většinou když je nakumulovaná větší únava z dřepů nebo tahů a když někde prochladnu na stavbě, pak stačí blbě šlápnout ze schodů a cítím takové lehké pálení na pravé straně nad tříslem. Většinou stačí nějaká hřejivka, Ibalgin mast a večer mimo hlavní trénink lehce projet pár cviků na břicho.
Holt už nejsme nejmladší. Tělo nestíhá regenerovat, jak by člověk potřeboval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po březen 04, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
čus, to je pěkně blbý s tim mladym.
škoda že jsi nejel s náma apoň ty na Čechy, pěkně makáš
když čtu co tě bolí, tak mam taky trochu strach jestli si nezadělávam na kýlu, pobolívá mě pravý tříslo, na pohmat ta jsou tam nic extrémního necítim a zlobí to spíš při flexi v kyčli, tak nefim...
pokusil jsem se naznačit to místo na obrázku...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | čus, to je pěkně blbý s tim mladym.
škoda že jsi nejel s náma apoň ty na Čechy, pěkně makáš
když čtu co tě bolí, tak mam taky trochu strach jestli si nezadělávam na kýlu, pobolívá mě pravý tříslo, na pohmat ta jsou tam nic extrémního necítim a zlobí to spíš při flexi v kyčli, tak nefim...
pokusil jsem se naznačit to místo na obrázku...
|
Zdar Makáči, pěkně jste s Hanzem dřeli na čechach. Viděl jsem skoro celý benče a mrtvoly i když se jim to tentokrát dost sekalo.
Jo, s tim Lukášem mě to štve, kdyby to člověk věděl, že na republiku nepůjde, tak jsem mohl jet na ty čechy hernajz. No jo, jenže tohle nejde předvídat. Mrzí mě to o to víc, že bronz by byl jistej a myslím, že při troše štěstí a snahy jsem mohl držet krok s Frantou Janákem, kterej teda stopro nebyl ok, protože šel na jeho poměry hodně málo na dřepu i na mrtvole. Neviděls ho? Nevíš proč? No neva. Na podzim máknem.
JPřímo v tom třísle mě kdysi píchalo taky, měl jsem strach, že to bude stopro kýla a vyklubala se z toho jen nateklá uzlina. Ale radši bych s tím zašel.
Jinak já ten bůček mažu od včera voltarenem a asi to bude gut. Nejspíš jsem při tom benči moc vyvalil sud až se mi natáh nebo co. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: |
Čau Tome
mě se tohle stává poměrně často, akorát ne při tréninku, ale většinou až druhý nebo třetí den po něm. Většinou když je nakumulovaná větší únava z dřepů nebo tahů a když někde prochladnu na stavbě, pak stačí blbě šlápnout ze schodů a cítím takové lehké pálení na pravé straně nad tříslem. Většinou stačí nějaká hřejivka, Ibalgin mast a večer mimo hlavní trénink lehce projet pár cviků na břicho.
Holt už nejsme nejmladší. Tělo nestíhá regenerovat, jak by člověk potřeboval. |
Čauec, jak už jsem psal, tak to mažu a už dnes to vypadá mnohem líp. Můžu říct, že mě to teda ale opravdu zaskočilo, takovou zradu jsem ještě nezažil, to je pro mě novinka.
Ale jestli už nestíhám regenerovat tak je to teda pěkně v prdeli když cvičím jednou týdně. V tom případě bych musel cvičit 1 za 14 dní a to už bych byl teda asi fakt divnej. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po březen 04, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Zdar Makáči, pěkně jste s Hanzem dřeli na čechach. Viděl jsem skoro celý benče a mrtvoly i když se jim to tentokrát dost sekalo.
Jo, s tim Lukášem mě to štve, kdyby to člověk věděl, že na republiku nepůjde, tak jsem mohl jet na ty čechy hernajz. No jo, jenže tohle nejde předvídat. Mrzí mě to o to víc, že bronz by byl jistej a myslím, že při troše štěstí a snahy jsem mohl držet krok s Frantou Janákem, kterej teda stopro nebyl ok, protože šel na jeho poměry hodně málo na dřepu i na mrtvole. Neviděls ho? Nevíš proč? No neva. Na podzim máknem.
|
to lidi psali ze se to dost sekalo... Ostatni jsem nestihal sledovat, ale vim ze nekolik lidi z vyssich vahovek slo treba drepy jen v bandech. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po březen 04, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
To co popisuješ se mi taky někdy stávalo po tréninku těžkých, širokých, dřepů. Ale vždycky to rychle odeznělo a pak jsem o tom třeba měsíc nevěděl...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 04, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | katastrofa, drepy do sedu bys mel delat svizne, jakmile si sednes a vydechnes tak absolutne povolis zada |
Pokud si dobre vzpominam, tak by se moc svizne delat nemely. Dole bys to mel opravdu zastavit (sednout si opravdu jako na zidli). Na zada mi to prislo vzdycky naprosto v pohode i prestoze dost lid tvrdi, ze to musi byt hrozny na zada. Problem se zady jsem z tohohle cviku nikdy nemel a ani nevim o nikom, kdo by si je prave timhle privodil. Dalsi vec je, ze se tam chodi pomerne mal vahy, zada dostavaji normalne zabrat vic.
Jinak co se tyce Tomasova provedeni, tak se mi to moc nepozdava. Prijde mi, ze jak ten dep rozjizdi pohupem dopredu, jde mu teziste do spicek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út březen 05, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
No tak vám přátelé děkuji za rozbor a na to jak jsem si myslel, že to jdu docela v pohodě, tak z toho vyplývá že jsem úplný poleno!
Asi se na nějaký dosedy zase vy... nebo už nic radši zveřejňovat nebudu.
Jinak v bůčku jsem si asi něco natrhl, páč se mi vylilo pěkný jelito od stehna, přes tříslo až skoro k pupíku. Ale má to hezký barvy, takový duhovýýý. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st březen 06, 2013 12:25 am Předmět: |
|
|
Jinak v bůčku jsem si asi něco natrhl, páč se mi vylilo pěkný jelito od stehna, přes tříslo až skoro k pupíku. Ale má to hezký barvy, takový duhovýýý. |
Teda tobe se dari
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|