Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:

Jinak v bůčku jsem si asi něco natrhl, páč se mi vylilo pěkný jelito od stehna, přes tříslo až skoro k pupíku. Ale má to hezký barvy, takový duhovýýý.

Teda tobe se dari

Upřímně, už si pomalu zvykam. Je fakt, že příčinu tohodle zranění malinko nechápu, ale tak co no. Hlavně že se to nestalo před soutěží. Dám si chvilku pauzu, nikam nechvátám.
Tsunami

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se objevil ten hematom, tak to skutečně není úplně v pohodě. Bylo by určitě dobrý, aby na to někdo mrknul - pro jistotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár názorů na dosedy od mě. Je to můj oblíbenej cvik a tvoří asi 80% mýho tréninku nohou, ale to neznamená, že nedělám něco špatně. Navíc nedělám lift. Na druhou stranu už je nějakej ten pátek dělám.
Pokud pro tebe není problém udržet zpevněnej střed těla v sedu s činkou na zádech, tak bych neviděl problém v tom se nadechnout v sedu. Sám to tak dělém a nepoužívám vůbec opasek. Rozhodně je to lepší než se nadechovat v nejtěžší fázi cviku.
Dosednout určitě, ale podle mě dýl, než na sekundu je to zbytečný a taky je to cvičení pak celkem nezáživný. Alespoň pro mě. Teda v případě, že není problém v tom, že se nedá zvednout z lavičky.
Dolů bych šel opatrněji a "nežuchal" bych tak na lavku. Hlavně kvůli nárazům do páteře.
Je vidět, že těch 200 už je pro tebe celkem težkých, protože 1. opakování je celkem dobrý, ale další dvě už tak trochu dolů kontrolovaně padáš, a jak napsal lift, tak si to usnadňuješ pohoupnutím, což zas nebude nejlepší pro kolena.
Pohyb by měl vycházet hlavně z boků a zadku, klidně dynamicky, podobně jako při mrtvole, protože pak to půjde snáž přes mrtvej bod, což takovýmu zkušenýmu borcovi říkat nemusím.
Dosedy beru primárně jako cvik na prdel, hamy a boky a díky nim mám taky poměrně slabý kvadricepsy.
Toť ode mě asi vše.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za názor Madballe.

Takže zdarec všichni.

Celý týden docela v poho, břicho se zlepšilo, ale ještě to cítím. Otok se vstřebal ale nahmatám si tam takovou přeskakovací bulku, která jde rozmasírovat, tak nevím jestli to je nějaký utržený svalový vlákno či co.

Lukášovi vytáhli deci vody z kolena a taky se to lepší tak jsme dnes vyrazili na lehčí pumping. Dáme si teď dva měsíce takový trošku kulturistiky 6-10 opáček 3-4 série na cvik, 2-3 cviky na partii.

Lukáš bude chodit 4-5 krát týdně z toho dvakrát týdně benč a dřep, mrtvola jednou, zbytek doplňky, já pořád jen sobota + neděle. Opět budu střídat mrtvolu s dřepem v sobotu a v něděli tlaky na ramena s benčem + doplnky.

Dnes jen takovej lehčí trénink horejšku, dřepy a mrtvoly nechám až na příští týden.

Tlaky na ramena s VČ za hlavu
2 x 15 x 40 kg
10 x 60 kg
6 x 70 kg
5 x 80 kg
5 x 70 kg
8 x 60 kg

Dnes tlaky po dlouhé době před benčem a bylo to hodně znát. Pohyb se docela lepší, už to není tak bolestivý a pouštím to zhruba po uši.

Benč
10 x 60 kg
10 x 80 kg
10 x 100 kg

Tlaky na multipresu hlavou nahoru
10 x 60 kg
10 x 80 kg
6 x 80 kg + 6 x 60 kg

Triceps kladka
3 x 10 x 30 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec,

dnes to bude stručný.

Mrtvola
2 x 10 x 50 kg
10 x 80 kg
8 x 100 kg
8 x 120 kg
6 x 140 kg

Dřep
2 x 10 x 60 kg
10 x 80 kg
8 x 100 kg
6 x 120 kg

hroznýýý
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Benč
2 x 10 x 60 kg
10 x 80 kg
3 x 10 x 100 kg

Rozpažky s JČ
5 x 10 x 15/15 kg

Tlaky s VČ za hlavou v sedě
10 x 40 kg
5 x 10 x 50 kg

Trocha bicepsu a krapet tricepsu. :-)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec.

Dnes:

Dřep
2 x 10 x 60 kg
2 x 5 x 90 kg
2 x 5 x 120 kg
2 x 3 x 150 kg

Mrtvola
2 x 5 x 60 kg
2 x 3 x 100 kg
2 x 3 x 140 kg
2 x 3 x 170 kg

Dobrý. Vím, že jsem psal že se budu držet u minima 6 opáček v sérii, ale na ty dřepy a mrtvoly to fakt nejde. I když jsem minule odjel prd, tak jsem ještě v úterý nemohl chodit a ač se to nezdá, tak v práci naběhám hromadu kilometrů a trpěl jsem jako kůň.

Takže na nohy se budu držet dál v rozpětí 3-5, ale ještě měsíc dva to nebudu hrotit.

Jinak břicho se lepší, dnes už jsem to skoro necítil. Pásek jen na 150 u dřepu a 170 u pozvedů.

Zítra tlaky.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem se nečekaně Wožral na Wohnoutech, tak to dnes stálo za to.

Ramena
Tlaky v sedě za hlavu
asi 3 série pokusů se 40 kg a pak jsem to ukončil, nechápu to, minule už jsem si říkal, jak mam ramena docela protažený a teď opět katastrofa. Nemůžu vůbec zabrat jak to bolí a šponuje a to to nepustím ani po uši.

Tlaky před hlavu v sedě
10 x 40 kg
10 x 50 kg
8 x 60 kg
6 x 70 kg
4 x 80 kg + 1 s dopomocí
5 x 70 kg
1 schazovačka 6 x 60 kg + 6 x 50 kg + 6 x 40 kg + 6 x 30 kg + 10 x 20 kg

Byl jsem nasranej z těch tlaků za hlavu, tak jsem to zkusil před hlavu a úplně v pohodě. Bezbolestně v plným rozsahu až na dotek klíční kosti.

Benč
10 x 60 kg
10 x 80 kg

Dotlaky v kleci z 15 cm
10 x 80 kg
10 x 90 kg
10 x 100 kg
10 x 110 kg
8 x 120 kg

Triceps hotovej.

Trocha bicepsu s VČ do 8x50 kg.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec. Dnes máme v říši svátek, takže jsem vyjímečně dorazil už včera v noci. Chtěl jsem jít nějaký benče, ale kluci šli kozy včera, takže je dáme klasicky v neděli. Do dřepů se mi nechtělo, tak jsem dal pozvedy a ramena. Benč tedy v neděli a dřepy nechám na pondělí.

Takže dnes:

Mrtvola
3 x 6 x 60 kg
3 x 3 x 100 kg
3 x 130 kg
3 x 160 kg
3 x 3 x 190 kg

Konečně nic nebolelo a jak to jde. Pásek jen na 190. Lehoučký.

Přítahy na stroji
10 x 50 kg
3 x 10 x 70 kg

Kladka před hlavu
10 x 50 kg
3 x 10 x 80 kg

Ramena
Tlaky v sedě před hlavu s VČ
20 x 20 kg
10 x 20 kg
10 x 40 kg
4 x 10 x 60 kg
8 x 60 kg

Tlaky jsem šel v nezvykle rychlém tempu. Pauzy v podstatě jen co odjel sérii sparing. Docela spokojenost, konečně se to nějak hýbe směrem nahoru. První tři série s velkou rezervou, čtvrtá už pálení, pátá série jen osmička, strašně jsem se zakrvil. Bolest luxusní.

Upažování ve stoji s JČ
4 x 10 x 10/10 kg

Trapéz s JČ
4 x 15 x 55/55 kg

Bohužel nemáme těžší jednoručky.

Po delší době fakt super trénink. Jsem spokojenej o to víc, že jsem od soutěže bez doplňků a bílkovin mám max do 100 g denně. TH 108,9 kg.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes:

Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
10 x 100 kg

Board benč 10 cm
8 x 120 kg
6 x 130 kg

Board benč 15 cm
2 x 6 x 140 kg

Tlaky na šikmé s JČ
3 x 10 x 30/30 kg

Motýlek
3 x 10 x 65 kg

Dobrý. Z kolektivního tréninku nakonec sešlo, páč jsme se lehce rozešli změnou času. Na tréninku jen s mojí přítulkou, která držela board. :-)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes to stálo za to. Asi tak hodina a půl krafání, kecání a buzerování všech okolo a aby se neřeklo tak teda i dřep do 3x150.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec zase po týdnu. Celej tejden kvůli svátkům úplně na pikaču, přijel jsem z práce až dnes kolem pátý. Hnus.

V sobotu chodím klasicky dřepy a mrtvoly, ale dnes jsem to musel otočit kvůli mladýmu. Dlouho jsme se na tréninku nesešli a potřeboval odjet těžší benče a hned z toho byl osobáček. TH pořád drží na 70 kg a dnes raw benč 3x110 kg. Přes měsíc nedřepoval a netahal a benč mu pěkně poskočil nahoru.

Nu a jak by řekli kucí z Metalpoweru Nový Bor, už mám za sebou měsíc a půl lehkých tréninků, který už mě nebavěj, tak začneme jet trošku BOMBY! Zatím to budou spíš takový bombičky... Ale na druhou stranu, první těžší trénink benče a docela mě to potěšilo.

Takže takhlo to dnes vypadalo:

Benč
20 x 40 kg
10 x 60 kg
8 x 80 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
1 x 140 kg

Všechno rakety až jsem se divil, věřím, že 160 by dnes šlo jak prd.

Dres
Board benč 15 cm
3 x 160 kg¨
3 x 170 kg
3 x 180 kg
3 x 190 kg

Na poprvé až překvapivě dobrý.
V týdnu jsem se radil o přípravě s Žateckým borcem Jardou Šrucem, kterej předvedl obrovskej výkonnostní skok v benči equip, tak snad zužitkuju jeho rady a přinese to nějaký ty kila navíc. Musím se začít soustředit víc na dotlak.

Po dlouhé době jsme se potkali na tréninku s naším kultůristou Honzou, tenhle pán http://www.ronnie.cz/php/i_img.php?lide=45640 a vypadá pořád dobře. Lukáš po benčích odešel, tak mi pomohl pořádně osolit ramena a musím říct, že to bylo pod jeho dohledem teda fakt masakroidní a hlavně sám bych si po benči netrouf na víc jak 70 kg. Obrovská psychická motivace už jen když za mnou stojí a pořádně mě zbuzeruje!

Tlaky s VČ před hlavou v sedě
10 x 20 kg
10 x 40 kg
10 x 60 kg
10 x 70 kg
8 x 80 kg 8 opáčko dopomoc
6 x 90 kg 3 opáčka s dopomocí
10 x 50 kg + 10 x 50 kg v polovičním rozsahu, vše pumpovačka jako kráva :-) 5 opáček s dopomocí, pálení jak blázen.

Dnes se to fakt, povedlo, moc mě to bavilo, ramena úplně odvařený, dotlaky potěšily. Příští týden už možná začnu dávat aspon protein, věřím, že to půjde pěkně nahoru. Pořád se držím na ani ne 100 g nekvalitních bílkovin denně.

Zítra mrtvola + dřep a doplnky.
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapík teda vedel spraviť formu heh, vyzerá tam jak zo žuly, inak luxus tréning Tome, tomu sa aj ťažko verí, že sa takto držíš/napreduješ s tak málo bielkovinami.
dovidos

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To není napredovanie, to je svalová paměť ne?Jinak bych rád zvedal tyhle váhy.Možná už brzo A možná taky nikdy...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapy. Ty ramena se teď zlepšujou dost, ale několik let jsem je hodně zanedbával. Od osobáku už ale nejsem daleko. Nu a ten zbytek se vracím do starých vah z jara, myslím, že mi ten měsíční oddech pomohl.

Dnes

Mrtvola
hromadu sérií s 50 kilama po 5 opáčkách, Lukáš zaspal tak jsem se půl hodiny rozcvičoval, abych nevychlad.
5 x 100 kg
2 x 120 kg
2 x 140 kg
2 x 160 kg
2 x 180 kg
2 x 200 kg
Poslední série zase problém s kyčlema, zespodu vůbec nemůžu zabrat, ale jak to odlepím, tak to vystřelí. Udělal jsem takovej test. :-)
Mrtvola klasikou
1 x 200 kg
1 x 210 kg
1 x 220 kg
Lehoučký, ale ty vzpřimovače dostávaj zabrat mnohem víc, takže budu chodit dál sumem, i když raw zvednu prd.

Přítahy na vysoké lavici vleže s VČ
10 x 50 kg
3 x 6 x 80 kg

Biceps s VČ
10 x 20 kg
8 x 40 kg
Tady jsem zjistil, že mě ten biceps nebaví ještě víc než jsem myslel. Měl jsem stejně málo čas tak jsem se vrhnul na dřepy.

Dřep
5 x 40 kg
5 x 80 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: