|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
69er
|
Zaslal: st březen 06, 2013 1:52 pm Předmět: Má cesta za vysněnou postavou (inspired by Zyzz :-) ) 69er |
|
|
Zdravím všechny, kdo zavítali do mého logu. Tento log začínám psát, protože to poprvé myslím s posilovnou opravdu, ale opravdu vážně. Mám neustále hromady dotazů a nemyslím, že je ideální s nimi forum spamovat, tak jsem se rozhodl, že se budu průběžně ptát tady a budu doufat, že zkušenější, mi zde občas zanechají nějakou užitečnou poznámečku
Takže, abych napsal něco o sobě - Je mi 24 let, vážím 81kg na 188cm. Do posilovny jsem chodil s různou intenzitou a zápalem zhruba od 17ti, ale až do dneška jsem nijak zvlášt neřešil stravu, myslím že moje výkony byly hluboko v poli podtrénování a tudíž se můžu stál označit za relativního začátečníka. Asi před měsícem, jsem to s posilvnou začal myslet skutečně vážně, začal jsem číst, přemýšlet o jídle, suplementech, nakoupil jsem všechny ty klasické osvědčené a také jsem si pořádně promyslel trening. Mám teď navíc obrovské množství volného času a to bude trvat až do září, proto jej chci smysluplně využít.
Takže teď už k samotnému tréningu, jeho hlavní částí jsou klasické, lety prověřené cviky - Dřep, Bench, MT, Shyby, Tlaky na ramena, Přítahy činky v předklonu + pár doplňkových
Tréning A - Dřep, Bench, Tlaky, Stahování protisměrných kladek, Rozpažování
Tréning B - Shyby, Přítahy, MT, Rozpažování v předklonu na mezilopatkové svaly,
Plán je takovýto, Ne- A těžce,Po- B těžce,Ut- volno, St A lehce, Čt- B lehce, Pa a So - volno
Dnešní tréning teda vypadal následovně:
Dřepy -
10x64
10x64
10x64
10x64
8x64 tady jsem asi dal moc krátkou pauzu, ale už jsem fakt nemohl
10x64
Bench
10x60
10x57
10x54
10x54
10x54
6x54 bohužel, tady jsem to už taky nedal
Kladky jen tak na dopumpování
10x17,5
10x20
10x20
Tlaky...a tady přišel problém, můj pravej triceps byl totálně zničenej z benche, chtěl jsem toho odjet daleko víc, ale nešlo to, asi špatná technika na bench nebo jsem to prostě přehnal
10x16
8x16
7x14
Rozpažky
6x10
6x10
a byl jsem hotovej...
Jinak večer ještě doufám dodám své aktuální fotky a jídelníček, ne že by na těch fotkách bylo něco k vidění  , ale abych měl jednou srovnání
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: st březen 06, 2013 2:36 pm Předmět: Re: Má cesta za vysněnou postavou (inspired by Zyzz :-) ) 69 |
|
|
| 69er napsal: |
Tréning A - Dřep, Bench, Tlaky, Stahování protisměrných kladek, Rozpažování
Tréning B - Shyby, Přítahy, MT, Rozpažování v předklonu na mezilopatkové svaly,
|
čau Maro, budu koukat jak ti to jde
Jen k tomu B tréninku bych mrtváky hodil jako první nebo drujeh cvik
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: st březen 06, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Čau Vašku, já tvůj log taky navštěvuju  , možná dám ty MT jako první, ale zase mám pak problém u těch přítahů v předklonu, když si před nima odvařím spodek zad
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: st březen 06, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Tak fotky dneska nedám, nenašel jsem doma nic focení schopného... Tak aspoň jídelníček
Snídaně 150g vloček, 250ml mléka a banán, multi, C, B, klouní výživa
Před tréningem 15g malty, 7g BCAA, 5g creatin
Po tréningu 40g malty, 7g BCAA, 5g creatin, 20 min potom ještě 35g protejn
Oběd 150g hovězí, 150g rýže
Svačina 2 chleby s eidamem, půlka papriky
Večeře 250g tvaroh, trocha mlika a vloček
5g creatin, 15g malty
Před spaním 30g nočního protejnu
přemýšlím jestli jsem to s těma bílkovinama i nepřehnal  , vychází mi to na 160g jenom živočišných... ale tak je to treningovej den, v netreningový dny je budu držet zase níž. A to jsem ani nezapočítal BCAA, ty asi započítat mám též, že?
a jinak jedu teď první týden creatin takže ho dávám hojně, těch 15g denně, pak to snížím na 3g pro ty další 3 týdny... a chci se zeptat, nevadí ničemu, že si tu maltu s creatinem rovnou ve vodě smíchám a vypiju, předpokládám, že to neva, což?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 06, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
BCAA tam počítat nemusíš, to zase tolik nedá :) btw 3g creatinu je teda hodně málo, kde si to číslo vzal?
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
Jsi si jistý, že 10 let starý článek je dobrý zdroj informací? Ale pokud ti to šlape, tak dělej jak umíš
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 06, 2013 10:23 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně si to nepřehnal s těma bílkovinama. Dával bych v tréninkový dny 2g/kg a netréninkový dny 1,2-1,6g/kg. V netréninkový den zvýšit příjem sacharidů hlavně komplexních rýže, volčky, těstoviny, kuskus, racio. Klidně až na 500g
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: st březen 06, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Jsi si jistý, že 10 let starý článek je dobrý zdroj informací? Ale pokud ti to šlape, tak dělej jak umíš |
tak já nevím, ale lidské tělo se snad za těch 10 let tolik nezměnilo, aby najednou neplatilo něco, co platilo před 10 lety .
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 06, 2013 11:33 pm Předmět: |
|
|
| 69er napsal: | | Oddo napsal: |
Jsi si jistý, že 10 let starý článek je dobrý zdroj informací? Ale pokud ti to šlape, tak dělej jak umíš |
tak já nevím, ale lidské tělo se snad za těch 10 let tolik nezměnilo, aby najednou neplatilo něco, co platilo před 10 lety . |
Lidské tělo se nezměnilo, ale kreatinové doplňky ušly slušný kus cesty :) Ale evidentně máš vlastní hlavu, já ti do toho už nebudu kecat ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: st březen 06, 2013 11:39 pm Předmět: |
|
|
tak tahle možnost mě nenapadla :), asi jěště trošku počtu o tom kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Dnešní tréning
Přítahy v předklonu - i když to měl být lehký den, bylo to lehké až moc, příště asi přidám
10x40
10x44
10x44
10x44
10x44
10x44
10x47
MT - taky vcelku malá váha, ale přecejen, nejsem si úplně jistý technikou zatím
10x64
10x74
10x74
10x74
10x74
10x74
Shyby
bez zaličky
5
s lavičkou
6
8
7
8
6
7
jinak dobrej tréning, akorát myslím příště ty váhy zvýším o něco
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
jídelníček, dnes to nestálo za moc, trochu hektický den a doma nebylo nic pořádného bohužel
Snídaně 150g vloček, 250ml mléka, multi, C, B, klouní výživa
Před tréningem 15g malty, 7g BCAA, 5g creatin
Po tréningu 40g malty, 7g BCAA, 5g creatin, 20 min potom ještě 35g protejn
Oběd 4 vajíčka, 2 chleby
Svačina 3 chleby s nějakým pečeným masem
Večeře 250g tvaroh, trocha mlika a vloček
5g creatin, 15g malty
Před spaním 30g nočního protejnu
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: so březen 09, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem sice neměl v plánu tréning, ale nakonec jsem plány změnil, protože se jeden ze zkušených zdejších borců, Peter U. nabídl, že se mnou projede techniku všech důležitých cviků. Tréning to byl naprosto skvělej, většinu poznatků jsem si radši zapsal, protože jak jsem zjistil, opět ani jeden cvik jsem nedělal technicky úplně precizně. Ale to se teď změní  . A kromě toho jsem si vyzkoušel maxka na bench - 85 a dřep - 90. Což není sice kdoví co, ale já mám radost
Tímto chci Petrovi poděkovat za jeho nezjišťnou snahu podělit se o své bohaté zkušenosti a pomoct nováčkovi. Díky moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so březen 09, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
| 69er napsal: |
Tímto chci Petrovi poděkovat za jeho nezjišťnou snahu podělit se o své bohaté zkušenosti a pomoct nováčkovi. Díky moc! |
Vzhledem k tomu že vím kdo ti pomáhal a vzhledem k tomu že mě už leta dělá trenéra. Dám ti jednu moc duležitou radu na kterou si už možná přišel sám toho chlapa se drž.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|