Připojuju se ke gratulaci! Koukal jsem na přenos, bohužel jsem tě viděl jen do prvního benče. Dřep fakt super teda! Tiše závidím! Škoda třetího pokusu. Mrtvolu jsi šel jak? Sumo?
Díky všem, cením si toho, hned se ke všemu postupně vyjádřím
MČR Trojboj Juniorů
Dřep
1x295 OK 1x305 OK PR
0x312,5 KO
Benč
1x175 OK
1x180 OK PR 1x185 OK PR
Mtrvola (sumo)
1x255 OK
1x265 OK
0x275 KO
Váha 118,8kg
Total-755kg
Wilks-435,1
3. Místo
+ Plaketa za nejlepšího dorostence 2012
Tak, popořadě. Ráno v 5:00 když jsem vstával, tak jsem soma navážil 119,8. Potom jsme vyrazily do nymburka, dostali jsme se tam už kolem 7-8mý, já závodil od 14ti hodin. od rána jsem vůbec nejedl a v podstatě ani moc nepil, měl jsem strach z váhy, a jelikož jsem měl vážení až od 12:00 musel jsem vydržet. Dopoledne závodil (a mimochodem hódně úspěšně) harderheavy, tak jsem trošku pomáhal, spíš jenom zabíjel čas (o tom jak dopadl psát nebudu, určitě napíše do logu.).
No, v 12 bylo konečně vážení, takže jsem se tam asi po půl hodině taky dostal, nakonec naváženo 118,8 což mě docela vyděsilo. odpolední část začínala v 14:00 (já až skoro ve 3) takže jsem se začal cpát solí (fakt hodně) a vodou. bál jsem se že síla půjde dolů, jednak podle váhy, a proto že jsem se to dopoledne už moc necítil. ale nakonec myslím že ta sůl to docela zachránila.
No, tak potom to začalo dřepem. V rozcvičovně 3 rychlý raw serie, potom 2 equip. poslední rozcvičovací 275 byla fakt dobrá lehoučká, ani dres moc netahal, takže jsem začal být v klidu.
Na place, 295 OK lehce, s hloubkou bez problému. druhým 305 už bylo těžší, s trošku menší hloubkou, ale furt to bylo docela sebejistý. třetí 312,5 už byl těžkej, dole jsem udělal technickou chybu, a jak jsem se snažil vstát, tak jsem se začal lehce převažovat. Ale podle ostatních, to bylo prej jen v hlavě...asi to jinak zas tak těžký nebylo.
Benč-v rozcvičovně jsme špatně oblíkly triko, takže jsme museli na 2x ale potom sedlo úplně perfektně (vzdávám hold Mirečkovi) takže v rozcvičovně 160 (nebo 165 nevim) lehce, až na hrudník. první pokus 175 lehkej, pěknej. Bohužel někde se stala chyba, na vážení jsem nahlašoval 170 nakonec mi dali 175. Nevadilo mi to, dal jsem to krásně, ale protože jsem myslel že to bylo 170 tak jsem přidal jen na 180. i tenhle byl lehkej, ale bál jsem se přidávat víc, takže 185 na jistotu. třetí už byl těžší, špatně jsem položil..ale nakonec 3:0 tuším.
Mrtvola- totální průser, největší z celýho dne . v rozcvičovně po 3 rychlých raw, jsem šel 225 a 245. poslední rozcvičovací, byla lehounká, ale necítil jsem obvyklou dynamiku, jaká na takhle malý váze bývá. 255 první pokus, lehkej, ale přitom těžkej ( ) druhej, 265 už byl docela balík těžkej ale tak ještě to asi vypadalo trošku technicky. třetí 275 byl sotva po kolena, prostě není síla.
Myslím že tohle je asi možná konec se sumem
Takže tak nějak. Závod nemůžu hodnotit, je mnoho úhlů pohledu. Co se výkonu týče, tak total 755 je hodně špatnej, teoretický představa byla někde u 780. Ale zase na druhou stranu, dřep relativně potěšil, konečně jsem soutěžně odpanil třístovku benč sám o sobě taky není špatnej, jenom ta zasraná mrtvola co se týče třeba provedení závodu, tak to bylo super, dobrá atmosféra, dobrý nakladači, velký prostory, prostorná rozcvičovna se 3mi stanovišti, dobrý soutěžní podium (jediná chyba (výtka) bylo že na podium se muselo přes takovou malou rampu, převýšení cca 1 metr..v bandážích nic příjemnýho), a taky to byl dost bohatej závod....pěkný medaile poháry věcný ceny, gainery...bylo toho neobvykle hodně (vlastně bohatší závod jsem neviděl) takže taky velký plus.
Ještě jedna věc co mě potěšila, na konec vyhlášení jsem byl obdarován, skleněnou plaketou (potom vyfotím) s mým jménem, za nejlepšího dorostence za rok 2012
Chtěl bych poděkovat Mírovy, kterej vázal bandáže, oblíkal dres a všechno okolo. I všem ostatním závodníkům (Harderheavy, Ivet, Lenka..), s kterýma jsme tam byly.
Aktuální cíl teda bude co nejlépe se připravit na ME (tam už to bude doopravdy ) bohužel na to mám 3 týdny tréninku, ale stejně myslím že se za tu dobou dá stihnout spousta věcí.
videa mám všechny, někdy v dohledný době je dodám.... (jo a protože je to tak dlouhý tak už se mi to nechce znova číst takže chyby ignorovat )
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Cau,
v prve rade gratuluji, ten drep je silenej.
Mozna uz se to tu resilo, ale proc jsi presel z klasiky MT na sumo? Neubralo ti to trochu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Cau,
v prve rade gratuluji, ten drep je silenej.
Mozna uz se to tu resilo, ale proc jsi presel z klasiky MT na sumo? Neubralo ti to trochu?
Díky, já doufám že šílenej teprve bude
No, byl to spíš experiment. poslední dobou (rok ) nemůžu hnout s mrtvolou, tak zkouším alternativy...ale na ME se asi vrátím s klasikou
Gratulace Grogouši moc pěkný výkony, to sumo by ti možná kopnul víc dres kdyby si netahal tolik přes záda ale líp se srovnal a rozjel to přes nohy, jen takovej tip. Jedeš pěkně a furt nahoru!
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Tom-s páskem se tam špatně srovnávám, tak jsem šel bez něj (neber to jako lehkovážnost, docela dobře vím, co si sám se sebou můžu dovolit, bez pásku jsem zkoušet tahat už i 290)
Keba-Díky, no když se dívám zpětně na ty videa tak máš samozřejmě pravdu, tohle je to co jsem dokázal natrénovat v podstatě za 1 trénink (a na to to je zase docela dobrý ) jinak to byl absolutní propadák...pokud bych chtěl chodit sumo, tak bych se to musel mimo sezónu půl roku učit aby to k něčemu bylo...tohle je jenom taková široká klasika
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru