Tohle je přesně ten důvod, proč je kravina hned každému začátečníkovi doporučovat korte. Nic ve zlém ale ta mrtvola i dřep jsou naprosto hrozné, kdyby tam byl nějaký menší nedostatek tak bych ti i poradil, ale tohle je špatně od základu. Nejlíp uděláš, když si najdeš u vás ve fitku někoho zkušeného, aby tě to naučil a neboj se ubrat váhu dokud si tu techniku neosvojíš. Takto si jedině zaděláváš na problém
Po tomhle příspěvku bych se na tebe vysr*l a tvoje žádosti o rady ignoroval, aji když to není na mě, nadávky na rodinu to je ubohost 1. stupně
edit: naprosto souhlasím s oddem, abych nebyl uplně offtopic
Že se mě přijde vysmát není ubohost? Jak on ke mě tak já k němu. Navíc sem mu doporučil 2 trening. plány za které mě sice poděkuje ale pak se mě druhej den směje a akorát mě nas*re. Sem rád že mě lidi poradili že to dělám špatně ale takoví lidi jako je on umí akorát nasí*at.
čaute, prosím vás, necvićím MT, pozeral som si vela vidii, v pondelok ho idem skúsit, len som sa nikde nedoćítal, alebo mi to náhodou vypadlo že v počiatoćnej dolnej polohe, tlaćím nohami do zeme a tak zdvíham činku a keď prejde cez kolená tak začnem posúvať boky vpred alebo ako ? lebo ak to tlačím nohami, kde zapájam chrbát ?? vedeli by ste mi to prosím popísať ? ďakujem
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
dneska se mi povedlo udělat poprvý v životě 5 sérií po 5 opakováních se 115kg na bradlech (95 já + 20kg činka)
a ten kluk na videu má odhadem 60 kilo a přídavná zátěž 20 kg na kliky na bradlech by ho nejspíš doživotně zmrzačila
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Tak jak to je s tím hlavizcem, přece takovej kluk nemá 95kg?:O
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Druhý dobrý? Proboha vždyť není poznat co je to za cvik. Obojí je katastrofa a chtělo by to trenéra, aby naučil alespoň základy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru