|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:30 pm Předmět: málo |
|
|
prosím tě, jíš dost málo,
na to v jakem věku seš a jestli máš hodně pohybu atd..
tak tam přidej jídla, vyhod mlíko to ti nic nedá ! max. travici problemy,
snidani přitlač klidně vločky, oves, pšenične, kukuřici ( ne krmnou !!! ) atd v kramech toho maj hodně a levny, žadna drahota ,
svačina mlíko jablko , dej tam pevnou stravu cokoliv , chybi ti tam těstoviny z tvrde pšenice, zelenina , kukuřice , vajička , lusky hrachu ... adt maš hodně možností, ale to mlíko vyhod ,
to same na noc mliko , zajímalo by mně kdo ti to poradil  , ale asi spíše ti chutná ( obarvena voda ) ,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
No tak hlavně makej a vydrž. Já taky začínal v 15 s váhou 54,5kg při výšce 182cm :)
BTW Tobě by stačilo těch 65kg? Víc přibrat nechceš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
Mates: díky za radu ale myslím si že mléko je vhodné do objemovky.
Někteří ho zatracujou někteří ho vychvalujou do nebe tak nevím čemu mám věřit.
Každopádně je to zdroj vápníku a dost významný zdroj bílkovin.Mlíko piju od mala a nechce se mi ho vyřazovat,žádné trávíci obtíže jsem nezaznamenal.
Na streamu (peklo na talíři) je epizoda o mlíku kde říkají že ředěný vodou to není,je to fáma ;)
Ale rozhodně díky za reakci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Kuchis napsal: | Mates: díky za radu ale myslím si že mléko je vhodné do objemovky.
Každopádně je to zdroj vápníku a dost významný zdroj bílkovin.Mlíko piju od mala a nechce se mi ho vyřazovat,žádné trávíci obtíže jsem nezaznamenal.
Na streamu (peklo na talíři) je epizoda o mlíku kde říkají že ředěný vodou to není,je to fáma ;)
Ale rozhodně díky za reakci. |
dělej jak myslíš, ja tě nebudu přesvědčovat a pokud věříž že ti pomuže doplnovat vapník a bílkoviny , tak za nějaky čas se tomu budeš smát .
hlavně že tě vyjde tolik co odměrka proteinu , vem si papír a spočítej si to ,
, to nevadí že necitíš obtíže , zkus googl a složení mlíka a podívej se na složení a latka jmenem laktoza , a aby to tělo natravilo atd,,, googli,
mlíko vyhozený prachy , to si radší kup protein,
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so únor 16, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Study: Je to cil který chci splnit tak do tří měsíců až půl roku :D
Pak si označím cíl jako splněný a příjde na řadu nový.Buďto 67,5 kg nebo 70 kg.A tak furt dál a dál.
Mates: Nejsem odborníkem na výživu ale většinou se mléka doporučuje jako látka tělu prospěšná.
Protein rozhodně pořizovat budu,to jsem napsal.Nejdřív ale až budou peníze.V létě začnu zařizovat brigády a na narozeniny dostanu právě nějaké ty suplementíky což bude v květnu takže protein určitě zařadím,zatím dávám jen po tréninku maltu.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: po únor 18, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
buvolii: Díky moc ;)
Jak jsem psal nahoře,momentálně do fitka fakt nemůžu tak tady ani nebudu nic psát protože nemám co.
Uvidíme jak budu přibírat.
U doktorky jsem si vyžádal náhled do mých spisů a objevil jsem tam že při preventivce na konci května 2012 to mi bylo 15 jsem vážil 54 kg a teď (ca. po 9 měsících) vážím 63 kg.To je 1kg za měsíc takže nic moc.Ale to byla tehdy ta strava úplně o ničem.do školy na svačinu někdy nic,někdy tabulka čokolády.Snídaně žádné,obědy pozdě a málo.Žádné ovoce,žádná zelenina.
Prodávám na aukru pár věcí tak doufám že to hodí aspoň na nějakej ten protein mám zálusk na tenhle: https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
A objednám hned to dvoukilové balení ať to vydrží dýl.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po únor 18, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
ty vole, tie vylevy proti mlieku ma dost zarazili. Mlieko obsahuje 35g bielkovin na liter co podla mna nieje zanedbatelne. Ze sa dlho travi sa da vyuzit v noci pred spanim. S laktozou mavaju problem ine etnicke skupiny, alebo ludia vo vyssom veku. Kazdopadne sa to da kompenzovat probiotikami, jogurty, acidofilne mlieka a podobne. Ja vypijem denne 1.5 litra plnotucneho mlieka a nemam vycitky svedomia. Otazka je ci nadmerny prijem chemicky upravenych bielkovin je az take terno ze by som sa mal z mlieka smiat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po únor 18, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
radši bych spíš volil koupi Gaineru, ať máš co dávat po tréninku. Na tvoji váhu se bílkoviny dají doplnit v pohodě i běžnou stravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 18, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | radši bych spíš volil koupi Gaineru, ať máš co dávat po tréninku. Na tvoji váhu se bílkoviny dají doplnit v pohodě i běžnou stravou. | Stejně tak sacharidy. Pytlík rýže po tréninku Ti udělá stejnou službu a na rozdíl od gaineru se i najíš).
Doplňky výživy mají stravu doplňovat a ne ji nahrazovat. Ideálně v případě, že není ve Vašich silách to všechno ujíst z běžné stravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po únor 18, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
Já bych mu doporučoval, aby se všema doplňka počkal a nejprve se naučil více a dobře jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po únor 18, 2013 1:36 pm Předmět: s |
|
|
Já bych spíše radil podotýkám RADIL aby místo nějakého logu vzhledem k tomu že necvičí ani 2 měsíce radši pořádně MAKAL nezabíral se gramama jídla a pořádně kvalitně ŽRAL
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 18, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Kuchis napsal: | Mates: díky za radu ale myslím si že mléko je vhodné do objemovky.
Ale rozhodně díky za reakci. |
Mléko není ani vhodné, ani nevhodné do objemovky. Pokud ti chutná, klidně ho pij, ale jídelníček bys měl mít založený na pevné stravě, ne mléku.
Mléko se sice ze zákona ředit nesmí, co vím, ale na druhou stranu má Mates pravdu, že normálně prodávané polotučné mléko má do klasického mléka daleko a odtučnělé je skutečně jen obarvená voda. Já mléko nepiju, ale kdybych ho pil, pil bych jen plnotučné pasterované či bych se snažil najít automat. Další věcí je, že mléčný tuk se nejdříve separuje a potom se do mléka zpátky přimíchává, což dost možná zanechává chuťové následky (spolu s jakž takž šetrnou pasterací či totálně nešetrnou sterilací)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Včera první "rozehřívací" trénink po dlouhé době.Upřednosťnoval jsem váhy které zvednu třeba i 15x protože jsem se nechtěl hned na poprvý po takové době zničit a taky ještě doznívá ta nemoc.
Bohužel jsem shodil v průběhu nemoci s 63 kg na 60-61 kg tak to musím zas dohnat.
Koupil jsem si 2200 g Maxi pro 90% a další dvě balení maltodextrinu.
Trénink vypadal takto:
5 min rotoped + rozcvička
Dřep 2x10 (17,5 kg)
Zakopávání 2x10 (25 kg)
Bench press 2x10 (30 kg)
Přítah činky v předklonu 2x10 (20kg)
Upažování vestoje 2x10 (5 kg)
Krčení ramen s činkou 2x10 (30 kg)
Bicepsové zdvihy s činkou 2x10 (17,5 kg)
Břicho 2x10
Břicho 2x10
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
Nech si od matese poradit. Jeho přístup ke stravě je někdy až moc perfekcionistický, ale ty rozhodně chceš mít dost živin, aby tělo reagovalo. Jsi začátečník a to tělo může reagovat fakt dobře.
Pokud toho naopak budeš mít málo, nebo to bude nekvalitní, tak teď můžeš nabírat tak nějak pomalu.
Já když začínal, tak jsem první půlrok o stravě nic nevěděl a za rady od člověka, jako je mates, bych v té době byl moc rád, protože jsem tehdy i s posilováním na prázdniny skončil, jelikož nebyly výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|