Včera první "rozehřívací" trénink po dlouhé době.Upřednosťnoval jsem váhy které zvednu třeba i 15x protože jsem se nechtěl hned na poprvý po takové době zničit a taky ještě doznívá ta nemoc.
Bohužel jsem shodil v průběhu nemoci s 63 kg na 60-61 kg tak to musím zas dohnat.
Koupil jsem si 2200 g Maxi pro 90% a další dvě balení maltodextrinu.
Koupil jsem si 2200 g Maxi pro 90% a další dvě balení maltodextrinu. Blahopřeju, tímto super kupem jsi vyhodil nějakou tu tisícovku za kterou si mohl mít odhaduju 8-10Kg kuřecích prsou...
Jde o to že občas do sebe nedostanu tolik žrádla abych splnil denní příjem bílkovin tak třeba svačinu nahradím 20g 90% proteinu.
jedni mi radí že je to dobře další zase že ne tak já už nevím čemu mám věřit.
Peníze mám,ten protein není problém ty ceny nejsou zas tak vysoko a výjde mě to skoro stejně jako nějaká větší sváča takže no problemo.
Pět minut je strašně málo, to skoro nemá cenu na něj lézt. Příště alespoň 15 minut, aby se tělo rozehřálo. Víc jak třicet minut je už zase zbytečně moc. Takže rozmezí bych dal na rozehřátí 15-30 a řídil se pocitem. Když z něj slezu, tak se už potím a cítím se nastartovanej si dát pořádně do těla.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Jde o to že občas do sebe nedostanu tolik žrádla abych splnil denní příjem bílkovin tak třeba svačinu nahradím 20g 90% proteinu.
jedni mi radí že je to dobře další zase že ne tak já už nevím čemu mám věřit.
Peníze mám,ten protein není problém ty ceny nejsou zas tak vysoko a výjde mě to skoro stejně jako nějaká větší sváča takže no problemo.
Za 1. Maxi Pro - to nejhorší co si mohl koupit, za 2. Říkáš že nepřijmeš tolik bílkovin kolik by si měl, nevim jak je to možný při tvých nějakých 60kg, fakt nevím co jíš a když už teda to nepřijmeš, tak proto sis měl třeba koupit to maso za ty peníze. Za 3. Žádné ale vůbec žádné suplementy bych na tvém místě neužíval.
Zdar, nepiš mě prosímtě PM kvůli těmto kravinám co tu řešíš. A odpověď na otázku proč stojí MaxiPro za prd? Najdi si to v sekci PROTEINY, nebo když bude mít někdo sílu, tak mu to tu vysvětlete. Složení, od toho se odvíjí cena atd. ono už tě může napadnout proč ta 90ka stojí tak málo. 90% ano, ale 90% z čeho
Pět minut je strašně málo, to skoro nemá cenu na něj lézt. Příště alespoň 15 minut, aby se tělo rozehřálo.
Taky bych si přihodil na toto téma proč by melo být 5minut nevyhovující? Když se u toho nebude dloubat v nose ale trochu na to šlápne mělo by to stačit spousta borcu co znám to tak delá. + má k tomu rozcvičku a to se taky počítá. (záleží samozřejme jakou) Pokud budu mluvit za sebe já se na rotopedu nikdy nezahříval já radeji vbehnu do fitka jako tajfun dávám 20-30rotaci s velkou činkou, 20sedy lehy 20dřepu s prázdnou osou a cejtim se rozjetej. (Angličáky jsou na to taky vinikající nevím jak se to píše anglicky burg press)
Pět minut je strašně málo, to skoro nemá cenu na něj lézt. Příště alespoň 15 minut, aby se tělo rozehřálo.
Taky bych si přihodil na toto téma proč by melo být 5minut nevyhovující? Když se u toho nebude dloubat v nose ale trochu na to šlápne mělo by to stačit spousta borcu co znám to tak delá. + má k tomu rozcvičku a to se taky počítá. (záleží samozřejme jakou) Pokud budu mluvit za sebe já se na rotopedu nikdy nezahříval já radeji vbehnu do fitka jako tajfun dávám 20-30rotaci s velkou činkou, 20sedy lehy 20dřepu s prázdnou osou a cejtim se rozjetej. (Angličáky jsou na to taky vinikající nevím jak se to píše anglicky burg press)
Rotoped na rozehřátí určitě není jediná možnost. Ano, znám taky plno borců, co jakoby na chvíli vlezou na rotoped, pár minut šlapají aby se neřeklo a pak se dvakrát dotknou země. Rozcvička hotova. Takhle by to určitě vypadat nemělo. Uznávám že rozehřátí může být u každého individuální. Cílem rozcvičení je rozehřát tělo, zvýšit tepovou frekvenci, zvýšit kapacitu plic, nastartovat cévní systém. Dost pochybuji že do takového stavu se dostaneš po pěti minutách na kole. Pokud by jsi k tomu přidal deset minut dynamické rozcvičky, tak potom proč ne. To už mi ale skoro přijde zbytečné lézt na rotoped.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Zábávné rozehřátí (resp. zábavnější než kolo) se dá udělat i s velkou činkou.
4 kola po 7-10 opakováních, 20kg osa:
dřep
press
přítah v předklonu
good morning
budeš rozehřátej až až . Tento podobný styl rozehřátí doporučuje i Dan John ve své knize Never Let Go.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
jak lidi psali, 120g bilkovin musis dat nejak, pokud to myslis vazne (ja mmam nekdy se 120 problem, kdyz nemam na obed maso) ale jen rano vlocky mi daj 45g +- a 200 sachru (200g vlocek, 0,5l mleka a odmerka gaineru...) .....
kolik mas denne bilkovin a sacharidu?
btw. ze ti pisou ze maxi pro jsou sracky,... pekne si to spapej a pak jez normalni stravu bez suplementace..:) bude to lepsi...
Prosím vás, když tu vidíte nováčka, tak mu tady nepředsouvejte svoje kolikrát nepravdivé a zavádějící názory, které nemají kolikrát ani základ pravdivý.
Jako rozcvička je 5 minut na kole akorát. Lehký převod, vysoké tempo. 15-30 minut na začátek je kontraproduktivní, vyčerpáš si energii na cvičení a nebudeš schopný odjet pořádný trénink. Následovat by měla krátká dynamická rozcvička a může se jít cvičit.
Mléko bych do těla mimo snídani příliš netlačil. Gainer je prozatím vyhození peněz, protein max jako doplněk, rozhodně ne pravidelně (výjimka může být potréninkové okno). Základ je naučit se jíst.
Jako rozcvička je 5 minut na kole akorát. Lehký převod, vysoké tempo. 15-30 minut na začátek je kontraproduktivní, vyčerpáš si energii na cvičení a nebudeš schopný odjet pořádný trénink.
Není. Je to tak jak jsem to napsal. Mluvil jsem o tom s několika absolventy FTVS a potvrdili mi to. Pro začátečníka s lehkou váhou by se to nemuselo zdá tak podstatné. Ale právě naopak, už v začátcích je potřeba si vytvořit správné návyky.
J.T.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru