| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zoidy
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 2:51 pm Předmět: Rysování |
|
|
Ahojte,Chtěl bych se zeptat jestly by takto mohl vypadat můj rýsovací jídelníček.
Snídaně: Ovesné vločky-70-100g
Svačina: Tvaroh +zelenina,ovoce
Oběd: Tunák+1,2 vejce
Svačina Racio rýžove chlebíčky ze sojou
Po treninku: Protein
Večeře: 3-4 vejce.
mohlo by to takto vypadat???Cardio jedu každý den co nemám posilovnu a rýsovací trenink střídam ze silovim??Co myslíte? _________________ gff
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:08 pm Předmět: Re: Rysování |
|
|
| zoidy napsal: | Ahojte,Chtěl bych se zeptat jestly by takto mohl vypadat můj rýsovací jídelníček.
Snídaně: Ovesné vločky-70-100g
Svačina: Tvaroh +zelenina,ovoce
Oběd: Tunák+1,2 vejce
Svačina Racio rýžove chlebíčky ze sojou
Po treninku: Protein
Večeře: 3-4 vejce.
mohlo by to takto vypadat???Cardio jedu každý den co nemám posilovnu a rýsovací trenink střídam ze silovim??Co myslíte? |
Zajdi si někam poradit jak s tím pravopisem, tak s tím jídelníčkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
zoidy
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:14 pm Předmět: jezisi |
|
|
Kamaráde jsem začátečník.Pokud nemáš co poradit tak radši mlč né každej má školu za sebou machruj si jinde. _________________ gff
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
Vegetarián? _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
zoidy
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:18 pm Předmět: ne |
|
|
Ne nejsem jen je to těžké udělat když se musím přizbůsobit jídelníčku doma.Jasné že občas si maso dám. _________________ gff
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 3:30 pm Předmět: Re: jezisi |
|
|
| zoidy napsal: | | Kamaráde jsem začátečník.Pokud nemáš co poradit tak radši mlč né každej má školu za sebou machruj si jinde. |
Školu za sebou, tohle zvládne napsat dítě na druhém stupni ZŠ. Jestli si ještě nedosáhl takového stupně vyspělosti, tak ani to posilování nemá cenu.
Jinak každopádně po tréninku protein a možná bych dal ještě něco před spaním aby ses nedostával do katabolismu během noci. Jinak na těch sacharidech můžeš klidně ještě ubrat během dne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 4:01 pm Předmět: Re: jezisi |
|
|
Nevím, proč na neustále nově vznikající topicy s dotazy od této osoby pořád reagujete, viz: https://forum.ronnie.cz/post982647.html?highlight=#982647 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
Začátečníci nepotřebují rýsovat - nemají co. Mohou redukovat svoji hmotnost, čehož dosáhnou prostou úpravou jídelníčku a pravidelnou pohybovou aktivitou (jakoukoliv).
Na mainwebu je plno informací - tady na foru také. Použij tlačítko hledat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |