|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarekk
|
Zaslal: út březen 12, 2013 10:48 am Předmět: Vitamíny prosím o RADU :( |
|
|
Potřeboval bych poradit ohledně vítamínových doplňků, ale nemyslím BCAA ale normálně v životě jde o to, že nevím co koupit.. Je mi 15 let 174cm 55kg ale o hmotnost nejde zatím. Jde o to, že jsem teď na sobě poznal, že už dost dospívám.. Mám takový zjizvený spodek těla a přišel jsem na to, že se tomu říká strije.. no ale to snad zmizí až zase naberu. ted jsem skoro dva měsíce nemocný a snad už to bude lepší.. ale potřeboval bych poradit jaké ty doplnky na imunitu, a různé další vitamíny A,B,C,D,E PROSTĚ něco kde všechno tohle je.. Díky moc komukoliv kdo se ozve.. _________________ BodyBuilderJarda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
Strije vznikají nedostatečnou elasticitou pokožky, pokud začneš růst rychleji, než tělo zvládne. Lhostejno zda do výšky nebo šířky.
Už Ti zůstanou, jen po tom, co zpomalíš svůj růst časem vyblednou a stáhnou se. Vidět ale budou.
Do značné míry je predispozice ke tvorbě strijí dána geneticky. Pokud např. Tvoje maminka měla strije v těhotenství, dá se předpokládat, že po velkém nárůstu do výšky nebo šířky budeš mít strije taky.
Někdo promazává pokožku mastným krémem..nemyslím si, že by to extra pomohlo. Někdo suplementuje Vit. C, rutin.
Mě se strije vyskytly v 15ti, kdy jsem přibral v prvním roce cvičení 24 kg za rok.
Vitamíny Ti v tom příliš nepomůžou.
Osobně bych Ti nedoporučoval suplementovat nic extra.
Strije lze redukovat laserem, nejlépe až v dospělosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarekk
|
Zaslal: út březen 12, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
No vím, že píši nepřehledně, ale já potřeboval poradit s vitamíny na imunitu a na to aby tělo ty vitamíny mělo. Bohužel s těma strijeme co se dá dělat.. ale má prosba se na tohle rozhodně nevztahovala.. Strije měla Mamka v těhotenství, tak bohužel.
Rozhodně ty vitamíny.. Rád bych byl za každou užitečnou radu jaký doplňěk koupit _________________ BodyBuilderJarda
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: út březen 12, 2013 1:17 pm Předmět: Vitamíny |
|
|
Zdravím,
Asi ti moc nepomohu, ale být tebou, raději se poptám doktora. Nejde jen o vitamíny, ale minerály, různé omegy, aminokyseliny. Kamarád řešil podobné problémy a pomohl mu rybí tuk, ale řekl bych, že to bude individuální... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarekk
|
Zaslal: so březen 16, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
dobře díky.-) _________________ BodyBuilderJarda
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
Pokud se ti ještě dělají, tak to maž dětským olejem, mě to celkem pomohlo, především na prsou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|