Vitamíny prosím o RADU :(

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vitamíny prosím o RADU :(  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vitamíny prosím o RADU :(
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarekk

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 10:48 am    Předmět: Vitamíny prosím o RADU :( Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit ohledně vítamínových doplňků, ale nemyslím BCAA ale normálně v životě jde o to, že nevím co koupit.. Je mi 15 let 174cm 55kg ale o hmotnost nejde zatím. Jde o to, že jsem teď na sobě poznal, že už dost dospívám.. Mám takový zjizvený spodek těla a přišel jsem na to, že se tomu říká strije.. no ale to snad zmizí až zase naberu. ted jsem skoro dva měsíce nemocný a snad už to bude lepší.. ale potřeboval bych poradit jaké ty doplnky na imunitu, a různé další vitamíny A,B,C,D,E PROSTĚ něco kde všechno tohle je.. Díky moc komukoliv kdo se ozve..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Strije vznikají nedostatečnou elasticitou pokožky, pokud začneš růst rychleji, než tělo zvládne. Lhostejno zda do výšky nebo šířky.

Už Ti zůstanou, jen po tom, co zpomalíš svůj růst časem vyblednou a stáhnou se. Vidět ale budou.

Do značné míry je predispozice ke tvorbě strijí dána geneticky. Pokud např. Tvoje maminka měla strije v těhotenství, dá se předpokládat, že po velkém nárůstu do výšky nebo šířky budeš mít strije taky.

Někdo promazává pokožku mastným krémem..nemyslím si, že by to extra pomohlo. Někdo suplementuje Vit. C, rutin.
Mě se strije vyskytly v 15ti, kdy jsem přibral v prvním roce cvičení 24 kg za rok.

Vitamíny Ti v tom příliš nepomůžou.

Osobně bych Ti nedoporučoval suplementovat nic extra.

Strije lze redukovat laserem, nejlépe až v dospělosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarekk

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vím, že píši nepřehledně, ale já potřeboval poradit s vitamíny na imunitu a na to aby tělo ty vitamíny mělo. Bohužel s těma strijeme co se dá dělat.. ale má prosba se na tohle rozhodně nevztahovala.. Strije měla Mamka v těhotenství, tak bohužel.
Rozhodně ty vitamíny.. Rád bych byl za každou užitečnou radu jaký doplňěk koupit
TheCory

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 1:17 pm    Předmět: Vitamíny Odpovědět s citátem

Zdravím,

Asi ti moc nepomohu, ale být tebou, raději se poptám doktora. Nejde jen o vitamíny, ale minerály, různé omegy, aminokyseliny. Kamarád řešil podobné problémy a pomohl mu rybí tuk, ale řekl bych, že to bude individuální...
Jarekk

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře díky.-)
tezzy196

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samosebou záleží hodně na tom co to je za nemoc. V mojí suplementaci se nachází poměrně dost vitamínů a minerálů ale stejně mě teď sestřelila nějaká blbá viróza. Chtěl sem říct, že to není zase zázračná prevence nemoci
honzaj95

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se ti ještě dělají, tak to maž dětským olejem, mě to celkem pomohlo, především na prsou

Rychle na stránku:

Přejdi na: