|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wewr
|
Zaslal: út březen 12, 2013 8:20 pm Předmět: pomoc s treninkem |
|
|
Dobrý den,mám takový problém s genetikou.Hmota,kterou přiberu mi jde z větší části do těla,nikoliv do paží.Tak bych potřeboval poradit,jak cvičit a jak sestavit dobrý trénink a jídelníček,chtěl bych nabrat hmotu i do paží.Nechci mít velký objem v těle a hubené ruce,ale aby se to nějak vyrovnalo.A jestli bych měl cvičit jakože na objem nebo něco zhubnout a až pak.Je mi 16 let,měřím 174cm a vážím 68,5kg.Děkuji za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 12, 2013 8:31 pm Předmět: Re: pomoc s treninkem |
|
|
| wewr napsal: | | Dobrý den,mám takový problém s genetikou.Hmota,kterou přiberu mi jde z větší části do těla,nikoliv do paží.Tak bych potřeboval poradit,jak cvičit a jak sestavit dobrý trénink a jídelníček,chtěl bych nabrat hmotu i do paží.Nechci mít velký objem v těle a hubené ruce,ale aby se to nějak vyrovnalo.A jestli bych měl cvičit jakože na objem nebo něco zhubnout a až pak.Je mi 16 let,měřím 174cm a vážím 68,5kg.Děkuji za odpověď. |
napred se naucic cvicit, pak se nauc jist, a pak se muzes ptat, jestli mas moc velke telo a male ruce
podle me jsi pri tehle vysce/vaze podviziveny
takze zer
a co se tyce cviceni, opatrne at se nezranis
co se tyce cviceni rukou: http://kulturistika.ronnie.cz/c-240-31-dni-k-vacsim-rukam.html
co se tyce jidelniku, hledej v posledni casti: http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html ( ale rozhodne to neni universalni navod a nechci tim rict, ze mas zrat nebo cvicit jak napsane, nauc se cit mezi radky ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wewr
|
Zaslal: út březen 12, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
No jakoze pojem "dobra strava" tomu rozumim chapu co jist kdy to jist atd..jenze to moc hlidat nejde kdyz si ty veci nekupuju sam..par veci jako tvaroh pred spanim,rano ovesne vlocky,k veceri ryzi nebo testoviny se zeleninou to si ohlidat dokazu..ale napriklad obed vubec neovlivnim.Ale jak ty rikas ze na muj vek a vysku sem "podviziveny" tak me prave pride ze sem tlusty v brise az moc,ale jinak dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Kurňa chlapi - podv y živený.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út březen 12, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
"hmota ti de do těla a ne do paží" = teda přibíráš, jakože tloustneš sem z toho pochopil, pokud nejsi schopen ohlídat co jíš, tak nemůžeš čekat výsledky, to je jednoduchý a genetiku do toho vůbec netahej _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|