|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fullh
|
Zaslal: st březen 13, 2013 3:57 pm Předmět: FULL BODY 3x týdně -Rady,tipy... |
|
|
Zdar
Po heavy/light splitu bych se chtěl vrátit k full body 3x týdně. Zatím jsem narychlo složil tuto variantu. V každém ze tří tréningu je jedna z velkých partii zatížena víc než ostatní. Malé partie 1x týdně (kromě ramen). Kritizujte a upravujte - Díky. Trening chci jet cca 6-7 týdnů. Navyšování vah každý týden o minimum 1-2.5 kg). Cílem tréningu je nabrat objem.
1.
Drep 4x6-8
výpady 3x6-8
Benchpress 4x6-8
shyby 4x6-8
Tlak na ramena j.č 4x6-8
krceni ramen 4x10
+břicho
2.
MT 4x6-8
přítahy j.č v předklonu 3x6-8
bulharské drepy 4x6-8
benchpress 4x6-8
biceps jč/v.č 4x6-8
výpony 4x10
+břicho
3.
drep 4x6-8
Benchpress incline j.č. 4X6-8
rozpazky 3x10
přítahy v.č nadhmat 4x-6-8
bench na uzko 4x6-8
přítahy k bradě 4x10
+břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fullh
|
Zaslal: st březen 13, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
mozna bych pridal 1 serii na hlavni cviky (5x6-8)
|
|
| nahoru |
|
 |
fullh
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Ok nejake tipy jak trenink upravit?
Kritizujte komentujte
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
trening 1:
skrtnul bych vypady, shyby bych jel na maximalni pocet opakovani, misto tlaku na ramena bych jel upazovani, skrtnul bych krceni ramen a dal v superserii biceps a triceps
trening2:
po mrtyvh tazich bych dal shyby, zase na maximum, pak tlaky s velkou na ramena, rozpazovani na prsa, ruce
trening3: pritahy v predklonu, BP s JC, upazovani na zadni delty, biceps triceps
ale prohodil bych trening 2 a 3, aby si odpocinuly spodni zada
zamereni na urcitou partii bych udelal tim, ze dam vic serii, nez vic cviku
ruce v SS klidne kazdy trening, ale stridat cviky, pocet opakovani (3x10, 3x5, 3x15), prakticky bez prestavek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fullh
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Ok diky za tip.
Ja jsem prave zaradil i cviky ktere jsem delal davno nebo vubec (pritahy k brade,bulharske drepy,krceni ramen,bench na uzko)- tak bych je tam spis nechal. Shyby pojedu teda max op. s postupným přidavaním zateze. Ruce dam teda 2x tydne ale 3x se mi zda zbytecny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pucofálíš
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
Moje odporúčanie :
PONDELOK : 3 x SUPERSÉRIA : Bradlá 5-6 opakovaní + kladka zboku neutrálny naúzko 5-6
3 x SUPERSÉRIA : Prsia Jednoručky tlak šikmo hore pronančý úchop 5-6 opakovaní + kladka zhora podhmat, trochu viac než šírka ramien 5-6 opakovaní
2 x SUPERSÉRIEA : Prsia rozpažovanie šikmo hore 5-6 opakovaní + chrbát na stroji (nie kladka), podhmat ...... + 1 stroj na chrbát, podhmat asi na šírku ramien 5-6 opakovaní
2 x SUPERSÉRIA : PRSIA PULLOVER (jednoručkou) 5-6 opakovaní + príťahy dvoch jednoručiek nadhmatom (chrbát) ........ + 1 SÉRIA pullover jednoručkou 5-6....
4 x SÉRIA upažovanie na rovnej lavičke 5-6 opakovaní
3 x SUPERSÉRIA tlaky ramien jednoručkami, postojačky 5-6 .... + biceps jednoručky, opretý o operadlo lavičky, ktorá má možno 65-75 stupňový uhol ... + ešte jedna séria na biceps toho istého cviku
3 x SUPERSÉRIA zakopávanie ležmo 5-6 ...... + predkopávanie, špičky vytočené vonku.. 5-6
6 SÉRII drepov (5-6 opakovaní) na MP (alebo s voľnou váhou)
5 SÉRIIí drepov (napríklad hacken)
1-2 SÉRIE lýtka (koľko opakovaní chceš, hoci aj 30...)
3 SÉRIE brucho - priamy brušný sval
2 série na obe šikmé brušné svaly (čiže spolu 4 série)
STREČING.............
STREDA : Tie isté cviky, ale so zmenou, a to takou, že budeš vykonávať 10-12 opakovaní, a série budú takéto (podľa poradia z pondelka) : 2 x SUPERSÉRIA
2 x SUPERSÉRIA
3 x SUPERSÉRIA
2 x SUPERSÉRIA
3 x SÉRIA upažovanie
2 x SUPERSÉRIA + 1x séria na biceps (čiže 2 krát precvičený biceps v supersérii + 1 séria navyše)
2 x SUPERSÉRIA (už nasledujú nohy, predkop., zakop.) + 1x SÉRIA zakopávania navyše (v prípade, že dáš opakovaní 20-30), alebo + 2x SÉRIA zakopávania, v prípade, že dáš opakovaní 10-12
4 x SÉRIA drepy MP
3 x SÉRIA drepy hacken
1-2x SÉRIA lýtka (10-30 opak.)
3 x SÉRIA brucho priame
2 x séria na obe bočné brušné svaly (napr. nakláňanie jednoručkou v jednej ruke do strany)
PIATOK : 60 - 100 opakovaní
1 x SUPERSÉRIA prsia veľmi šikmo dole (aby sa to podobalo na bradlá, ale "hlavou dolu" s ľahkými činkami, aby si zvládol toľko opakovaní + kladka zboku neutrálny úchop
1 x SUPERSÉRIA tlak prsia šikmo hore pronančný úchop + kladka zhora podhmat....
1 x SUPERSÉRIA prsia šikmo hore ROZPAŽOVANIE + stroj, podhmat (na chrbát, "príťahy zdola"), kľudne bez závažia...
1 x SUPERSÉRIA prsia rovná lavička, alebo šikmo hore (ale už menej šikmo...) ROZPAŽOVANIE + stroj, nadhmat (príťahy "zdola")
1 x SÉRIA príťahy 2 jednoručiek naraz (nadhmat), samozrejme maličké váhy
2 x SÉRIA upažovania na ramená
1 x SUPERSÉRIA tlakov na ramená postojačky s jednoručkami + bicepsový zdvih na trochu zošikmenej lavičke s jednoručkami
2 x SUPERSÉRIA zakopávanie ležmo + predkopávanie so špičkami vytočenými von
2 x SÉRIA drepy v MP
2 x SÉRIA drepy (hacken)
1-2 x SÉRIA lýtka (30-?? opakovaní)
3 x SÉRIA na priame brušné svaly (40- ?? opakovaní)
2 x SÉRIA na obe bočné brušné svaly (30 opakovaní bude stačiť)
STREČING
Problém ? Príliš ťažké ? Ak áno, máš zlú stravu, alebo málo detoxikovaný organizmus. Mimochodom, tento tréning ti dávam ja, RANDO, ktorý za 5,5 roku pribral zo 67kg (pri výške 190cm :D :D) na 88 kg - V KVALITE (nevravím, že papierovej vyrýsovanosti - to sa mi ani nepáči - ale stále patrím k tým najvyrysovanejším v posilňovni). Dopomohla mi v tom PALEO VÝŽIVA, a OČISTY ORGANIZMU (očisty všetkých orgánov, robím to pravidelne, chce to ale VEĽKÉ ODHODLANIE).
NEBERIEM ŽIADNE DOPLNKY STRAVY na báze proteínov, sacharidov, aminokyselín, kreatínu a čohokoľvek iného, čo má zaistiť lepší rast svalov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
Rando: borec borcu, tajemny prizrak, borecco dokaze pribrat 300g za mesic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pucofálíš
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Rando: borec borcu, tajemny prizrak, borecco dokaze pribrat 300g za mesic |
K tvojmu statusu od CIZOpasníka....... Dvíham menšie váhy ako chalani v posilňovni, ktorí sú odo mňa menší (čo sa svalov týka)... Nie je to len o váhach, o tom by vedel porozprávať aj taký Kai Green... ...Veľké váhy dodžubujú kĺby, a unavujú CNS.... Keď si niekto myslí, že tréning stojí za hovno pokiaľ z neho neodíde "rozbitý", tak... sa MÝLI. Práveže tréning "s rozbitím" ničí v prvom rade obličky, ktorých stav zodpovedá za dlhovekosť. Ďalej obličky ničí častá ejakulácia (resp. časté orgazmovanie). Takže nezávidím HLAVNE TÝM, ktorý skombinujú tri veci : steroidy, tréning "nadoraz" (tento čo popisujem zvládnem ľavou zadnou, kedysi som robil tréningový objem o 30-33% väčší - a to už bolo tak, že som bol "nadoraz" - díky, už neprosím..) a časté orgazmovanie, ten si......... kope hrob.... ... A teraz sa do mňa "každodenní ejakulátori" obujte...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Rando, vitej späť, v ktorej riti si toľko trčal? Verím, že sa zapojíš aj do diskusií pod článkami na main webe, vždy som si príspevky od teba schuti prečítal _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
jenom ze jestli ti to nedoslo, ti rozhodne jako Kai nevypadas
ty nemas vysledky, kteryma by jsi podporil svoje bludy
pribral jsi dvacet kilo za 5 roku, ja to dokazal
ty s eobhajujes tim, ze nechces neco neco neco, ale proste nechces rust _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
ked 5,5 roka neorgazmoval tak to by vysvetlovalo aj tych pribratych 19 kg _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 26, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
RANDO - Pucifáliš, chci vidět ty fotky, které si SLIBOVAL, že nám ukážeš. Čekáme na ně už několik měsíců a furt nic. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pucofálíš
|
Zaslal: út březen 26, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Rando, vitej späť, v ktorej riti si toľko trčal? Verím, že sa zapojíš aj do diskusií pod článkami na main webe, vždy som si príspevky od teba schuti prečítal |
Ťažko, Turakam. Moja IP adresa má zablokovanú možnosť odosielať príspevky pod články... A je jedno, či by som písal z tohto nicku, alebo z iného (keby som si urobil ďalší - vyskúšané).. Môžem prispievať len do diskusií...
FROZZ : Bude aj to.......možno. Ale už vidím tupcov, ako mi budú dávať mínuská, lebo nebudem mať objemy ako 175cm vysoký mezomorf, lebo nebudú vedieť pochopiť, že bez steroidov, kreatínu (a iných doplnkov) a prežierania sa (k tomu) proste nebudem mať na svoju výšku 105-110kg, ale môžem sa tešiť z 88kg (hoci by sa mi možno ešte 2 kilečká podarilo nabrať - kvalitne, ale...pochybujem...bez doplnkov).
Peter Ustinov : Nemyslíš, že je očividné, že mi nejde o to "rásť za každú cenu", keď už pár mesiacov neberiem ani proteín (a paradoxne to nijak nezabránilo tomu, aby som nabral - a nie tuk) ? Neviem, kde sa tie kilogramy "usadili"... žeby do hustoty ? Lebo objemovo by som si nárast 6-7kg teda rozhodne nevšimol...pokiaľ by som sa neodvážil (váha vo fitku, váha doma). Voda to nebude, to by som mal aspoň trošičku spuchnutý ksicht, ale to som nikdy v živote nemal (ani prebytočnú vodu). Kreatín som neužil asi rok a pol. Ale o.k., dosť o mne, ja som dal len chalanovi návrh na fullbody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Pucofálíš napsal: |
Peter Ustinov : Nemyslíš, že je očividné, že mi nejde o to "rásť za každú cenu", keď už pár mesiacov neberiem ani proteín (a paradoxne to nijak nezabránilo tomu, aby som nabral - a nie tuk) ? Neviem, kde sa tie kilogramy "usadili"... žeby do hustoty ? Lebo objemovo by som si nárast 6-7kg teda rozhodne nevšimol...pokiaľ by som sa neodvážil (váha vo fitku, váha doma). Voda to nebude, to by som mal aspoň trošičku spuchnutý ksicht, ale to som nikdy v živote nemal (ani prebytočnú vodu). Kreatín som neužil asi rok a pol. Ale o.k., dosť o mne, ja som dal len chalanovi návrh na fullbody. |
pokud chces mit 90 kilo, musis jist jako by jsi mel devadesat kilo, takze zadne prezirani, ze vzduchu ti svaly nenarostou, takze jake prezirani
apropos, za par mesicu jsi pribral 6-7kilo?
a jak jsi teda nabiral tech predchozich 5 roku??????
to uz klesa na nejake 2 kila za rok
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|