|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 12, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
Takže souhlasíš s tvrzením, že kvalitní protein nemůže být zároveň chutný, je to tak? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: út březen 12, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Ale amix je kvalitni znacka taky ne ? Alespon co jsem cetl. Chtel jsem jenom zkusit jiny protein a celkem me ten reflex v te rozpustnosti a chuti zklamal. Ja mel vzdy zazite ze spis ty levnejsi protejny a mene kvalitni delaly hrudky a chutove nic moc a ty drazsi opacne. Myslim ze ale kvalitni protejn muze i dobre chutnat a nedelat hrudky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út březen 12, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Myslite ze jsem schopen stravit po treninku (cca 10min po treninku) 40g hydra (extrifit) + naka malta? Mam 90kg. Kolik gramu a ceho davate vy po treninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 12, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Hydra jsem méně nikdy nedával. Normálně dávám 3 15g odměrky
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út březen 12, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Hydra jsem méně nikdy nedával. Normálně dávám 3 15g odměrky |
Diky. A ma treba smysl davat 40g koncentrátu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út březen 12, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Myslite ze jsem schopen stravit po treninku (cca 10min po treninku) 40g hydra (extrifit) + naka malta? Mam 90kg. Kolik gramu a ceho davate vy po treninku? |
Já dávám po tréninku 60 g hydra Extrifit a bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út březen 12, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | mlevora napsal: | | Myslite ze jsem schopen stravit po treninku (cca 10min po treninku) 40g hydra (extrifit) + naka malta? Mam 90kg. Kolik gramu a ceho davate vy po treninku? |
Já dávám po tréninku 60 g hydra Extrifit a bez problémů. |
A to po tech 60gramech davas klasicky cca za hodiny pevny jidlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Furchner
|
Zaslal: st březen 13, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Zdravím.
Při pohledu do pixle od Monsteer Beef zjištuji, že pomalu ale jistě mizí. Uvažuji o koupi FA WHEY PROTEIN 2270G . Má někdo osobní zkušenost s tímto proteinem ? Nebo nějaký jiný protein, vhodný i do diety. Díky za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st březen 13, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Furchner napsal: | Zdravím.
Při pohledu do pixle od Monsteer Beef zjištuji, že pomalu ale jistě mizí. Uvažuji o koupi FA WHEY PROTEIN 2270G . Má někdo osobní zkušenost s tímto proteinem ? Nebo nějaký jiný protein, vhodný i do diety. Díky za radu |
Fa Whey je chuťově hodně povedený (čokoláda, ostatní nevím, ale co jsem četl recenze tak taky). 1 dávka 30g - B 20, S 5,5 z toho cukry 5, 2,2 T z toho nasycený 1,6. Do diety bych si představil větší zastoupení bílkovin a méně cukru. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Furchner
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st březen 13, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Do diety bych ho také nedoporučoval, ale jinak určitě ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:55 am Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | Ja si taky tyden zpet objednal Reflex instant whey duo, jakoze Reflex je pry kvalita a je to teda pekny hnus Moc mi to jako cokolada neprijde, neni ani tak dobre rozpustny-hrudky a celkem peni, ted to budu muset vypit, prece to nevyhodim Predtim jsem mel Amix monster beef a to bylo teda uplne o necem jinem,mnam |
Jsem nečkal, že se tu bude řešit jenom chuť. Už je mi jasné kde ty firmy berou klientelu-dřív jsem nechápal kdo si může koupit Amix, Gaspari...hlavně že si pochutnáš.
Edit: Doporučuju produkty ze sušené syrovátky.. ušetříš a chuť bude supr.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|