|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pastika
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:16 pm Předmět: Moje první dieta |
|
|
Dobý den, na ůvod MĚŘÍM:169cm VÁHA:75-76kg KOLEM PASU:90cm.Můj hlavní cíl v dietě je že,bych rád vysekal trošku břicho.Jediný co mi tomu brání je ten tuk,je tu ale 1.problém je mi jen 16 roků a takové finance na stravu nemám tak bych vás poprosil o zkontrolování jídelníčku+třeba malou a levnou ůpravu.Cvičím 3x týdně klasický rýsovací trenink +3x týdne Kardio většinou 40-60min rotoped.
DOSAVADNÍ JÍDELNÍČEK:
Snídaně:70-80g vloček+protein+malinka lžička másla.
Svačina:Tvaroh 250g+1kus racio chleba + Jablko.
Oběd:Tuňák se zeleninou obsahuje asi 90g ryb.
Svačina:4ks.Racio chleba +zelenina např..Mrkev.
Po treninku:Protein.
Večeře:3-4 vejce.
Nemám na to moc peněz asi vím že je to nic moc ale mám šanci ztracet tuk z tímto??Po případě mohu přihodit deňe 1Kuřecí prso + rýže ale víc fakt ne ??Děkuju za reakce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:20 pm Předmět: Re: Moje první dieta |
|
|
valen to neni, ale tvaroh bych daval spis pred spanim
a co je podle tebe (nebo i kohokoliv jineho) klasický rýsovací trenink ? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pastika
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:31 pm Předmět: rys |
|
|
No jedu to tak že jedu 14opak. 30-60s pauzy+vetší intenzita a snažím se jed víc technicky + velke zateže ale abych 14 opak dal:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:43 pm Předmět: Re: rys |
|
|
| pastika napsal: | | No jedu to tak že jedu 14opak. 30-60s pauzy+vetší intenzita a snažím se jed víc technicky + velke zateže ale abych 14 opak dal:-) |
a na tohle jsi prisel kde???
kdyz ti reknu, ze se da rysovat i pri peti opakovanich s pauzama 3 minuty, budes mi verit???
ano da, podivej se na modelky, jsou hubene,a to necvici vubec
takze: neni to o cviceni, ale o jidle!!!
klidne trenuj na objem, ale s nizsim prijemme budes rysovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pastika
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:43 pm Předmět: :D |
|
|
Už jsem to zlepšil.
Snídaně: 80g vloček+ protein +lžička masla
Svačina:Tvaroh+1ks racio clheba + jablko
Oběd:Tunák (90g) ryb + zelenina
Svačina:4kusy racio chleba
Po treninku:protein + kuřecí prso a pytlík rýže
Večeře: 3-4 vejce
Prosím neví nekdo kolik to má kalorie a kolik spalím?A´T vím že z tím zhubnu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:46 pm Předmět: Re: :D |
|
|
tvaroh na veceri
kolik co ma si najdes na netu, nebo na obalu
jakej mas vydej vis jenom ty sam, to je podle toho, kolik chodis, behas, cvicis.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pastika
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:52 pm Předmět: :-) |
|
|
Dík moc za rady, ale ten tvaroh musím nechat.Nevím čím bych to nahradil ja si sám nic neudělám chodím eště do školy:-) Jinak trenink mám 45 min,Rotoped 40 min,Chůze 10 min do školy a ze školy (20).Ale někdy mám praxe a to o kolo frézky běhám 7 hodin:-ú.Nevíte kolik to dohromady cca spalí?Ja nevím jak to zjistit.Prosím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:00 pm Předmět: Re: :-) |
|
|
| pastika napsal: | | Dík moc za rady, ale ten tvaroh musím nechat.Nevím čím bych to nahradil ja si sám nic neudělám chodím eště do školy:-) Jinak trenink mám 45 min,Rotoped 40 min,Chůze 10 min do školy a ze školy (20).Ale někdy mám praxe a to o kolo frézky běhám 7 hodin:-ú.Nevíte kolik to dohromady cca spalí?Ja nevím jak to zjistit.Prosím. |
tvaroh se travi dlouho, tak ho vymen za ty vajicka, bude to lepsi
pokud nabiras, mas kalorii moc
pokud stagnujes, mas jich akorat
pokud hubnes, jsi v deficitu, snadne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pastika
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:04 pm Předmět: Hubnu |
|
|
Dobře zkusím to vymenit.Uvidím jak budu stíhat jinak mám z te stravy deně cca 2000Kcal Tedka sem našel hodnoty:-úSamozřejmě chci hubnout ale nevím či strava odpovídá hubnuti ?pohyb mám velky prosim mam šanci do 2 měsicu schodit 4-5kg?Z tím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:08 pm Předmět: Re: Hubnu |
|
|
| pastika napsal: | | Dobře zkusím to vymenit.Uvidím jak budu stíhat jinak mám z te stravy deně cca 2000Kcal Tedka sem našel hodnoty:-úSamozřejmě chci hubnout ale nevím či strava odpovídá hubnuti ?pohyb mám velky prosim mam šanci do 2 měsicu schodit 4-5kg?Z tím? |
s 2000?
jako nic
ja mam cca 5000 a jsem rad ze nehubnu
ALE CELE JE TO O TOM, JAK MOC SE HYBES _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pastika
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:12 pm Předmět: Dík |
|
|
Moc ti děkuju že si mi dal tolik času a vše vysvětlil.Pokud uspěju tak jen díky tobě.Ať se ti daří a čau.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|