Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase se něco málo napíšu. mám před maturou, tak se spíš učím a nepíšu, ale občas se chvilka najde.
- Pořád jedu dietu. Zaseknul jsem se na 90kg a 90cm přes spodní břicho. Jinak už se pekáč "trošku" klube.
Snažím se to držet na 300s/občas to shodím na míň (aby si tělo nezvyklo)

S kámošem jsme hnedka začali chodit do nový posilky co u nás otevřeli (Fine Fitness) - Bomba, jak je všechno nový, supr émerický stroje
Včera:
8:00 100gr vloček + odměrka proteinu
10:30 jogurt + 40-50gr mandlí
13:30 150gr vepřový plátek + trocha rýže, zelenina
14:30 trénink: Hrudník/tricák, +20min schody (tepovku držím těsně pod 140, ikdyž po tréninku je opravdu hodně těžký to tak nízko udržet)
17:00 Po tréninku: 2 odměrky proteinu, 2 racio, banán, jablko
18:00 - 50gr rýže, 200gr kuřete, brokolice, trochu ar. másla
21:00 - Odměrka proteinu s vodou

Dnes: Dal jsem si méně sachrů.
odměrka proteinu, 2 žloutky, 4 bílky
jogurt + 50gr mandlí
120gr kuřecího + brambory
2x rácio, šunka, jogurt, ar. máslo
30min HIIT 30/60

Supplementace:
Takže jsem hoodně zredukoval věci, co jsem měl doma.
Protein ; Chrom 3x denně po tabletce ; gingko biloba 3x denně po tabletce ; rybí tuk 3x denně po tabletce ; Shred matrix - Před tréninkem (8-10 tablet) - Je to k ničemu ; Silný kafe, synephryme, Teď jsem si nově koupil Amino1 - Tak jsem na to zvědavej (Zatím to budu dávkovat 3 odměrky na litr vody - co myslíte? - Vypiju to v průběhu tréninku. A z bodybuildingu. com mi přijde na zkoušku nitric. - Asi jenom 10 dávek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek:
6:30 100gr vloček + odměrka proteinu, 1/2 tvarohu
10:30 fitness chleba, 100 gr šunky, paprika
13:30 200gr kuřete + 50gr těstovin
Trénink: Hrudník/triceps + 30min shody (140 tep.) - Při tréninku Amino 1 (3 doměrky do litru vody) - Bylo to znát - měl jsem více síly.
15min po tréninku: banán, 2 odměrky proteinu
Hodinu po: 150gr kuřete, brokolice, 50gr těstovin, salát z činskýho zelí, čočková polívka
Za 3 hoďky dám cottage/půlku tvarohu

- Co myslíte, je to dobrý? Supplementace je pořád stejná.
Jdu se učit

A zejtra dvoufázovej trénink
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

malo testovin, tvaroh bych rano nedavala ale az tesne pred spanim, muj osobni nazor a praxe
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
malo testovin, tvaroh bych rano nedavala ale az tesne pred spanim, muj osobni nazor a praxe

Ustinove zmenils pohlavie?:)
Crewe

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Tvaroh před spaním dávám. CO bych si měl dávat ráno ještě k snídani? Kromě proteinu, (vejce každej den jíst nechci)
Crewe

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota:
Nezapsal jsem včera, páč jsem usnul asi v 8.
7:30 100gr vloček + odměrka proteinu, selský jogurt
Před tréninkem- silný kafe, 8 tablet shred, 40mg synephryme
Trénink: Nohy
10:30 banán, 200gr kuřecího, 50gr těstovin
12:30 50gr šunky, 20gr ar. másla
14:00 200gr kuřecího, chleba
Trénink: - ramena + 20min HIIT (běh do kopce)
po tréninku: 3x kiwi, 2 odmerky proteinu
Večeře: vepřové maso + kotel zeleninového salátu
Cottage

A rozhodl jsem se, že začnu jemně vlnit.
Spam

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Sobota:
Nezapsal jsem včera, páč jsem usnul asi v 8.
7:30 100gr vloček + odměrka proteinu, selský jogurt
Trénink: Nohy
10:30 banán, 200gr kuřecího, 50gr těstovin
12:30 50gr šunky, 20gr ar. másla
14:00 200gr kuřecího, chleba
Trénink: - ramena + 20min HIIT (běh do kopce)
po tréninku: 3x kiwi, 2 odmerky proteinu
Večeře: vepřové maso + kotel zeleninového salátu
Cottage

A rozhodl jsem se, že začnu jemně vlnit.

Být tebou bych zkvalitnil jídelák než začal vlnit. Suroviny jako: chleba, těstoviny, vepřové maso, 3x kiwi... Zkvalitnil bych sacharidy, ubral na cukrách a tukách
Crewe

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

- Po tréninku bych měl mít nějaký cukry, ne? A myslím, že KIWI není zas tak strašný.
Chleba/ těstoviny - Obvykle to nejím. (občas není rýže, tak musím jíst, co je doma)
Spam

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
- Po tréninku bych měl mít nějaký cukry, ne? A myslím, že KIWI není zas tak strašný.
Chleba/ těstoviny - Obvykle to nejím. (občas není rýže, tak musím jíst, co je doma)

Jo po tréninku bys měl mít nějaký cukry, ale pro člověka který chce zhubnout to není moc dobrý. Půl hodiny po tréninku bych nedal nic a pak max protein. Jenom takový příklad, dáš trénink ramena + aerobku 20min (hiit) a proč nevyužít 30-60min termogeního spalování? Hned tam pošleš 3xkiwi + 2 odměrky proteinu (2 odměrky - zbytečnost) No a to že doma nic není, no :D co na to říct... musíš sám vědět co chceš. A nad tím tukem taky zkus popřemýšlet, neříkám úplně na nule, ale třeba vepřové maso, to vůbec. Ten tuk bych držel nízko, ale tuk prospěšný. Na noc Cottage/Tvaroh taky bych nedával, zbytečnost... + kalorie navíc. No a taky si šáhni do svědomí jestli to opravdu je tak jak píšeš, nebo tam každej den něco ulítne, protože když jsem tak pročítal tvůj log, tak často si něčemu neodolal, vymýšlel nějaký "dietní" recepty čím spestřit jídelák atd...

Naposledy upravil Spam dne ne březen 17, 2013 11:01 am, celkově upraveno 1 krát
Smile04

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak si už pokročil fotíš si před a po? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Crewe

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Crewe napsal:

Jo po tréninku bys měl mít nějaký cukry, ale pro člověka který chce zhubnout to není moc dobrý. Půl hodiny po tréninku bych nedal nic a pak max protein. Jenom takový příklad, dáš trénink ramena + aerobku 20min (hiit) a proč nevyužít 30-60min termogeního spalování? Hned tam pošleš 3xkiwi + 2 odměrky proteinu (2 odměrky - zbytečnost) No a to že doma nic není, no :D co na to říct... musíš sám vědět co chceš. A nad tím tukem taky zkus popřemýšlet, neříkám úplně na nule, ale třeba vepřové maso, to vůbec. Ten tuk bych držel nízko, ale tuk prospěšný. Na noc Cottage/Tvaroh taky bych nedával, zbytečnost... + kalorie navíc. No a taky si šáhni do svědomí jestli to opravdu je tak jak píšeš, nebo tam každej den něco ulítne, protože když jsem tak pročítal tvůj log, tak často si něčemu neodolal, vymýšlel nějaký "dietní" recepty čím spestřit jídelák atd...

To kiwi + proteinak jsou vždycky 30min po tréninku.
Poslední dobou problémy s prohřeškama nemám. (Když mám, co dělat tak nepřemýšlím nad jídlem) - Nejhorší to bylo o prázdninách, ke konci roku apod.
S tím cottagem a tvarohem sem myslel, že je to spíš prospěšný, ne? - Nedělá mi problém to vyřadit.
Crewe

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle - Dal jsem méně sachrů. A pojedu to, tak ať se už pohnu a na léto jsem bez tuku (2-3 dny s méně sachry (zatím dám, tak 150 ?) A dva dny 300.
6bílků, 2 žloutky
60min rotoped
asi 40min po: 300gr kuřecího, 100gr rýže
Svačina: půl tvarohu, asi 3 jahody
Večeře: 50gr rýže, 200gr kuřecího
1/2 tvarohu

- Zeleninu ani supplementy do toho nepíšu. Poslední dobou mám problém vyřešit, co si vlastně vzít ke svačině.
Crewe

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí
7:30 100gr vloček, odměrka proteinu, zelenej čaj, 1/2 tvarohu
10:30 Cottage, 20gr mandlí
13:30 - 350gr brambor, 150gr kuřecího + zelenina
Před tréninkem: Kafe, 30mg synephryme
Trénink: Břicho + 45min rotoped
17:00 - 200gr kuřecího + 50gr rýže a nálož zeleniny
20:00 1/2 tvarohu

Supplementy (nezapisuju)
2gr rybí tuk, gingko biloba = 3x denně
multivitamín, Vit.C = 1x denně před snídaní

Zítra dám asi jen do 100s. A potom 300-350s
Crewe

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý:
9:00 4 bílky, 2 žloutky, ar. máslo, odměrka proteinu, 2 tabletky rybího tuku, gingko biloba, multivitamin, Vit.C, kafe
12:00 250gr vepřovýho, kotel zeleniny, 2 tabletky rybího tuku, gingko biloba,
Trénink: Hrudník/tricák - Před: Kafe, 40mg synpehryme, Při tréninku 2 odměrky Amino 1
Za hodinku proteiňák (Fakt na tom spalování po tréninku něco bude, schválně jsem to dneska zkusil. A dneska jsem se potil ještě hodinu po tréninku.
Asi za 30 min: 250gr kuřecího a 50gr rýže, hodně zeleniny
K večeru: 1/2 tvarohu
Crewe

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ozývám se po dlouhý době. V úterý mi začíná svaťák = že se budu učit a hlavně budu doma!!! Forma se hodně zlepšila, pořád se lepší, ale přesto začnu s LG (je mi jasný, že tady budou zase odlišný názory), už jsem se rozmyslel, bude to pro mě to nejlepší. Kvůli škole a načasování. -Musím se opravdu hodně učit, jelikož jsem za 4 roky na učení nehráb a chci se dostat na dobrou školu.
Budu chodit cvičit dopoledne, zbytek dne se budu moct učit. Zatím sem napíšu jednoduchý rozpis, jídelníček dopíšu v průběhu.
Posilovna v 9:00 a od 12 - 7 začne eating window (budu mít 2-3 jídla). Cvičit budu chodit cca 4x-5x týdně (trénink cca 50min). Po každým tréninku buď pojedu 30-40min kardio/20min HIIT. Ve zbylých dnech budu chodit běhat (jako HIIT, nebo normální kardio, na rotoped půjdu doma, jen když bude hnusně)
Supplementy:
Před tréninkem: kafe, 2 tabletky granátu (snad bude dobrej), 30-40mg synpehryme, 10-20gr BCAA
Po tréninku: 10-20gr BCAA
3x denně: kafe/zelenej čaj, 2gr rybího tuku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: