Cottage

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cottage  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Cottage
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Rostislaw napsal:
Momentalne Megle ze zkevnenky za 5kc, neni spatny, ale pocitat bilkoviny z mlecnych vyrobku je blbost, mozna tak pocitat s polovicni vyuzitelnosti.

Blbost? Vejce spolu s mlékem mají jedno z nejlepších amk. spekter, proč by tedy byla blbost mléčné výrobky nepočítat?

Lidi, než něco vypustíte na veřejnost, zkuste aspoň ten google občas, takhle totiž vznikaji pověry a pak se tu hromadí kvanta stupidních dotazů od těch, kteří se všeho možného chytnou.

+1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Rostislaw napsal:
Momentalne Megle ze zkevnenky za 5kc, neni spatny, ale pocitat bilkoviny z mlecnych vyrobku je blbost, mozna tak pocitat s polovicni vyuzitelnosti.

Blbost? Vejce spolu s mlékem mají jedno z nejlepších amk. spekter, proč by tedy byla blbost mléčné výrobky nepočítat?

Lidi, než něco vypustíte na veřejnost, zkuste aspoň ten google občas, takhle totiž vznikaji pověry a pak se tu hromadí kvanta stupidních dotazů od těch, kteří se všeho možného chytnou.

Bla, bla, bla.... Teorie je jedna věc, praxe druhá. Co myslíš, co bude pro těžce cvičícího jedince lepší, bílkoviny z masa nebo z mléka, na googlu to nehledej, poradím ti, je to maso.
Ale jinak samozřejmě nemám proti mléčným výrobkům nic, sám cottage jím.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

at je lepsi klidne maso, ale pochybuju ze vyuzitelnost z mlecnych vyrobku bude 50%.....
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
eSko napsal:
Rostislaw napsal:

Bla, bla, bla.... Teorie je jedna věc, praxe druhá. Co myslíš, co bude pro těžce cvičícího jedince lepší, bílkoviny z masa nebo z mléka, na googlu to nehledej, poradím ti, je to maso.
Ale jinak samozřejmě nemám proti mléčným výrobkům nic, sám cottage jím.

Ano, a proto je trh se suplementy přecpán hovězími, kuřecími a jehněčími izoláty, že? Praxe je jedna věc, selský rozum druhá. Nyní k tomu Tvému tvrzení, že je pro těžce cvičícího jedince lepší maso. Oháníš se tu využitelností, ale ani nevíš, jaké faktory tu využitelnost ovlivňují. Možná by to chtělo širší rozhled a nevytvářet tu rádoby dogma, že je maso lepší a tím to hasne. Každý zdroj bílkovin má své a proti, u mléčných výrobků je to např. negativum ve formě laktózy, kterou mnozí nesnáší, u masa zas nasycené MK a cholesterol. A pokud bych měl odpovědět na Tvoji řečnickou otázku "Co myslíš, co bude pro těžce cvičícího jedince lepší, bílkoviny z masa nebo z mléka...", tak pokud se ptáš takto, tak Ti jednoznačně musím říct, že bílkoviny jako takové jedině z mléka. A odpusť si, prosím, to arogantní bla bla bla, není Ti snad 10 let.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nejdřív bla, bla, bla Ano 10 mi není, ale taky nejsem tvůj vrstevník, abys mě poučaval co mám dělat, to jenom pro pořádek.
Souhlasím, že mléčné výrobky mají mít své zastoupení ve zdravé výživě a své zastoupení by měli mít i v rozmanitém jídelníčku spotujícího jedince.
Jenom že chyba je, pokud ty napíšeš, jaký mají mléčné výrobky supr amino spektrum a jako místní výživový guru zdejších teens je to jasný signál, do sebe cpát dál tvarohu po kilech.
Mléčná bílkovina by neměla tvořit základ silového sportovce.
S vejci s tebou souhlasím, tam není co řešit.
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Tak nejdřív bla, bla, bla Ano 10 mi není, ale taky nejsem tvůj vrstevník, abys mě poučaval co mám dělat, to jenom pro pořádek.
Souhlasím, že mléčné výrobky mají mít své zastoupení ve zdravé výživě a své zastoupení by měli mít i v rozmanitém jídelníčku spotujícího jedince.
Jenom že chyba je, pokud ty napíšeš, jaký mají mléčné výrobky supr amino spektrum a jako místní výživový guru zdejších teens je to jasný signál, do sebe cpát dál tvarohu po kilech.
Mléčná bílkovina by neměla tvořit základ silového sportovce.
S vejci s tebou souhlasím, tam není co řešit.

Ty nerad přiznáváš,že jsi se mýlil,viď?Ale mýlíš a často.Ve výživě nejsi moc zdatnej a máš zažité věci,kterým věříš.Chápu,že tě štve když tě utře mladej kluk,ale on je daleko před tebou a to je prostě fakt.To co jsi teď napsal je omyl a ať ho otočíš jak chceš,omylem zůstane.Buď se poučíš nebo si dál budeš tvrdit svoje,ale není špatné se poučit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě, že jako starší člověk by si měl vědět, jak vést asertivně plnohodnotnou diskuzi, pokud to ale nezvládáš, tak Tě sem tam prostě bohužel budou lidi občas poučovat. A když budeš i nadále reagovat jak malej kluk, tak se pak nediv, že Tě budou mít za pěkně arogantního blbce, se kterým nebudou příště ztrácet čas. Snad nejsi ten případ, ne?

Nikomu naradím cpát do sebe tvaroh po kilech, to už spíše zdejší teens, jak si je nazval, si vemou k srdci Tvé prohlášení, že pro těžce cvičícího jedince je prostě lepší maso a přes to vlak nejede. Za sebe říkám ano, maso je fajn, určitě si člověk nedá na oběd tvaroh, to by ani mně nešlo přes pusu, ale nejideálnější je pestrost a variabilita zdrojů. Mléko a mléčné výrobky se hodí v jinou denní dobu, než například maso, na tom se shodneme. Každopádně faktem zůstává, že kvalita bílkoviny jako takové je prostě lepší u mléka než u masných potravin. A bohužel pro Tebe - přes to vlak nejede. Zde už s praxí prostě neobstojíš, na to je bohužel potřeba, zřejmě Tebou neuznávaná, teorie.

Mimochodem, mrkni se do tématu, kde se probírali známí kulturisti, kteří byli vegetariáni. Možná budeš koukat.
madball

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady jsou celkem jedny pěkný stránky, na který jsem před nějakým rokem narazil:

http://galenus.cz/vyziva.php#aminokyseliny
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: zajimavy stranky, dekujeme
madball

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
madball: zajimavy stranky, dekujeme

Rozhodně je nemám pročtený celý, ale z toho, co jsem četl, tak na mě působí seriózně, jsou psaný srozumitelně, takže bych je klidně doporučil začátečníkovi, kterej se chce o výživě dozvědět víc.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
honzaj95

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://galenus.cz/aditiva-sladidla-dotazy.php

Toto jsem si letmo pročetl a je to hodně zajímavý, ovšem pročetl jsem si i článek o dietě na nabírání a ten už tak zajímavý nebyl, spíš mi připomínaů "art of velkovýkrm"
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela mě taky zaujal článek o GI :D Je tam že pivo má 111 :D Nedávno tu byla docela hádka že nic nemůže mít přes 100....
Jinak co se toho cottage 500g v hypernově týče tak to vychází na nějakých 12 Kč/100g, čili o nic levněji než co maji ted ve SParu.
shooter

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já kupuju tento za 12kč a nemůžu si stěžovat

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shooter:
přesně tenhle mam taky nejradši, chutná podobně jako Madeta, ale stojí polovic... je to ale uplně ten stejný jako ten Blaník... když jsem se díval na výrobce je to ten samý :D Jen je to pod jiným názvem a někde (TESCO atd.) to prodávaji jako Milki, jinde jako Blaník (Interspar). Vychází taky nejlevněji a jak řikám, oproti Meggle to neni ten nakyslý :D Bohužel ho mívaji často vyprodaný.... v tescu totiž například maji Madetu za cca 25, Meggle za cca 24-25 a pak tento za 12... a všichni kupujou tento...
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Madety nejspis platis za znacku...stejne nechapu, jak muze takovej 150g sranec v kelimku, coz je tak na 3 sousta, stat 25kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cottage Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: