|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka160
|
Zaslal: so březen 16, 2013 7:21 pm Předmět: Co vy na to? |
|
|
Myslíte, že je můj trénikový plán dostačující k tomu, abych pořádně a hlavně kvalitně nabral? Cvičím už asi 4. rok-z toho 2.pořádně (včetně informací o stravě a tréninku atd.), ale jedu už asi od října jakože objemový trénink a zatím nic moc. Jakože z původních asi 67kg jsem přibral na asi 72,5kg, ale v poslední době to už nahoru moc nejde. Jediný co roste (když teda něco) tak je pupek.
Trénink:
Po-volno, nebo nějaká aerobka
Út-Prsa+triceps
St-Záda+biceps
Čt-Thai-box
Pá-Nohy
So-Ramena+trapézy
Ne-Thai-box
*ke každému tréninku na konci cvičím ještě pár sérií na břicho (teda když zrovna nespěchám)
Jídelníček asi takto:
6:40-vločky+med/cukr/skořice, PTN, ovoce
9:35 a 11:35-pečivo (někdy světlé, někdy vícezrnné), šunky, sýr, zelenina
13:30-maso, rýže/brambory/těstoviny
15:45-17:30-trénink
po něm: PTN+glukopur
19:00-maso/vajíčka, rýže/brambory/těstoviny, zelenina
21:00-tvaroh (někdy ne)
Jídelníček nemám stálý, takovýto mám pouze ve středu a v pátek, kdy mám relativně krátkou školu. Jiný je také o víkendech...
Za případné připomínky a rady ať už ke stravě, či k tréninku bych byl moc rád
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
matezz06
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
mě by zajímalo, jak rychle chceš třeba nabrat - jak seš vysokej? já 179 a začal sem v srpnu se 67kg a na začátku února jsem měl 75kg, teď sem nějaký to kilo shodil, jelikož jsem měsíc pořádně nejedl a necvičil, ale myslim si, že 5-7 kg/půl roku neni zas tak málo (zvlášť pokuď máš kromě cvičení i jinou aktivitu, já třeba mám 3× týdně posilku a 4× týdně fotbal)
jestli ses na nějaký váze zasekl, tak to ti bude muset poradit někdo z místních borců, na takovej problém sem u sebe ještě nenarazil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | Osobne si myslim, ze procviceni partie jednou tydne je pro naturala naprosto nedostacujici, ale dost zalezi na tom co si od tohohle treninku slibujes |
jo s timhle souhlas ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: po březen 18, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
Takže si myslíte, že třeba full-body trénink, rozdělený na 2 a ten 2xtýdně, nebo těžko-lehký split by byl pro růst vhodnější a účinnější?
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po březen 18, 2013 9:18 am Předmět: |
|
|
| Jirka160 napsal: | | Takže si myslíte, že třeba full-body trénink, rozdělený na 2 a ten 2xtýdně, nebo těžko-lehký split by byl pro růst vhodnější a účinnější? |
Zkus ten těžko-lehký split třeba, pokud chceš dál chodit čtyřikrát týdně . Pokud si ho nikdy nezkoušel, bude to příjemná změna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: po březen 18, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Jirka160 napsal: | | Takže si myslíte, že třeba full-body trénink, rozdělený na 2 a ten 2xtýdně, nebo těžko-lehký split by byl pro růst vhodnější a účinnější? |
Zkus ten těžko-lehký split třeba, pokud chceš dál chodit čtyřikrát týdně . Pokud si ho nikdy nezkoušel, bude to příjemná změna. |
Jakože jednou jsem ho zkoušel, ale pouze těžkou část a nebavilo mě to, tak jsem toho nechal. Ale přemýšlím, že bych zkusil místo klasické pyramidy zařaqdit oboustranou (nejpve přidávat do maxima, pak ubírat).
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: st březen 20, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | Osobne si myslim, ze procviceni partie jednou tydne je pro naturala naprosto nedostacujici, ale dost zalezi na tom co si od tohohle treninku slibujes |
Takže to nasypej .
(vtip )
Jinak názor mám stejný zkus procvičit partii 2x týdně .
Zkus si orientačně spočítat kolik příjmeš bílkovin a sacharidů .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 20, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|