Zhoršování se, ztrácení na váze

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zhoršování se, ztrácení na váze  Úvodní stránka -> Trénink -> Zhoršování se, ztrácení na váze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Velor

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 11:03 am    Předmět: Zhoršování se, ztrácení na váze Odpovědět s citátem

Čau, mám problém, cvičím už 2,5 roku (je mi 22) a poslední dobu ubírám na váze, mám asi 10% tuku.

Můj denní příjem bílkovin je okolo 200g bílkovin/90= cca 2 g bílkovin na kilo
Sacharidy asi 400

Před asi čtyřmi měsíci jsem vázil 91kg (váha v nekreatinovém období) poté to spadlo na 90 kg, poté na 89 a před 6ti týdny jsem byl nemocný a 4 dny jsem do sebe nedostal jediné sousto, za ty 4 dny jsem ztratil asi 1,5 kg na váze, měl jsem tedy 87,5.

Posledních 6 týdnů jsem cvičil tvrdě jak ještě nikdy, také jsem si začal zapisovat postup, kolikrát a jakou váhu zvednu a vždy jsem se zlepšil alespoň o 1 opakování, dodržoval jsem jídelníček, pitný režim, bral jsem kreatin a stimulant, před tréninkama jsem chodil ještě na hodinu-2 spát, přestal jsem úplně pít alkohol, dostatečně spát, brát multivitamín + C, o tréninku jsem měl v pití bcaa atd.. a teď vážím 88,6kg.

Je to pro mě opravdu velká demotivace protože jsem do toho teď dal všechno, na konci posledního tréninku jsem měl těžkou hlavu a bylo mi blbě, víc už ze sebe dostat nedokážu a přesto jsem na blbých 88,6kg. Já prostě nechápu čím to je, myslel jsem že svalová paměť funguje trochu rychleji nebo to budu ty 4 dny nechtěného půstu dohánět 3 měsíce?

Už jsem nějaké ty sporty vyzkoušel ale nic mi nepřilnulo k srdci tak jako posilování, vážně mě to bavilo, bohužel poslední dobou mám chuť s tím seknout protože čím víc se snažím, tím víc se zhoršuju.

Ještě bych dodal že jsem během posl. 6ti týdnů začal cvičit tak, že na velké svalové partie dělám jen 8sérií a na malé 4-6 (celkem za trénink), toto se netýká nohou.Četl jsem o tomto způsobu a protože jsem i minulé měsíce jen ztrácel váhu tak jsem to zkusil.

Tuší někdo v čem je problém? Udělám cokoli abych to dohnal a začal se zlepšovat.
Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ChickenEater

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

méně je někdy více, někdy je fakt lepší netlačit tolik na pilu a dát tomu čas,
je normální, že někdy to jde líp a někdy hůř, hlavní je vytrvat..

každopádně sem můžeš postnout svůj aktuální tréning a jídelníček, třeba s tím půjde pohnout..

jinak váha jako taková zase tak moc o zlepšení / zhoršení nevypovídá, doporučuju porovnávat spíš fotky, protože kg na váze ovlivní i množství tuku, aktuálně zadržený vody..atd..atd..
Svalík

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mne si přetrénovaný. Najel si moc tvrdě na tréninky po absenci.
tezzy196

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaradil bych cileny deload,trenink zvolit takovy aby si dale neztracel na vaze ale rozhodne bych ze sebe nemackal vsechno.Spise bych telo nechal odpocivat.Obecne plati to, ze negativni reakce na trenink znaci pretrenovani, pouvazoval bych i nad zmenou jidelnicku aby telo melo dalsi novy podnet ke zlepsovani se.Jinak si ale stale myslim, ze hlavni by mel byt pohled do zrcadla a ne na rucicku na vaze, tim chci rici, ze pokud ubytek vahy na tobe neni prilis videt tak bych z toho nedelal takovou vedu :).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: