Čau, mám problém, cvičím už 2,5 roku (je mi 22) a poslední dobu ubírám na váze, mám asi 10% tuku.
Můj denní příjem bílkovin je okolo 200g bílkovin/90= cca 2 g bílkovin na kilo
Sacharidy asi 400
Před asi čtyřmi měsíci jsem vázil 91kg (váha v
nekreatinovém období) poté to spadlo na 90 kg, poté na 89 a před 6ti týdny jsem byl nemocný a 4 dny jsem do sebe nedostal jediné sousto, za ty 4 dny jsem ztratil asi 1,5 kg na váze, měl jsem tedy 87,5.
Posledních 6 týdnů jsem cvičil tvrdě jak ještě nikdy, také jsem si začal zapisovat postup, kolikrát a jakou váhu zvednu a vždy jsem se zlepšil alespoň o 1 opakování, dodržoval jsem jídelníček, pitný režim, bral jsem
kreatin a stimulant, před tréninkama jsem chodil ještě na hodinu-2 spát, přestal jsem úplně pít alkohol, dostatečně spát, brát multivitamín + C, o tréninku jsem měl v pití
bcaa atd.. a teď vážím 88,6kg.
Je to pro mě opravdu velká demotivace protože jsem do toho teď dal všechno, na konci posledního tréninku jsem měl těžkou hlavu a bylo mi blbě, víc už ze sebe dostat nedokážu a přesto jsem na blbých 88,6kg. Já prostě nechápu čím to je, myslel jsem že svalová paměť funguje trochu rychleji nebo to budu ty 4 dny nechtěného půstu dohánět 3 měsíce?
Už jsem nějaké ty sporty vyzkoušel ale nic mi nepřilnulo k srdci tak jako posilování, vážně mě to bavilo, bohužel poslední dobou mám chuť s tím seknout protože čím víc se snažím, tím víc se zhoršuju.
Ještě bych dodal že jsem během posl. 6ti týdnů začal cvičit tak, že na velké svalové partie dělám jen 8sérií a na malé 4-6 (celkem za trénink), toto se netýká nohou.Četl jsem o tomto způsobu a protože jsem i minulé měsíce jen ztrácel váhu tak jsem to zkusil.
Tuší někdo v čem je problém?
Udělám cokoli abych to dohnal a začal se zlepšovat.
Dík