|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cored
|
Zaslal: so březen 16, 2013 4:45 pm Předmět: c |
|
|
Ok dík za radu  a nemyslím,že se v tom jsou svaly
Edit:Jen někdy možná trošku častěji nemám za den dostatečný přísun bílkovin ale na moji váhu se to budu snažit pokryt normal stravou
|
|
| nahoru |
|
 |
RebelSpirit

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 7:58 am Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor? | . sam ho tedka uzivam uz felsi dobu a prijde mi supt,mohl by byt asi trosku hustsi,ale co se tyka mnozstvi ku cene, podle meho dost dobra volba _________________ Rebel Spirit
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út březen 19, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
dnes dosel Smartlabs CFM 100 % Whey protein tak pak zkusim napsat nejake dojmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 19, 2013 2:06 pm Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
| RebelSpirit napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor? | . sam ho tedka uzivam uz felsi dobu a prijde mi supt,mohl by byt asi trosku hustsi,ale co se tyka mnozstvi ku cene, podle meho dost dobra volba |
Asi bude záležet, kolik vody dáváš. Na 2 odměrky mi přijde 300 ml vody jako ideální co se hustoty a chuti týče. Měl jsi i jiné příchuti? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st březen 20, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
máte někdo zkušenost s Nutrend Whey Core 100 příchutí Ledová káva? Nějak se mi zajídá klasika čoko/vanilka a ovocný nemusim....
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
vcera mi dosly proteiny, tak ohodnotim chut:
1) PHP PRO-T-FUSION - prichut banan, redeno s 200ml vody = chut celkem nevyrazna. Nekdo to tusim psal, ze chut je kremova, coz u teto prichute ani nahodou. Nepeni (michano ponornym mixerem), dobre se rozpousti. Pocitove jako kdyz nic nevypijete. Ale po treninku dobre.
2) Scitec 100% CASEIN Complex - prichut belgicka cokolada, redeno 300ml vody. Muj prvni casein protein. Malicko peni (michano ponornym mixerem). Kremova chut, ale mam pocit jako bych pil castecky jemnouckeho pisku. Je mnohem sytejsi nez vyse uvedeny.
Chutove radim PHP na prumer, Scitec spise na podprumer kvuli tomu "pisku", jinak by byl ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
Jaky protein se podle vas nejlepe hodi jako svacina mezi jidly a rano k vlockam? Syrovátkový koncerát (wpc 80, 100 % Whey Protein Professional, 100 % WHEY PROTEIN FUEL atd) nebo naky viceslozkovy (Long 80 - 7 Hours, Syntha-6, Pharma Blend 6 HR, Combat Powder)?
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Rano syrovatkovy, na svacinu viceslozkovy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Jaky protein se podle vas nejlepe hodi jako svacina mezi jidly a rano k vlockam? Syrovátkový koncerát (wpc 80, 100 % Whey Protein Professional, 100 % WHEY PROTEIN FUEL atd) nebo naky viceslozkovy (Long 80 - 7 Hours, Syntha-6, Pharma Blend 6 HR, Combat Powder)? |
Ono jde taky o to,kolik těch vloček snídáš a jak.Pokud snídáš jako např já,že dám 200g muesli (vločky,rozinky,ořechy) a do 3 dcl mléka,tak bych tam už protein necpal,protože to samotné má solidní hodnoty.Předtím můžeš dát rychlý protein (hydro),ale to chce pak pauzu.Nebo hned ráno aminy a potom snídat jak píšu.
mezi jídly je WPC optimální pokud máš pravidelný přísun,long 8 a podobné jsou zase fajn pro lidi,co nemají čas to přes den hlídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | mlevora napsal: | | Jaky protein se podle vas nejlepe hodi jako svacina mezi jidly a rano k vlockam? Syrovátkový koncerát (wpc 80, 100 % Whey Protein Professional, 100 % WHEY PROTEIN FUEL atd) nebo naky viceslozkovy (Long 80 - 7 Hours, Syntha-6, Pharma Blend 6 HR, Combat Powder)? |
Ono jde taky o to,kolik těch vloček snídáš a jak.Pokud snídáš jako např já,že dám 200g muesli (vločky,rozinky,ořechy) a do 3 dcl mléka,tak bych tam už protein necpal,protože to samotné má solidní hodnoty.Předtím můžeš dát rychlý protein (hydro),ale to chce pak pauzu.Nebo hned ráno aminy a potom snídat jak píšu.
mezi jídly je WPC optimální pokud máš pravidelný přísun,long 8 a podobné jsou zase fajn pro lidi,co nemají čas to přes den hlídat. |
snidam 300ml mleka, 100g bily jogurt, 100g oves. vlocek a odmerka proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Bara napsal: | | mlevora napsal: | | Jaky protein se podle vas nejlepe hodi jako svacina mezi jidly a rano k vlockam? Syrovátkový koncerát (wpc 80, 100 % Whey Protein Professional, 100 % WHEY PROTEIN FUEL atd) nebo naky viceslozkovy (Long 80 - 7 Hours, Syntha-6, Pharma Blend 6 HR, Combat Powder)? |
mezi jídly je WPC optimální pokud máš pravidelný přísun,long 8 a podobné jsou zase fajn pro lidi,co nemají čas to přes den hlídat. |
snidam 300ml mleka, 100g bily jogurt, 100g oves. vlocek a odmerka proteinu |
Pokud ti to vyhovuje,pak v pořádku.Tam bych asi dal třeba WPC
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
neochuceny hydro 32 - pohoda, cekal sem to daleko horsi  stravitelnost samozrejme uplne bezproblemova, ostatni zhodnotim az pozdejc..
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | neochuceny hydro 32 - pohoda, cekal sem to daleko horsi stravitelnost samozrejme uplne bezproblemova, ostatni zhodnotim az pozdejc.. |
Jestli se muzu optat, to je od jakyho vyrobce? Popride kde si zakoupil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|