PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
cored

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 4:45 pm    Předmět: c Odpovědět s citátem

Ok dík za radu a nemyslím,že se v tom jsou svaly
Edit:Jen někdy možná trošku častěji nemám za den dostatečný přísun bílkovin ale na moji váhu se to budu snažit pokryt normal stravou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RebelSpirit

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 7:58 am    Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor?
. sam ho tedka uzivam uz felsi dobu a prijde mi supt,mohl by byt asi trosku hustsi,ale co se tyka mnozstvi ku cene, podle meho dost dobra volba
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes dosel Smartlabs CFM 100 % Whey protein tak pak zkusim napsat nejake dojmy
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 2:06 pm    Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

RebelSpirit napsal:
Johny.Fox napsal:
Tak jsem si objednal Scitec 100 % Whey Professional, chuť bílá čoko-jahoda a můžu říct, že chuťově je to bomba. Je mi však jasný, že si ho brzy přepiju, protože je protein opravdu hodně sladký. Dle nutričních hodnot mi ale přijde, že se jedná o celkem dobrou volbu. Jaký máte na tento protein, případně celkovou značku názor?
. sam ho tedka uzivam uz felsi dobu a prijde mi supt,mohl by byt asi trosku hustsi,ale co se tyka mnozstvi ku cene, podle meho dost dobra volba

Asi bude záležet, kolik vody dáváš. Na 2 odměrky mi přijde 300 ml vody jako ideální co se hustoty a chuti týče. Měl jsi i jiné příchuti?
jachym

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
máte někdo zkušenost s Nutrend Whey Core 100 příchutí Ledová káva? Nějak se mi zajídá klasika čoko/vanilka a ovocný nemusim....
roxtidy

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera mi dosly proteiny, tak ohodnotim chut:

1) PHP PRO-T-FUSION - prichut banan, redeno s 200ml vody = chut celkem nevyrazna. Nekdo to tusim psal, ze chut je kremova, coz u teto prichute ani nahodou. Nepeni (michano ponornym mixerem), dobre se rozpousti. Pocitove jako kdyz nic nevypijete. Ale po treninku dobre.

2) Scitec 100% CASEIN Complex - prichut belgicka cokolada, redeno 300ml vody. Muj prvni casein protein. Malicko peni (michano ponornym mixerem). Kremova chut, ale mam pocit jako bych pil castecky jemnouckeho pisku. Je mnohem sytejsi nez vyse uvedeny.

Chutove radim PHP na prumer, Scitec spise na podprumer kvuli tomu "pisku", jinak by byl ok.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Ahoj,
máte někdo zkušenost s Nutrend Whey Core 100 příchutí Ledová káva? Nějak se mi zajídá klasika čoko/vanilka a ovocný nemusim....

Měl jsem vzorek, není to špatné
mlevora

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky protein se podle vas nejlepe hodi jako svacina mezi jidly a rano k vlockam? Syrovátkový koncerát (wpc 80, 100 % Whey Protein Professional, 100 % WHEY PROTEIN FUEL atd) nebo naky viceslozkovy (Long 80 - 7 Hours, Syntha-6, Pharma Blend 6 HR, Combat Powder)?
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rano syrovatkovy, na svacinu viceslozkovy.
Bara

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Jaky protein se podle vas nejlepe hodi jako svacina mezi jidly a rano k vlockam? Syrovátkový koncerát (wpc 80, 100 % Whey Protein Professional, 100 % WHEY PROTEIN FUEL atd) nebo naky viceslozkovy (Long 80 - 7 Hours, Syntha-6, Pharma Blend 6 HR, Combat Powder)?

Ono jde taky o to,kolik těch vloček snídáš a jak.Pokud snídáš jako např já,že dám 200g muesli (vločky,rozinky,ořechy) a do 3 dcl mléka,tak bych tam už protein necpal,protože to samotné má solidní hodnoty.Předtím můžeš dát rychlý protein (hydro),ale to chce pak pauzu.Nebo hned ráno aminy a potom snídat jak píšu.
mezi jídly je WPC optimální pokud máš pravidelný přísun,long 8 a podobné jsou zase fajn pro lidi,co nemají čas to přes den hlídat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mlevora

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
mlevora napsal:

Ono jde taky o to,kolik těch vloček snídáš a jak.Pokud snídáš jako např já,že dám 200g muesli (vločky,rozinky,ořechy) a do 3 dcl mléka,tak bych tam už protein necpal,protože to samotné má solidní hodnoty.Předtím můžeš dát rychlý protein (hydro),ale to chce pak pauzu.Nebo hned ráno aminy a potom snídat jak píšu.
mezi jídly je WPC optimální pokud máš pravidelný přísun,long 8 a podobné jsou zase fajn pro lidi,co nemají čas to přes den hlídat.

snidam 300ml mleka, 100g bily jogurt, 100g oves. vlocek a odmerka proteinu
Bara

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Bara napsal:
mlevora napsal:

snidam 300ml mleka, 100g bily jogurt, 100g oves. vlocek a odmerka proteinu

Pokud ti to vyhovuje,pak v pořádku.Tam bych asi dal třeba WPC
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neochuceny hydro 32 - pohoda, cekal sem to daleko horsi stravitelnost samozrejme uplne bezproblemova, ostatni zhodnotim az pozdejc..
mlevora

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
neochuceny hydro 32 - pohoda, cekal sem to daleko horsi stravitelnost samozrejme uplne bezproblemova, ostatni zhodnotim az pozdejc..

Jestli se muzu optat, to je od jakyho vyrobce? Popride kde si zakoupil?
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pm

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: